ee çalışınca erken kalkılıyo ama her şey düzenli oluyo...kahvaltı da tabii..ben senin kahvaltı yaptığın saatte uyuyor oluyorum....kahvaltımı yapıyorum öğlen yemeğimi yiyorum bilmiyorum....eşimin işi yüzünden sürekli şehir değiştiriyoruz işe girme şansım da yok.....
günaydınnnnnnnnnnn
ben yumurtluyorum herhalde dün sabah ateşim 36,4 bu sabah 35,6 yumurtluyorum mu ben şimdi.Sabah sabah bum bumda iyi oluyormuş yahu:78::78::98:
günaydınnnnnnnnnnn
ben yumurtluyorum herhalde dün sabah ateşim 36,4 bu sabah 35,6 yumurtluyorum mu ben şimdi.Sabah sabah bum bumda iyi oluyormuş yahu:78::78::98:
günaydınnnnnnnnnnn
yok ben önceden böyle değildim,kahvaltımı boş derste yapardım,ara öğün ne bilmezdim...şimdi şeker yüzünden dikkat etmem gerekiyor ve boş günümde bile saat aksatmıyorum.gerçekten de çok süper bir şeymiş satle ve düzenli yemek...7.5 kg verdim toplam 12 haftada...
bu ay olmazsa ben de bi daha ki aya koruncam ilişki sırasında yanma oluyo mantar varmış ya o yüzdendir herhalde ilaç kullancam.günaydın canım..çalış çalış aferin
ben bu ay es geçicem heralde korunurum..saç için hap kullanmam gerekicek zira...
:84: Allah iyliğini versin....
Noldu kuzum niye şaşırdın
yok ben önceden böyle değildim,kahvaltımı boş derste yapardım,ara öğün ne bilmezdim...şimdi şeker yüzünden dikkat etmem gerekiyor ve boş günümde bile saat aksatmıyorum.gerçekten de çok süper bir şeymiş satle ve düzenli yemek...7.5 kg verdim toplam 12 haftada...
Noldu kuzum niye şaşırdın
nere ki ora?kıslarrr kar yağıyooo...
Zor olmuştur dedim içimden, sabah sabah :)
nere ki ora?
valla ben çalışmıyorum ya benim için problem yok zaten eşim de her daim hazır:78: hele ki bu keçiboynuzundan sonra uuuuuu
nere ki ora?
valla ben çalışmıyorum ya benim için problem yok zaten eşim de her daim hazır:78: hele ki bu keçiboynuzundan sonra uuuuuu
günaydınnnnnnnnnnn
hayır,ya hep ya hiç prensibi gereği,hap zarar verdiyse zaten tutunamaz bebek,vermediyse tutunur.bebek yapım aşaması önemli değil,önemli olan öğrendikten sonrası.kuralımız neydi?doğa seni uyarana ka...günaydın canım..çalış çalış aferin
ben bu ay es geçicem heralde korunurum..saç için hap kullanmam gerekicek zira...
ben ilk gebeliğimden beri balık ölsem yemiyorum...çok kötü tüksindim...dr.a bunu söyleyeyim bari...kızım o boyunla sen 30 kg alsan belli etmezsin,ye gitsin...Galiba senin verdiklerini ben alıcam Seda'cim :) Ben böyle yemeye devam edersem halim nolur bilmiyorum. Gerçi önemli degil de bence alicam. Gormen lazim, canim istememesine ragmen, bebisi dusunup agzimdan zorla sokuyorum yemekleri. Aksam ayiptir solemesi balik yapmis ablam, tam iskence cektim onu yerken. Biran önce acilsa istahım da kurtulsam. O zaman kimse durduramaz beni, evi damı yerim artıkın.
ben hiç yemedim ya,netten baktım da pişmaniyeyi uzun yapmışlar sanki...çoktaaaaaan
evet bizim meşhur helvamız..ama hayatımda ya 1 ya 2 kere yedim desem
aldım aldım tşkler
hayır,ya hep ya hiç prensibi gereği,hap zarar verdiyse zaten tutunamaz bebek,vermediyse tutunur.bebek yapım aşaması önemli değil,önemli olan öğrendikten sonrası.kuralımız neydi?doğa seni uyarana ka...
ben ilk gebeliğimden beri balık ölsem yemiyorum...çok kötü tüksindim...dr.a bunu söyleyeyim bari...kızım o boyunla sen 30 kg alsan belli etmezsin,ye gitsin...
ben hiç yemedim ya,netten baktım da pişmaniyeyi uzun yapmışlar sanki...
Ya kızlar şu ateş olayını bilen var mı şimdi ben yumurtluyor muyum?Dün 36,4 bugün 35,6
nere ki ora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?