bebeğin cinsiyetini sandınız değil miii? ama değil...ben bugün eşimle dalaştımdı da...arayı düzeltmelik şeyler işte...
hamile olanlar bana hamileliginizin ilk ayindaki belirtileri bi yazin ALLAH BEBEKLERINIZI SAGLIKLI ANALI BABALI KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN ilk aydan bulantiniz istahsizliginiz oluormuydu merak icindeyim acaba hamilemiyim
bebeğin cinsiyetini sandınız değil miii? ama değil...ben bugün eşimle dalaştımdı da...arayı düzeltmelik şeyler işte...
ali carolini kovduuuuuuuu
gönlüne göre versin allah. ben çok istisnaiyim ama daha ilk haftadan vardı kusma falan...hamile olanlar bana hamileliginizin ilk ayindaki belirtileri bi yazin ALLAH BEBEKLERINIZI SAGLIKLI ANALI BABALI KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN ilk aydan bulantiniz istahsizliginiz oluormuydu merak icindeyim acaba hamilemiyim
hayirdir niye dalastinizz:26:...
gönlüne göre versin allah. ben çok istisnaiyim ama daha ilk haftadan vardı kusma falan...
of adam uyuz...ben ayrı uyuz izmir fırtınalı...bebek doğacak ben işsizim muhabbeti döndü,zaten kaç gündür uyanıyorum yanımda değil,mutfakta baykuş gi düşünüyor rengi mengi sapsarı...çok üzdü beni..ben de çok ağladım sonra bir ara dellendim,klasik koç dellenişi...estim gürledim ne anası kaldı ne danası.bir şeye yanmam da bebeüğimi üzdüm bugün.minik kurbağamı strese boğdum
Yürüüüüü anca gidersin kevaşe seni
hmmm evet anladım.. naptınız peki düzeltebildinmi? moraliniz iyimi?
ohhhhhhhhhhhh
kızlar yaa bu arada ben bişey sorucam.. dün sağlık ocağında test yapmışlardı ya bana bugün sonucu almaya gittim hani.. o testte doktor beta hcg'de istemişti.. sonucum 14.600 falan çıktı.. internetten baktım yumurtlamadan sonra 22. gün en fazla 10.000 diyor.. e bende 22. gündeydim dün... çokmu fazla benimki????:26::26::26::26:
valla yazık sabah buradakileri de kastım iyice,topiğimiz sağolsun sakinleştim ben,şimdi de eh işte...demin sevmeye geldi benibeni sev bebeğe dokunma bugün dedim,neden dedi,ben çok ilgisiz kaldım,şimdiden onu mu çok seviyorsun sn falan dedim gururla mutfağa gitti,sigara içme yeri orası
laylaylaylaylaylaylaylaylayyyy:))))
of adam uyuz...ben ayrı uyuz izmir fırtınalı...bebek doğacak ben işsizim muhabbeti döndü,zaten kaç gündür uyanıyorum yanımda değil,mutfakta baykuş gi düşünüyor rengi mengi sapsarı...çok üzdü beni..ben de çok ağladım sonra bir ara dellendim,klasik koç dellenişi...estim gürledim ne anası kaldı ne danası.bir şeye yanmam da bebeüğimi üzdüm bugün.minik kurbağamı strese boğdum
unuttu de mi???geçti bittiiiiiiiii...kurbagan unuttu sen de unut artık
kızlar yaa bu arada ben bişey sorucam.. dün sağlık ocağında test yapmışlardı ya bana bugün sonucu almaya gittim hani.. o testte doktor beta hcg'de istemişti.. sonucum 14.600 falan çıktı.. internetten baktım yumurtlamadan sonra 22. gün en fazla 10.000 diyor.. e bende 22. gündeydim dün... çokmu fazla benimki????:26::26::26::26:
Maşallahhhhhhhhh
İyi bi şeydir herhalde canım bu konuda bilgisizim malesefff:44:
ikiz oluyomuş
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:92::92::92::92::92:
valla yazık sabah buradakileri de kastım iyice,topiğimiz sağolsun sakinleştim ben,şimdi de eh işte...demin sevmeye geldi benibeni sev bebeğe dokunma bugün dedim,neden dedi,ben çok ilgisiz kaldım,şimdiden onu mu çok seviyorsun sn falan dedim gururla mutfağa gitti,sigara içme yeri orası
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:92::92::92::92::92:
unuttu de mi???
saat farkı...iki günde iki katı...ne ki aradaki fark?takılma ona bence.netteki ölçütleri de boşver.elimde üç farklı hast.nin tahlili var üçünün de değer aralığı başka.önemli olan hast.nin kullandığı ölçüt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?