2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

meğer ben kendimle başbaa kalmışım. vay benim halime, ben de çıkıyorum, akşamları gelemiyorum artıkın yorgunluktan, şimdiden herkese iyi akşamlaaaaar. sabah görüşürüz.

kızlar bugün yani 27 ocak aşırı bi ağrı ile yine adet oldum.kısmet işte,şubat ayını açalım artık ama şubat benim olacak inşallah,pregnyl iğne vermişti evde bekliyo 3 aydır. doğal yol ile olsun istedim. vurunmayacağım bu ay daha çok çalışacağım çalışmalar az oluyo bence.5-11 şubat yumurtlamam, takmıcam artık.çoğu şeyimi düzene sokmuştum,7 saat uykum vardır,sigarayı bıraktım kilo aldım zayıftım 4 atdır 51 kiloyum yani sabitledim,25 şubatta şubat topiğine giricem ve haber vericem inşallah HAMİLEYİM DİYE... şimdilik herkese hayırlısını diliyorum

ay insallahh canim yaa Allah gönlüne göre versin insallahhhhhhh
inşallah canım yüce mevlam hepimizn göönlüne göre versin amin
meraba aleyna,ben ilk defa görüyorum galiba seni yanlış mıyım?ben de yeni bi üye sayılırım,yeni tanıyorum kızları ve ortamı

evet yeniyim ama ortamı çok sevdim ben yaaa çok sıcaklar

eee önemli olanda samimiyettir canım zaten o olduğu zaman herşey olur

kesinlikle cnm katılıyorum

buarada kızlar yarın sömestre giriyoruz cumartesi erkenden yolculuk,uzuuuun bi süre 15 gün giremicem kk ya,kendinize çok iyi bakın inş gweldiğimde mutlu hamiş haberleri alırım yeni topik açarsanız haber verin olur mu şubat için yada burdan mı devam edicez bilmiyorum,hoşçakalın iyi akşamlar

meraba sedase ben aleynaaayeni katıldım aranıza ama ortamınız çok güzel yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…