yeni geldim daha, çok yorguum,midem bulanıyor öğleden beri,çıkaramadıkça fena oluyorum.iğrencimmmseda canim hosgeldin.... evdemisin napiyosun??
meraba sedase ben aleynaaayeni katıldım aranıza ama ortamınız çok güzel yaaa
yeni geldim daha, çok yorguum,midem bulanıyor öğleden beri,çıkaramadıkça fena oluyorum.iğrencimmmsen nasılsın kuzummm
hoş geldin aramıza.topiğimiz uğur getirsin sana
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ev temiz yemeğimde var tüm gün forumda takıldım bugün çooook sıkıldım ne diycem sana azönce face girdim seda 5 kişiyle arkadaş olmuş içlerinden birinin sen olduğunu tahmin ettim sadece tahmin ama
yeni geldim daha, çok yorguum,midem bulanıyor öğleden beri,çıkaramadıkça fena oluyorum.iğrencimmmsen nasılsın kuzummm
hoş geldin aramıza.topiğimiz uğur getirsin sana
cess tarifin ağzımı sulandırdı.izmir usulü...ayyy canım çekti ya pazar günü almam lazım.hafiffff sağlıklııı nefissssss bol dereotluuuuuevlenmeden önce ben de zeytinyağında kızartırdım patatesi, cok daha çıtır ve sarı oluyo patatesler, ama esime cok agir gelmeye basladi, cicek yaginda kizartmaya basladim, enginar dolmasi cok guzel olur. bir de biz sadece canagiyla degil, yapraklariyla yapariz, tabi icerden dibini temizliyosun o tüylü kısmını, sonra normal dolma icine benzer ic doldurup pisiriyosun. özellikle yapraklarini boyle insanin disleriyle siyirip yemesi pek guzel oluyo. sonuna da en guzel yeri olan koku kaliyo lokum gibi, ay cok canim cekti.
Ev temiz yemeğimde var tüm gün forumda takıldım bugün çooook sıkıldım ne diycem sana azönce face girdim seda 5 kişiyle arkadaş olmuş içlerinden birinin sen olduğunu tahmin ettim sadece tahmin ama
inşallah canım sen hamileymişin galiba bütün geçmişi okudumdarabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısıda topikteki bütün arkadaşlara ve bana
cess tarifin ağzımı sulandırdı.izmir usulü...ayyy canım çekti ya pazar günü almam lazım.hafiffff sağlıklııı nefissssss bol dereotluuuuu
ya keşke benim facede kaç kişiyle arkadaş olduğumu falan burada ifşa etmeseydin duygu...özelden yazılabilirdi bu bence. başka site muhabbetlerine topikte girmek hiç hoş olmamış. keşke bana sorsaydın benimle faceden arkadaş olduğunu burda duyurmamı ister misin diye? kendimi takipte hissettim,kaç kişiyle arkadaş olduğuma kadar...
maşallah aleynam ne sabırlıymışsın:)))rabbim sana da nasip etsin
taze anaaa hoş geldin:)
uyy benim kuşum da burdaaaa
turlikkkk ses verrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?