2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

günaydınnnnnnnnnnn
ben yumurtluyorum herhalde dün sabah ateşim 36,4 bu sabah 35,6 yumurtluyorum mu ben şimdi.Sabah sabah bum bumda iyi oluyormuş yahu :78::78::98:

Canım ateşin düne göre düştümü yoksa yerlerinimi ters yazdın bide nezmandır ölçüyorsun eğer elinde bi liste varsa hamile olup olmadığını bile tahmin edebiliriz 0.1 derce yükseliş bile yumurtladığını gösterir ve eğer ataş sonrasındada düşme göstermediyse döllenme gerçekleşti demektir.Hadi inşallah

kızlaar bir bakayım dedimnasılsınız görüşmeyeli?öğle yemeğine çıkacağım ben de.

arkadaşlar da hazırlandı,çıkalım bakalım yemeğe...ben uğramaya çalışırım yine...:80::79::80::79::80::79:

ayyyyyyy canım sıkıldı ya..okeye girdim orda hepten sinir oldum......kar yağıyodu sabah şimdi de güneş açtı hava da benim gibi dengesiz oldu.....dün hamama gidecektik kar yağıyodu gidemedik...ama bugün kesin gitçem...hele hele bu kadar sinirliyiken...neye sinirliyim onuda bilmiyom yaaa.....tadları geçince yenisini ala ala 4 tane sakız çiğnedim...kocam sakız oldu.çenem yoruldu ama attım mı yokkk.....

Evet canım, enfeksiyonun geçip geçmediginden emin degilim ama bebegimin beslenmesi duzeldi. Sen nasılsın, neler yaptım görüşmeyeli?

Hımmm gçer en yakın zamanda inşallah canım ya.Bende napıyım işte temizlik yürüryüş falan yapıyorum günle rnasıl geçiyo anlamıyorum 2 gün önce çaılşmaya başlamamız lazımdı ama azcık tartıştık kaçırıyoruz şanslı günleri üzülüyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…