2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

öyle mi dersin sedam?ne biliyim canım da sıkkın bugun böyle keyifsizim..kan kaybı beni psikopatlaştırdı..yumurtlayana kdar hap biter belki hı?ben umutlanmıyım da hiçbşeyy için gelirse gelir ne yapalım..

bence sen dün yumurtladın dünürüm..bugun de çalışmışınız tamam işte..

Ya ateş ölçmede şöyle yazıyor ateş birden düşüyor ertesi gün yükseliyor o zaman yumurtluyormuşsun.Ama ısı düştüğü günü kaçırmamak gerekiyormuş...

ya ateş ölçmede şöyle yazıyor ateş birden düşüyor ertesi gün yükseliyor o zaman yumurtluyormuşsun.ama ısı düştüğü günü kaçırmamak gerekiyormuş...

sen çalışmışın zaten dünürüm gerisini allah'a havale et..olur inşallah..sağlıkla doğar güzel gelinim

kızlar test sonucum çıktı. bebeğim beslenmeye başlamıııııııııış, yemeye devam. ama anladığım kadarıyla hala enfeksiyon var. olmayadabilir tam anlamadım. doktordan haber beklicem şimdi.

hadi gözün aydınnn....

kızçeler akşam görüşürüz,benim dersim geldi...turlik kuşuma denk gelen olursa onu çok özlediğimi ve sevdiğimi söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…