evlenmeden önce ben de zeytinyağında kızartırdım patatesi, cok daha çıtır ve sarı oluyo patatesler, ama esime cok agir gelmeye basladi, cicek yaginda kizartmaya basladim, enginar dolmasi cok guzel olur. bir de biz sadece canagiyla degil, yapraklariyla yapariz, tabi icerden dibini temizliyosun o tüylü kısmını, sonra normal dolma icine benzer ic doldurup pisiriyosun. özellikle yapraklarini boyle insanin disleriyle siyirip yemesi pek guzel oluyo. sonuna da en guzel yeri olan koku kaliyo lokum gibi, ay cok canim cekti.
Ev temiz yemeğimde var tüm gün forumda takıldım bugün çooook sıkıldım ne diycem sana azönce face girdim seda 5 kişiyle arkadaş olmuş içlerinden birinin sen olduğunu tahmin ettim sadece tahmin ama
Hımmmmmmmm güzel anlatıyosun valla
Kızlarrrr nerdeyse ikindiyi kaçırcam ben bi namaz kılıp geliyorummm
Kızlarrrr nerdeyse ikindiyi kaçırcam ben bi namaz kılıp geliyorummm
Niye ne zararı varmış öncedende çalışsan
Allah kabul etsin dualarını, ibadetini.
tamam canim Allah kabul etsin
Ebuş sende görebildinmi beni peki doğrumu tahminim
Bana bakın bu facebook muhabbetine burayı bırakıp orda konuşmaya başlarsanız kızarım. benim yok facebookum falan ona gore. burda kalın bir yere ayrılmayın.
Mesaj attım sana
Ebuş sende görebildinmi beni peki doğrumu tahminim
Yok canım saha yaptim ben zaten, ordan konusun da burdan da konusun yani.bizi bırakmayın demek istedimdi.
yok göremedim... neyse canim bosver burda face hakkinda konusmak istemiyorum
meraba arkadaşlar bende geldim yine burayı çoookk sevdim çookkkkkk
hosgeldin canim nasilsinnn
ay çok şükür sesimi duyan oldu sağol canım iyiyim sen nasılsın ben aleyna ankaralıyım 1,5 yıllık evliyim...
meraba arkadaşlar bende geldim yine burayı çoookk sevdim çookkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?