2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

bozma oralini,her işte bir hayır vardır,yazıldıysa o kaderine,tek seferde bile gelir.belli olmaz hiç.karamsar olma canım ya.

ya aslında ben gurur yaptım sanırım bana öyle demesine bozuldum.. sanki ben çok istiyomuşum gibi garip hissettim kendimi yaa sinir oldum küstüm zaten kendisine

ay cnm bya olmuş bı kan testı yptır bkarsın bebiş vardır hıı ne dersın bı de akıntım da çok diyorsun bnce hamılesın

Nazelmasçımm varikosel ne demek? Sperm sayısı mı düşüktü sperm hareketimi?

ya aslında ben gurur yaptım sanırım bana öyle demesine bozuldum.. sanki ben çok istiyomuşum gibi garip hissettim kendimi yaa sinir oldum küstüm zaten kendisine

olur öyle arada, biz hayır deyince adamlar küsmüyor da biz vayyyy sen beni beğenmiyor musun psikolojisine girebiliyoruz.eşim de bir ara takmıştı,sen beni damızlık olarak görüyorsun,istemem falan diyordu yumurtlama günlerimde.

ebru'yu, bebişin deeeceeesiii sibel'i,zehrayı da özledim ki ben ya,yarın epey rahatım dershanede:)))hihooohhoooyyyttttt

neyse ya hayırlısı artık... şimdi ben küstüm yaa yarında o ister bu seferde ben gurur yapıcam ya olmaz derim benim yumurtlama böyle geçer gider aman ya zaten bugün 16. günümdü yumutlamışımdır herhalde bir iki gün önce yani inşallah

valla canım adet döneminde akıntı olmazmış pek,kupkuru olurmuş vaji,,,,
akıntı olunca hamiş olma ihtimalin yüksekk
inşlh hamişsindirr

bnde oluyor akıntı ya adetıme 3 4 gun kaldı şeffaf bır akıntı tam adet oldum snıorum bı bkıorum akıntı

yaa eşler maallesef öylee,,,sırf o gün yorgunlukları tutar,isteksiz olurlarr,,,sonrada bebek isterlerr,ben anlamıyorum bu erkekleri,en verimli gün diyoruz anlamıyorlar,,

valla boşverdim,bitmiyor zaten

iyi yaptın bebişimmm,

Ay bu sefer gerçekten kaçtım kızlar hadi öpüyorum hepinizi.Sıpacıpı da öpüyorummmmmm

yaa eşler maallesef öylee,,,sırf o gün yorgunlukları tutar,isteksiz olurlarr,,,sonrada bebek isterlerr,ben anlamıyorum bu erkekleri,en verimli gün diyoruz anlamıyorlar,,

iyi yaptın bebişimmm,

evet malesef adamın rüyalarına giriyo bebek... bide kalkmış bana yorgunum diyo... pişman edicem onu

kızlar kocişim geldi ,şimdilik ben kaçıyorumm
belki alabilirsem leptopu kocişten gelirimm yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…