2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

amin seda.. sen de hamilesin sanırım yazdıklarından anladığım kadarıyla????????

evet canım, 5 yılın ardından...ilk hamileliğim bu yazdı ve 7.haftada bebeğimin kalbi durmuştu.hatırladıkça çok kötü oluyorum.küretaj oldum ve anladım ki hamile kalayım dememek lazım,duanızı hep sağlıklı ve hayırlı bebek nasip et diye edin kızlar.allah sizi çok bekletmesin,kucaklarınızı doldursun.şimdi 8 hafta 5 gün oldu.rabbim korusun,kayırsın....

ya beklicem napayım eşimde bekle biraz daha ne bu acelen diyo . aslında korkuyorum da adet günü yaklaştıkca yoksa görücem kırmızıyı ama üzülmek yok ilk denemem sonuçda .

öyle ya da böyle bebeğin yanındaysa test yapsan da yapmasan da kırmızı yok, bebeğin yoksa test yapsan da yapmasan da kırmızı.rabbim gönlüne göre versin.

çok üzüldüm canım yaaa ne dicemi bilemedimm... rabbim bebişini sağlıklı kucağına almayı nasip eder inşallah. tabikide herzaman için sağlıklı ve hayırlı evlatlar için dua etmek lazım herzaman için. canım ya bişi sorucam hamileliğin sırasında kanaman oldumu yani üzerine görmek gibi bi durum oluyo ya onu yaşadınmı? şuan sanırım bende o durum var nasıl olduğunu merak ediyorum

offfff çok hoş bi duygu olsa gerekk yaaa rabbim yardımcın olsun inş güzel haberlerini o anki duygularını paylaşırsın bizlerle

İnşallah Allahım nasip ederse, ilk buraya yazıyorum zaten. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.

Allah kimseyi bu yolda sınamasın, sana da ayı acıyı tekraar yasatmasin Seda.

Ne güzel herkeşler geliyor.

Seda ,sibel, ces ,ebru, zehra siz de olsaydınız keşke ne şamata yapardık
kislar ben geldimm napiyorsunuz hafif kanamam geldiii cok az cok siddetlide agrim var durulacak gibi degil ne yapicam bilemiyorum....

kislar ben geldimm napiyorsunuz hafif kanamam geldiii cok az cok siddetlide agrim var durulacak gibi degil ne yapicam bilemiyorum....

korkma canım, sana Esra ile dedigimiz oldu. sadece regl oldugunu dusun, daha agrili, daha pihtili o kara. karnini sıcak tut. merak etme en fazla 36 saat sonra gececk agrin.

korkma canım, sana Esra ile dedigimiz oldu. sadece regl oldugunu dusun, daha agrili, daha pihtili o kara. karnini sıcak tut. merak etme en fazla 36 saat sonra gececk agrin.
ayy insallah bende oyle dusunmeye basladim...ama bayagi agrim var sadece kanamam az ama sanirim gelir sonradan agri kesicide kullanmiyorum yarin dr la randevumuz var diye hic sesim cikmiyor yarin haber veririm zaten size bu arada siz nasilsiniz kislar bebisler nasil benimde umudum bu aya kaldi insallah bu ay kalirimm...

iyiyiz, bebisler de iyidir herAlde diye umuyoruz her zaman, Allahma emanetler. sen içini ferah tut. bu ayı atlat bak, en yakın zamanda hamile kalırsın inşallah.

hoşgeldinnnnnnnnnnnnn....

hosgeldin turlikcim nasilsin???

hoşbuldum kızlar...

iyiyim canım ne olsun kocişi işe gönderdim kendimi buraya attım
biraz sıkıntım var aslında karnım çok şiş sanki patlıcakmışım gibi...
midem cayır cayır yanıyo,ağzım dilim sanki pas tuttu...üşüttüm galiba...
c.tesi günü balkon yıkadım heralde o zaman oldu

iyiyiz, bebisler de iyidir herAlde diye umuyoruz her zaman, Allahma emanetler. sen içini ferah tut. bu ayı atlat bak, en yakın zamanda hamile kalırsın inşallah.

insallah cnmciiiimm en kisa zamana insallah bu arada bisey sorucam dusukten hemen sonra hamile kalinabilinirmi? yoksa beklemem mi lazim kizlar.....

insallah cnmciiiimm en kisa zamana insallah bu arada bisey sorucam dusukten hemen sonra hamile kalinabilinirmi? yoksa beklemem mi lazim kizlar.....

bende küretaj oldum bende buu merak ediyorum dr. bişey demiyor ilaç kullan dei 3 ay sonra bakarız dedi de ben bu ay ilaç falan almadım deniyim şansımı dedim zaten bu ay kalmasam ilaç içicem 3 ay sonra devam da o 3 ay nasıl geçicek bilemiyorummm offffffffffffffffffff:44::44::44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…