bozma oralini,her işte bir hayır vardır,yazıldıysa o kaderine,tek seferde bile gelir.belli olmaz hiç.karamsar olma canım ya.
slm kızlar hamiş kalanlar varmı bu ay benim daha 7-8 ocak az kaldı sayılır.ama sadece gögüslerim şiş ve kadar şişki anlatamam ve damarlarım belli oluyor uçları yanları dokunamıyorum başka belirti yok arada kasık agrısı okadar önceden kasıklarım karnım şişerdi.buda belirti olabilirmi ve gögüslerim adettim bittikten bir hafta sonra şişti ve hala şiş yaaaaaaa sadece bu belirti olamaz herhalde:26:
inş.cnm ya hamişimdir eşimde kendini kusurlu görmeye başladı benim yüzümden olmuyor diye söylüyor inş.bu ay olurda bu düşüncesinden vazgecer eşimde varikosel vardı ameliyat oldu buay 7 ayımız ameliyat olalı ondan öle düşünüyor .
Üzülme tatlım.Ama var ya o his geçen ay bana da birden o his gelmişti.
ya aslında ben gurur yaptım sanırım bana öyle demesine bozuldum.. sanki ben çok istiyomuşum gibi garip hissettim kendimi yaa sinir oldum küstüm zaten kendisine
olur öyle arada, biz hayır deyince adamlar küsmüyor da biz vayyyy sen beni beğenmiyor musun psikolojisine girebiliyoruz.eşim de bir ara takmıştı,sen beni damızlık olarak görüyorsun,istemem falan diyordu yumurtlama günlerimde.
valla canım adet döneminde akıntı olmazmış pek,kupkuru olurmuş vaji,,,,
akıntı olunca hamiş olma ihtimalin yüksekk
inşlh hamişsindirr
iyiyim bende... biraz umutsuzluk başladı bende yaa birden oldu... bu ayda olmadı sanki.. yumurtlama döneminde sadece 2 gün çalıştık bugünde deneriz diyodum ama benimki yorgunum dedi bana ilk defaa.. moralim bozuldu çok
valla boşverdim,bitmiyor zaten
Ay bu sefer gerçekten kaçtım kızlar hadi öpüyorum hepinizi.Sıpacıpı da öpüyorummmmmm
Nazelmasçımm varikosel ne demek? Sperm sayısı mı düşüktü sperm hareketimi?
yaa eşler maallesef öylee,,,sırf o gün yorgunlukları tutar,isteksiz olurlarr,,,sonrada bebek isterlerr,ben anlamıyorum bu erkekleri,en verimli gün diyoruz anlamıyorlar,,
iyi yaptın bebişimmm,
sıpacık da seni öpüyooorAy bu sefer gerçekten kaçtım kızlar hadi öpüyorum hepinizi.Sıpacıpı da öpüyorummmmmm
evet malesef adamın rüyalarına giriyo bebek... bide kalkmış bana yorgunum diyo... pişman edicem onu
kızlar kocişim geldi ,şimdilik ben kaçıyorumm
belki alabilirsem leptopu kocişten gelirimm yine
:80::79::80::79::80:güle güleeee
ben geldiiiim, iyi akşamlar. gündüz yoktun bugün? evle m uğraştın?
Herkesler gitmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?