ses deneme ses deneme 1 2 1 2
heavenimmm nasılsın?bebiş nasıl?
iyi iyi çok şükür yeğeninize iyi bakıyorumsen nasılsın canım??? sonuç alamamışsın anlaşılan
hoşbuldukkkk... sedacım bugün doktora gittim tekrar başka bi doktora..çok iyiydi, çok pozitif konuştu benle... olabilir erken gebelikte böyle şeyler dedi...plesentanın yerleşimi sırasındada olabiliyor dedi... progestan verdi ama düşük tehdidin var diye vermiyorum aklına öyle bişey gelmesin dedi bu gebelkite salgılanan bir hormon sadece falan dedi... yolculuğu sordum hiçbir sakıncası yok gidebilirsin dedi zaten bebek o kadarcık sarsıntıdan düşecekse sağlıklı gebelik değildir dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı tatilini yap gel yine bana dedi... rahatladım ben biraz çok şükürsen napıyosun canım nasılsın
gelmeden de yazmadan da duramıyorum kiiii,,,tutamıyorum kendimi
ohh ohhh maşallah aman iyi olsun,,,sende iyi ol...
evet canım aynen dediğin gibi sonuç alamadım...yazdığım mesaja okundu onayı bile gelmedi daha...
Hoş geldin ebru......:80:
selam her yere sora sora bi hal oldum en dogrusunu ALLAH bilir tabi ama insan meraktan yaziyor soruyor aslinda herseyin basi sabir arkadaslar gecen ay adetim 5 gun gecikti bu ayda gecen ay geldigi gunden 2 gun gecti test negatif acep nedendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?