günaydınn
bugün erken kalktım....topikte de kismecikler yok....ne ediyon...
Kimsecikler kalmadı tabiiiiiii
Misafirlerim yeni gitti ben de bi uğrayayım dedimmmm
İyi geceler topikkkkkk
günaydın topikk
kıslarrr kahvaltı yaptınız mı?
dün eski bir öğrencim ziyretime gelip sevindirdi beni,bir de met helvası getirmiş ama evde unutmuş,bugün de onu teslime gelecekdeecemin diyarından met helvası...çocuk şaşırdı hocam kilo vermişsiniz...hocam makyaj yok ama çok güzelleşmişsiniz... neredeyse itiraf edecektim...canım ya,işte öğretmenliğin tek gururu,senin yetiştirdiğin sıpa türkiyenin en güzel illerinden birinde okuyor ve seni unutmuyor...çook duygusalım çok...
kıslarrr kahvaltı yaptınız mı?
dün eski bir öğrencim ziyretime gelip sevindirdi beni,bir de met helvası getirmiş ama evde unutmuş,bugün de onu teslime gelecekdeecemin diyarından met helvası...çocuk şaşırdı hocam kilo vermişsiniz...hocam makyaj yok ama çok güzelleşmişsiniz... neredeyse itiraf edecektim...canım ya,işte öğretmenliğin tek gururu,senin yetiştirdiğin sıpa türkiyenin en güzel illerinden birinde okuyor ve seni unutmuyor...çook duygusalım çok...
kahvaltııı... ben 6.30'da yapıyorum,üstüne iki ders bile yaptım,10 dk sonra iki ceviz ,bir kuru kayısı bir de küçük paket sütümle ara öğün bile yapacağım:)
geçmiştir inşallah da minnak beslenmiştir biraz.Günaydin cınııım, 2 kere kahvaltı yaptım desemevde sabah kalkıp klasik türk kahvaltımı ettim, sonra doktorun ofisine gittim, açılmamıştı daha, onu beklerken muayenehanenin altındaki börek salonunda 1 çay içiyim dedim, e çay yanlız içilmez falan derken orda börekli mörekli 1 kahvaltı daha ettim. Aman oburlugum tuttu sabah sabah. İdrar testlerimi de verdim hanımlar bu arada inşallah besleyebilmişimdir bebeğimi ve inşallah enfeksiyonum geçmiştirrr.
Çoook gurur verici. Ben de stajyerlerimle yaşıyorum benzer gurur tablolarını, aynı olmaz tabi, siz hayata biz meslege hazırlıyoruz ama olsun.
çoktaaaaaankıslarrr kahvaltı yaptınız mı?
evet bizim meşhur helvamız..ama hayatımda ya 1 ya 2 kere yedim desemdün eski bir öğrencim ziyretime gelip sevindirdi beni,bir de met helvası getirmiş ama evde unutmuş,bugün de onu teslime gelecekdeecemin diyarından met helvası...çocuk şaşırdı hocam kilo vermişsiniz...hocam makyaj yok ama çok güzelleşmişsiniz... neredeyse itiraf edecektim...canım ya,işte öğretmenliğin tek gururu,senin yetiştirdiğin sıpa türkiyenin en güzel illerinden birinde okuyor ve seni unutmuyor...çook duygusalım çok...
Bu arada Sibel dün özel mesajimi aldin mi?
aldım aldım tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?