2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

günaydınnnnnnnnnnn
ben yumurtluyorum herhalde dün sabah ateşim 36,4 bu sabah 35,6 yumurtluyorum mu ben şimdi.Sabah sabah bum bumda iyi oluyormuş yahu :78::78::98:

bu arada dün saçım için doktora gittim..evet seboreik dermatitsin dedi..ki zaten bunu biliyodm...hap yazdı +şampuan+sulu solisyon..bir de kan tahlili istedi..tsh-b12-folik asit vs bakılcakmış..tsh ıma kadın dogumcum baktırmıştı ama olsun bi daha bakılsın ii oldu..ona göre verdiği ilaçları alıcam bakalım..ha bi de düşünürsen saç mezoterapisi öneririrm dedi..para için mi dedi yoksa gerçketen işe yarıyo mu onu daha araştırmadım...bilginiz var mı?

yok ben önceden böyle değildim,kahvaltımı boş derste yapardım,ara öğün ne bilmezdim...şimdi şeker yüzünden dikkat etmem gerekiyor ve boş günümde bile saat aksatmıyorum.gerçekten de çok süper bir şeymiş satle ve düzenli yemek...7.5 kg verdim toplam 12 haftada...

günaydınnnnnnnnnnn
ben yumurtluyorum herhalde dün sabah ateşim 36,4 bu sabah 35,6 yumurtluyorum mu ben şimdi.Sabah sabah bum bumda iyi oluyormuş yahu :78::78::98:

günaydın canım..çalış çalış aferin
ben bu ay es geçicem heralde korunurum..saç için hap kullanmam gerekicek zira...

ne güzel işte..bundan sonra böyle devam edersin.....düzene devammmmm........

Galiba senin verdiklerini ben alıcam Seda'cim :) Ben böyle yemeye devam edersem halim nolur bilmiyorum. Gerçi önemli degil de bence alicam. Gormen lazim, canim istememesine ragmen, bebisi dusunup agzimdan zorla sokuyorum yemekleri. Aksam ayiptir solemesi balik yapmis ablam, tam iskence cektim onu yerken. Biran önce acilsa istahım da kurtulsam. O zaman kimse durduramaz beni, evi damı yerim artıkın.

günaydınnnnnnnnnnn

günaydın canım..çalış çalış aferin
ben bu ay es geçicem heralde korunurum..saç için hap kullanmam gerekicek zira...
hayır,ya hep ya hiç prensibi gereği,hap zarar verdiyse zaten tutunamaz bebek,vermediyse tutunur.bebek yapım aşaması önemli değil,önemli olan öğrendikten sonrası.kuralımız neydi?doğa seni uyarana ka...
ben ilk gebeliğimden beri balık ölsem yemiyorum...çok kötü tüksindim...dr.a bunu söyleyeyim bari...kızım o boyunla sen 30 kg alsan belli etmezsin,ye gitsin...
çoktaaaaaan

evet bizim meşhur helvamız..ama hayatımda ya 1 ya 2 kere yedim desem

aldım aldım tşkler
ben hiç yemedim ya,netten baktım da pişmaniyeyi uzun yapmışlar sanki...

Balık yiyemiyosan ceviz var onun yerine omega 3 içeren. bol bol ceviz yersin ama bence de doktoruna bi söyle. ben de tiksindim ama Seda, Allah bir guc verdi ki öğüre öğüre yiyorum böyle içim sallanıyo yerken.

Ya kızlar şu ateş olayını bilen var mı şimdi ben yumurtluyor muyum?Dün 36,4 bugün 35,6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…