2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

iyi iyi çok şükür yeğeninize iyi bakıyorum sen nasılsın canım??? sonuç alamamışsın anlaşılan

ohh ohhh maşallah aman iyi olsun,,,sende iyi ol...
evet canım aynen dediğin gibi sonuç alamadım...yazdığım mesaja okundu onayı bile gelmedi daha...

çok sevindim annecik.kız ben de yolculuk hariç aynısını dedim ya sana,inan teselli için değildi,ben de yaşadım.pıtpıt başlamış mı? karından görünmez gerçi.progesteron desteği alman iyi olmuş.bir de 10 dk kuralı var malum.o dediğin şeyle lgili yazıyordum tam.

Herkes yine dizi mi izliyor ne?
Bu arada dün biri keçiboynuzu nektarından bahsetmişti,geçmişi aradım bulamadım,bugün birçok yere sordum yok,hanginizseniz nereden almıştın onu soracaktım?

Sanırım yine sitede problem var,herkes bi giriyor bi çıkıyor gözüküyor,demin benim de koptu,tekrar girdim.

selam her yere sora sora bi hal oldum en dogrusunu ALLAH bilir tabi ama insan meraktan yaziyor soruyor aslinda herseyin basi sabir arkadaslar gecen ay adetim 5 gun gecikti bu ayda gecen ay geldigi gunden 2 gun gecti test negatif acep nedendir

selam her yere sora sora bi hal oldum en dogrusunu ALLAH bilir tabi ama insan meraktan yaziyor soruyor aslinda herseyin basi sabir arkadaslar gecen ay adetim 5 gun gecikti bu ayda gecen ay geldigi gunden 2 gun gecti test negatif acep nedendir

Ne zamandır bebek istiyorsun?Kafaya fazla taktığından,stres yaptığından olabilir diye düşündüm.

8 aylik ewliyim ewlendigimden beri istiyorum aslinda adetim duzensizdi ilac kullaniorum ama bu kadarda duzensiz degildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…