merhaba herkeseeee
merhaba herkeseeee
merhaba herkeseeee
hastane biraz uzak üşeniyorum desem.belkide inanmassın.senin durumun nedir.tam bilmiyorum.kusura bakma
hoşgeldin şekerim...
tam da kulaklarını çınlatıyoduk canım
hoşgeldin şekerimm.. bizde senden bahsediyoduk
Oyy annecik gelmiş
Biz de senden bahsediyorduk
Hoş geldinnnnnnnnnn
anaammm annecikte gelmişşşş:))
kısır olabilir onu bende düşündüm,,,çeşit çok olsun istiyorum,gül böreği hiç yapmadım ,hazır su böreği yufaksından olurmu ki,
poğaça yapayım diyorumm
patates salatası da olsun mu acaba
tatlı pasta olarak elmelı pasta olabilir
başka ,yokmu arttırann
etimek tatlısı nasıll canım,kolay mı,ben yapabilirmiyim acaba,netten bakarım tarifineee
kızlar hepimiz hemen hemen aynı şeyi yazmışızzz:))
makarna salatası da olabilir revanide güzel olur tam tutan bir tarif biliyorum çok güzel oluyor
makarna salatası da olabilir revanide güzel olur tam tutan bir tarif biliyorum çok güzel oluyor
slm kızlar hamiş kalanlar varmı bu ay benim daha 7-8 ocak az kaldı sayılır.ama sadece gögüslerim şiş ve kadar şişki anlatamam ve damarlarım belli oluyor uçları yanları dokunamıyorum başka belirti yok arada kasık agrısı okadar önceden kasıklarım karnım şişerdi.buda belirti olabilirmi ve gögüslerim adettim bittikten bir hafta sonra şişti ve hala şiş yaaaaaaa sadece bu belirti olamaz herhalde:26:
Olabilir canım niye inanmayayım.Ben bu ay yumurtlamayı kaçırdım rahatım yaniÜşüme de olurmuş hamilelerde özellikle akşamları öyle yazıyordu nette bi yerde tam hatırlamıyorum
kızlar bana cvp atmadınız ama yaaaaaaa akıntımda cok 109 sayfa olması lazım
ayyyyyyy o revani tarifini bende istiyorum hemennnnnnnnn
patates salatası ile makarna salatası arasında bir karar veririmm o gün geldiğinde
tarifi özelden de yazabirsin canımmm,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?