slm kızlar hamiş kalanlar varmı bu ay benim daha 7-8 ocak az kaldı sayılır.ama sadece gögüslerim şiş ve kadar şişki anlatamam ve damarlarım belli oluyor uçları yanları dokunamıyorum başka belirti yok arada kasık agrısı okadar önceden kasıklarım karnım şişerdi.buda belirti olabilirmi ve gögüslerim adettim bittikten bir hafta sonra şişti ve hala şiş yaaaaaaa sadece bu belirti olamaz herhalde:26:
slm kızlar hamiş kalanlar varmı bu ay benim daha 7-8 ocak az kaldı sayılır.ama sadece gögüslerim şiş ve kadar şişki anlatamam ve damarlarım belli oluyor uçları yanları dokunamıyorum başka belirti yok arada kasık agrısı okadar önceden kasıklarım karnım şişerdi.buda belirti olabilirmi ve gögüslerim adettim bittikten bir hafta sonra şişti ve hala şiş yaaaaaaa sadece bu belirti olamaz herhalde:26:
hoşgeldin şekerim...
tam da kulaklarını çınlatıyoduk canım
hoşgeldin şekerimm.. bizde senden bahsediyoduk
Oyy annecik gelmiş
Biz de senden bahsediyorduk
Hoş geldinnnnnnnnnn
anaammm annecikte gelmişşşş:))
hoşgeldin seda ...
çünkü sedamızı hepimiz çok seviyoruz da ondan
oyyyyy ben size kurban oluruuuum:)) geçmişi okuyordum bir yandan da daha bahsimin geçtiği yerlere gelemedim:)) bugün anneanneme gittik,oradan halama geçtik.eve yeni geldim hemmmmeeennn bilgisayar başına
ay kızlar agzınızdan bal damlıyor hayırlısı inş.allah isteyen herkese versin inş.tabi banada hamişlerin tablosu varmı sadece adet tarihlerini gördüm ayyyyyyyyyyyyy şimdik 8 ocagı nasıl beklicem yaaaaaaaaa
ben de sizi seviyorum kiiiiiiiiiiiiiHoş geldin.Sen bizim ilk göz ağrımızsın kızımmmmmmmmmmmmmmmmmm
Seviyoruz seni
ya kızlar ben ebruyla,zehrayı cidden çok özledimm,,,
deece ve cess sabaları oluyo onlarla konuşuyoruz ama kaç gündür diğer 2 kaçakla konuşamadıkk
topiğimiz iyice kalabalık olunca çok zevkli oluyoo
nazelmas bende senin gibiyim.merak ediyorum sonucu.senin kaç günün geçti
yarın sabah bende burdayımmmdersim yok boş günüm ohhhh
daha gunum gecmedi 8 ocakta ama akıntım cok ve beyaz bir akıntı iltihaplı gibi degil yani ama hayırlısı senin günün gectimi inş.hamişizdir.
çok mersiii şekerim tarif içinnnn,,,,deniycemmm inşlhhh...
rica ederim canım.. afiyet olsun
turlikcim sanada afiyet olsun canım inşallah beğenirsinizz
ben sakaryalıyım sen nerelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?