2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

yeni geldim daha, çok yorguum,midem bulanıyor öğleden beri,çıkaramadıkça fena oluyorum.iğrencimmmsen nasılsın kuzummm

hoş geldin aramıza.topiğimiz uğur getirsin sana

hmm... hadi insallah cikarirsinn bol bol su ic

bende iyyim canim saolll

Ev temiz yemeğimde var tüm gün forumda takıldım bugün çooook sıkıldım ne diycem sana azönce face girdim seda 5 kişiyle arkadaş olmuş içlerinden birinin sen olduğunu tahmin ettim sadece tahmin ama
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
yeni geldim daha, çok yorguum,midem bulanıyor öğleden beri,çıkaramadıkça fena oluyorum.iğrencimmmsen nasılsın kuzummm

hoş geldin aramıza.topiğimiz uğur getirsin sana

inşallah canım sen hamileymişin galiba bütün geçmişi okudumdarabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısıda topikteki bütün arkadaşlara ve bana

cess tarifin ağzımı sulandırdı.izmir usulü...ayyy canım çekti ya pazar günü almam lazım.hafiffff sağlıklııı nefissssss bol dereotluuuuu

Ev temiz yemeğimde var tüm gün forumda takıldım bugün çooook sıkıldım ne diycem sana azönce face girdim seda 5 kişiyle arkadaş olmuş içlerinden birinin sen olduğunu tahmin ettim sadece tahmin ama

ya keşke benim facede kaç kişiyle arkadaş olduğumu falan burada ifşa etmeseydin duygu...özelden yazılabilirdi bu bence. başka site muhabbetlerine topikte girmek hiç hoş olmamış. keşke bana sorsaydın benimle faceden arkadaş olduğunu burda duyurmamı ister misin diye? kendimi takipte hissettim,kaç kişiyle arkadaş olduğuma kadar...

Herkese merhaba... Anne adaylarımız annelerimiz minik bebişleri nasıllar?
Biraz geçmişi okudum onlarca sayfa olmuş yoruldum çok hızlısınız

taze anaaa hoş geldin:)

hoşbuldukkkk... sedacım bugün doktora gittim tekrar başka bi doktora..çok iyiydi, çok pozitif konuştu benle... olabilir erken gebelikte böyle şeyler dedi...plesentanın yerleşimi sırasındada olabiliyor dedi... progestan verdi ama düşük tehdidin var diye vermiyorum aklına öyle bişey gelmesin dedi bu gebelkite salgılanan bir hormon sadece falan dedi... yolculuğu sordum hiçbir sakıncası yok gidebilirsin dedi zaten bebek o kadarcık sarsıntıdan düşecekse sağlıklı gebelik değildir dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı tatilini yap gel yine bana dedi... rahatladım ben biraz çok şükürsen napıyosun canım nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…