2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

canım tüm bu belirtiler gerçekte var olan belirtiler ama beynimizin bizi yanıltıyo olması da söz konusu...
bütün yaşadığın belirtileri 2 ay önce bende yaşadım ama gebelik yoktu...
sonuçta herkes aynı şeyleri yaşayıp aynı durumla larşılaşıcak diye bişey yok...umarım sen hamilesindir canım...

Göğüs, kasık ağrısı belirtidir.Ama yine de sen belirtilere takma canım en yisi adetinin geçmesini bekle.Çünkü bu belirtiler adet belirtsii de olabiliyor.Ama akıntım da var diyosunçKuru olması lazımmış adet dneminde vajinanın.Bakalım hadi hayırlsı inşallah bebeğin seninledir

hoşgeldin şekerim...
tam da kulaklarını çınlatıyoduk canım

hoşgeldin şekerimm.. bizde senden bahsediyoduk

Oyy annecik gelmiş
Biz de senden bahsediyorduk
Hoş geldinnnnnnnnnn

anaammm annecikte gelmişşşş:))

hoşgeldin seda ...

çünkü sedamızı hepimiz çok seviyoruz da ondan

oyyyyy ben size kurban oluruuuum:)) geçmişi okuyordum bir yandan da daha bahsimin geçtiği yerlere gelemedim:)) bugün anneanneme gittik,oradan halama geçtik.eve yeni geldim hemmmmeeennn bilgisayar başına

nazelmas bende senin gibiyim.merak ediyorum sonucu.senin kaç günün geçti

oyyyyy ben size kurban oluruuuum:)) geçmişi okuyordum bir yandan da daha bahsimin geçtiği yerlere gelemedim:)) bugün anneanneme gittik,oradan halama geçtik.eve yeni geldim hemmmmeeennn bilgisayar başına

Hoş geldin.Sen bizim ilk göz ağrımızsın kızımmmmmmmmmmmmmmmmmm
Seviyoruz seni

ay kızlar agzınızdan bal damlıyor hayırlısı inş.allah isteyen herkese versin inş.tabi banada hamişlerin tablosu varmı sadece adet tarihlerini gördüm ayyyyyyyyyyyyy şimdik 8 ocagı nasıl beklicem yaaaaaaaaa

ya kızlar ben ebruyla,zehrayı cidden çok özledimm,,,
deece ve cess sabaları oluyo onlarla konuşuyoruz ama kaç gündür diğer 2 kaçakla konuşamadıkk
topiğimiz iyice kalabalık olunca çok zevkli oluyoo

Az kalmış canım dayan hepi topu beş güncük.

ya kızlar ben ebruyla,zehrayı cidden çok özledimm,,,
deece ve cess sabaları oluyo onlarla konuşuyoruz ama kaç gündür diğer 2 kaçakla konuşamadıkk
topiğimiz iyice kalabalık olunca çok zevkli oluyoo

yarın sabah bende burdayımmm dersim yok boş günüm ohhhh

evet ya bende öle biliyorum kuru olması lazımmış ben yumurtluyor gibi cok beyaz akıntım var iltihaplı gibi degil koku falanda yok :26:

evet ben katıldım ya aranıza ondandırr

daha gunum gecmedi 8 ocakta ama akıntım cok ve beyaz bir akıntı iltihaplı gibi degil yani ama hayırlısı senin günün gectimi inş.hamişizdir.

ay işaşah kız.benim geçti 2 gün.biliyomusun ben tam tersi sanıyodum.adet olunca ıslaklık olur hamileyken kuruluk.bende çok az akıntı var.sen nereden yazıyosun

rica ederim canım.. afiyet olsun

turlikcim sanada afiyet olsun canım inşallah beğenirsinizz

sağol canım tarif için ben yarın denicem...

bi de ben pc yi kaptırdım kocacişe
alıp bi baktım ama geri vermem lazım...
sonra görüşürüz bacılarım:92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…