iyiyim canım bende gün sayıyorum işte...sen nasılsın dicem ama okudum yazdıklarını moralin bozukmuş... üzülme lütfen
yaptır yaptır negatif çıkarsa bir sonraki aya inşallah dicez nolcak kız negatif çıkmasından niye korkuyosunuz yaa bugün olmazsa 3 gün sonra öğrenicen zaten en azından varsa bişey erken öğrenmek daha iyi aslında zaten 3-4 günün kaldı varsa bişey kanda çıkar inşallahhhhhhhhböyle olursunnn
bende geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm.karnım agrıyooo
Kızlar ben de geldim işlerimi yaptım misafirlere hazırımmmmmmmmmmmmm
Senin günün geçti dimi?
Geçer miydi böyle yoksa ilk mi?Bi test yap bence belki seninledir bebişin
yaptır yaptır negatif çıkarsa bir sonraki aya inşallah dicez nolcak kız negatif çıkmasından niye korkuyosunuz yaa bugün olmazsa 3 gün sonra öğrenicen zaten en azından varsa bişey erken öğrenmek daha iyi aslında zaten 3-4 günün kaldı varsa bişey kanda çıkar inşallahhhhhhhhböyle olursunnn
Al işte tam benim kafa
Budurrr!!!!!!!!!!
cnm benim yyaaa ayni suanki benim durumum bana kimyasal gebelik hakkinda biraz bilgi verir misin bende suanda yatiyorum hamileydim testlerde pozitif kandada 48 cikti moralim bozuk biraz bilgilendirirmisin bu kimyasal gebelik neden kaynaklaniyor...
ohhh maşşlahh canımm,,,ellerine sağlıkk
benimde ya bu hafta yada önümüzdeki hafta komşular gelicek,15 kişi filan olur tahminen
ben ne hazırlasam şimdiden çeşit aramaya başladım,güzel önerisi olan varsa söylesin lütfeennn
ama öyle zor da olmasınn
Ne güzel herkeşler geliyor.
Seda sibel ces ebru zehra sizde olsaydınız keşke ne şamata yapardık
ohhh maşşlahh canımm,,,ellerine sağlıkk
benimde ya bu hafta yada önümüzdeki hafta komşular gelicek,15 kişi filan olur tahminen
ben ne hazırlasam şimdiden çeşit aramaya başladım,güzel önerisi olan varsa söylesin lütfeennn
ama öyle zor da olmasınn
aslında geçmezdi.ama aşılamadan sonra geçer oldu.zaten birazda onun için test içinm acele etmiyorum yaa.ben ancak 1 hafta gecerse yaparım.çünkü acayip aglayasım geliyooo
Hmmm anladım canım ama ne de olsa bebk yoksa 2 gün sonra da olsa öğreneceksin.Ben olsam günüm geçtikten sonra hemen kan testi yaptırırıdım :):):):)
en pratik kısır...hımmmmm çok severim ben de...
gül böreği olabilir...
bi de ben pratik bi etimek tatlısı biliyorum onu tavsiye ederim şikeeeeeriiiiimmmm
en pratik kısır...hımmmmm çok severim ben de...
gül böreği olabilir...
bi de ben pratik bi etimek tatlısı biliyorum onu tavsiye ederim şikeeeeeriiiiimmmm
evet ya onlar nerde bu akşam...
ebru yok annesi onda
zehra nın kayınvalideleri gelicekti demek ki hala gitmediler
seda hala dershanede galiba yada geldi yemek falan yiyooo
eeee sibel ve ces nerde pekiiii..:26:
tiramisu, ağlayan kek ikisinede bayılırım çok güzel olur hemde kolay
kısır olabilir onu bende düşündüm,,,çeşit çok olsun istiyorum,gül böreği hiç yapmadım ,hazır su böreği yufaksından olurmu ki,
poğaça yapayım diyorumm
patates salatası da olsun mu acaba
tatlı pasta olarak elmelı pasta olabilir
başka ,yokmu arttırann
etimek tatlısı nasıll canım,kolay mı,ben yapabilirmiyim acaba,netten bakarım tarifineee
tiramisu, ağlayan kek ikisinede bayılırım çok güzel olur hemde kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?