2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

iyiyim canım bende gün sayıyorum işte...sen nasılsın dicem ama okudum yazdıklarını moralin bozukmuş... üzülme lütfen

hayirlisi cnm artik allahtan sanirim dedikleri gibi kimyasal gebelik ama insallah degildir diyor bir yanim hep allah tan hayirlisi cnm

Al işte tam benim kafa
Budurrr!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
Senin günün geçti dimi?
Geçer miydi böyle yoksa ilk mi?Bi test yap bence belki seninledir bebişin

aslında geçmezdi.ama aşılamadan sonra geçer oldu.zaten birazda onun için test içinm acele etmiyorum yaa.ben ancak 1 hafta gecerse yaparım.çünkü acayip aglayasım geliyooo

ayy öyle aslındaa ,ha bugün ha yarınn,,,kırmızılar gelmeden negatif çıkmasıı ,inandırıcı olmuyo sanki,,bakalım yaptırıcam büyük ihtimalll yarınn

cnm benim yyaaa ayni suanki benim durumum bana kimyasal gebelik hakkinda biraz bilgi verir misin bende suanda yatiyorum hamileydim testlerde pozitif kandada 48 cikti moralim bozuk biraz bilgilendirirmisin bu kimyasal gebelik neden kaynaklaniyor...

ay cnm ya çok fena bır duygu 3 tne gebelık testınde denedık pozıtıf çıktı snra bırden knamam bşladı ama nasıl knama anamı belledi resmen çok agrım oldu ya bıde prça bı et dştu çok fena ya:2::2:

en pratik kısır...hımmmmm çok severim ben de...
gül böreği olabilir...
bi de ben pratik bi etimek tatlısı biliyorum onu tavsiye ederim şikeeeeeriiiiimmmm

Ne güzel herkeşler geliyor.

Seda sibel ces ebru zehra sizde olsaydınız keşke ne şamata yapardık

evet ya onlar nerde bu akşam...
ebru yok annesi onda
zehra nın kayınvalideleri gelicekti demek ki hala gitmediler
seda hala dershanede galiba yada geldi yemek falan yiyooo
eeee sibel ve ces nerde pekiiii..:26:

tiramisu, ağlayan kek ikisinede bayılırım çok güzel olur hemde kolay

aslında geçmezdi.ama aşılamadan sonra geçer oldu.zaten birazda onun için test içinm acele etmiyorum yaa.ben ancak 1 hafta gecerse yaparım.çünkü acayip aglayasım geliyooo

Hmmm anladım canım ama ne de olsa bebk yoksa 2 gün sonra da olsa öğreneceksin.Ben olsam günüm geçtikten sonra hemen kan testi yaptırırıdım :):):):)

sadece bişi sorcam.bilen varsaa.üşüme geliyo arasıra bu olurmu acaba hamilelik belirtilerinde

Hmmm anladım canım ama ne de olsa bebk yoksa 2 gün sonra da olsa öğreneceksin.Ben olsam günüm geçtikten sonra hemen kan testi yaptırırıdım :):):):)

hastane biraz uzak üşeniyorum desem.belkide inanmassın.senin durumun nedir.tam bilmiyorum.kusura bakma

en pratik kısır...hımmmmm çok severim ben de...
gül böreği olabilir...
bi de ben pratik bi etimek tatlısı biliyorum onu tavsiye ederim şikeeeeeriiiiimmmm

kısır olabilir onu bende düşündüm,,,çeşit çok olsun istiyorum,gül böreği hiç yapmadım ,hazır su böreği yufaksından olurmu ki,
poğaça yapayım diyorumm
patates salatası da olsun mu acaba
tatlı pasta olarak elmelı pasta olabilir
başka ,yokmu arttırann
etimek tatlısı nasıll canım,kolay mı,ben yapabilirmiyim acaba,netten bakarım tarifineee

Etimek tatlısı süper ben çok seviyorummmmmm
Sibel iş yapıyordur ya da spordadır.Ces de dinleniyordur sanırım.Annecik ne de olsa dinlenmek lazım

Evet yapabilirsin çok kolay.Çakma ekmek kadayıfı diyor annem Ben patatews salatasıyla gül böreğine bayılrım.Gül böreği de çok kolay.Hazır yufkadan oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…