- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
Ya kızlar şu ateş olayını bilen var mı şimdi ben yumurtluyor muyum?Dün 36,4 bugün 35,6
bence sen dün yumurtladın dünürüm..bugun de çalışmışınız tamam işte..
ya ateş ölçmede şöyle yazıyor ateş birden düşüyor ertesi gün yükseliyor o zaman yumurtluyormuşsun.ama ısı düştüğü günü kaçırmamak gerekiyormuş...
kızlar test sonucum çıktı. bebeğim beslenmeye başlamıııııııııış, yemeye devam. ama anladığım kadarıyla hala enfeksiyon var. olmayadabilir tam anlamadım. doktordan haber beklicem şimdi.
hadi gözün aydınnn....
sen çalışmışın zaten dünürüm gerisini allah'a havale et..olur inşallah..sağlıkla doğar güzel gelinim
aferin miniciğime!kızlar test sonucum çıktı. bebeğim beslenmeye başlamıııııııııış, yemeye devam. ama anladığım kadarıyla hala enfeksiyon var. olmayadabilir tam anlamadım. doktordan haber beklicem şimdi.
Kız haaaaaaÇok sevindim
Cess gözün aydın canımm
aferin miniciğime!
cooook tesekkur ederim, eylemlerim devam edecek :)
hadi gözün aydınnnn :81:
kızçeler akşam görüşürüz,benim dersim geldi...turlik kuşuma denk gelen olursa onu çok özlediğimi ve sevdiğimi söyleyin
kızçeler akşam görüşürüz,benim dersim geldi...turlik kuşuma denk gelen olursa onu çok özlediğimi ve sevdiğimi söyleyin
canım derse mi gidiyosun yahuuuukıyamam sana iyi dersler canımmmm dikkat et kendineeeee
Nasılsın ZehraCiiiiiiiiiiiiiiiiim?
nolsun canım herzamanki gibi şimdide benimki pcyi istiyo yaaaaaabuarada gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?