2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

hamile olanlar bana hamileliginizin ilk ayindaki belirtileri bi yazin ALLAH BEBEKLERINIZI SAGLIKLI ANALI BABALI KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN ilk aydan bulantiniz istahsizliginiz oluormuydu merak icindeyim acaba hamilemiyim

valla canım benim ilk ay bulantım falan olmadı şimdi 6. haftanın içindeyim daha yeni yeni başlıyo gibi sanki.. ilk ay kasık ağrılarım oldu benim adet olucakmışım gibi sonra bide çok üşüyodum iştahsızlığım hiç olmadı maleseff birde akıntı vardı işte bu kadar inşallah hamilesindir sende

hamile olanlar bana hamileliginizin ilk ayindaki belirtileri bi yazin ALLAH BEBEKLERINIZI SAGLIKLI ANALI BABALI KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN ilk aydan bulantiniz istahsizliginiz oluormuydu merak icindeyim acaba hamilemiyim
gönlüne göre versin allah. ben çok istisnaiyim ama daha ilk haftadan vardı kusma falan...
hayirdir niye dalastinizz:26:...

of adam uyuz...ben ayrı uyuz izmir fırtınalı...bebek doğacak ben işsizim muhabbeti döndü,zaten kaç gündür uyanıyorum yanımda değil,mutfakta baykuş gi düşünüyor rengi mengi sapsarı...çok üzdü beni..ben de çok ağladım sonra bir ara dellendim,klasik koç dellenişi...estim gürledim ne anası kaldı ne danası.bir şeye yanmam da bebeüğimi üzdüm bugün.minik kurbağamı strese boğdum

geçti bittiiiiiiiii...kurbagan unuttu sen de unut artık

kızlar yaa bu arada ben bişey sorucam.. dün sağlık ocağında test yapmışlardı ya bana bugün sonucu almaya gittim hani.. o testte doktor beta hcg'de istemişti.. sonucum 14.600 falan çıktı.. internetten baktım yumurtlamadan sonra 22. gün en fazla 10.000 diyor.. e bende 22. gündeydim dün... çokmu fazla benimki????:26::26::26::26:

Yürüüüüü anca gidersin kevaşe seni

hmmm evet anladım.. naptınız peki düzeltebildinmi? moraliniz iyimi?

ohhhhhhhhhhhh

valla yazık sabah buradakileri de kastım iyice,topiğimiz sağolsun sakinleştim ben,şimdi de eh işte...demin sevmeye geldi benibeni sev bebeğe dokunma bugün dedim,neden dedi,ben çok ilgisiz kaldım,şimdiden onu mu çok seviyorsun sn falan dedimgururla mutfağa gitti,sigara içme yeri orası

Maşallahhhhhhhhh
İyi bi şeydir herhalde canım bu konuda bilgisizim malesefff:44:

iyi canım yaa halletmenize sevindim üzülmüştüm sabah

laylaylaylaylaylaylaylaylayyyy:))))

hmm... anladim cnmm.... bidahakinde bebegi düsünnn silkelenn veee... sakin sakin git esinin yanindan

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:92::92::92::92::92:

geçti bittiiiiiiiii...kurbagan unuttu sen de unut artık
unuttu de mi???

saat farkı...iki günde iki katı...ne ki aradaki fark?takılma ona bence.netteki ölçütleri de boşver.elimde üç farklı hast.nin tahlili var üçünün de değer aralığı başka.önemli olan hast.nin kullandığı ölçüt.

Maşallahhhhhhhhh
İyi bi şeydir herhalde canım bu konuda bilgisizim malesefff:44:

valla dünürler bilemiyorum bende ama benimde aklıma ikiz geldi ama bizde yok eşimlerdede yok birde ikiz gebeliklerde aşırı yüksekmi oluyo acaba bilmiyorum ki anam naparım ben o zaman kızzzlarrrrr

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:92::92::92::92::92:

hoşgeldin canımmmm

kızz iki günde iki katı diye hesaplıyorum yine fazla çıkıyor 14. gün 427 çıkmıştı aman ne bilim işte kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…