iyiyim ben de.bademcik uyumuştur bu saatte herhaldenerde bu millet ayol,kimse kalmadı topikte.esra yok...sibel uğradı gitti...nerde bu zehra nerde bu kader ayolll!!!!
ben varken bir şey konuşulmadı, işteydim zaten..buraya yazılmayacak bir şeydir belki ondan özel konuşmuşlardır ya,turlik işi muamma,bekliyoruz,bilmiyoruz.
iyiyim ben de.bademcik uyumuştur bu saatte herhaldenerde bu millet ayol,kimse kalmadı topikte.esra yok...sibel uğradı gitti...nerde bu zehra nerde bu kader ayolll!!!!
Ne bileyim geçmişi biraz okudum da herkes bugün özelden konuşmuş hep,ben de dedim bi durum mu var,turliğin olayını da öğrenemedim daha da ondan?
Ne bileyim geçmişi biraz okudum da herkes bugün özelden konuşmuş hep,ben de dedim bi durum mu var,turliğin olayını da öğrenemedim daha da ondan?
Neyse bişey olmadığına sevindim,bu gün ben de hiç girmedim 22:15'e kadar,geçmişi de tam okuyamadım bi kaç sayfaya baktım, yani topiğe bi ceza falan mı var diye de aklımdan geçmedi değil...Ondan bu kadar merak ettim....
Neyse Sedase nasıl oldun,biraz daha iyi misin?
kızlar günaydınnnn.Ben de geldim...
Ay çok şükür, sabahtan beri bir uğursuzluk vardı da topicte, inşallah sen de geldin diye açılır kapılar da herkes gelir.
evet ya bom boş topik..nerde bu kızlar topik....
Merhaba kizlar.. :) bende yeniyim burda.. dün ilk konuyu actim. Tedirgin bir halde adet olmamami bekliyorum... ve su an 32. gün birsey gelmedi (akinti disinda)...
Isteyenlere en kisa zamanda güzel haberler diliyorum.. beklemek yorucu biliyorum.. ama deger :)
kimmmmmmmsecikler yok maalesef. E sen nasılsın, gerci sen de hattan düşmüş görünüyosun şu anda ama sormuş olayım.
sağol canım....Biraz buruk gibiyim aslında ama iyi diyelim iyi olalım......sen nasılsın..
İnsallah bekleminizin sonucu sürpriz haber olur. normalde 28 gunde bir oluyorsaniz, evde yapacaginiz idrar tetsi size sonucu aciklayabilir bugunlerde. bence 1 test yapmanizda fayda var ne dersiniz?
Ay hevaeeeen hoşgeldin. sabahtan beri kimse yok patladııım sıkıntıdan başka topiklere sardım.
Heaven konussana nolur ya, bebis nasıl sen nasılsın? ettin mi kahvaltını bakiim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?