- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
amin seda.. sen de hamilesin sanırım yazdıklarından anladığım kadarıyla????????
yabeklicem napayım eşimde bekle biraz daha ne bu acelen diyo . aslında korkuyorum da adet günü yaklaştıkca yoksa görücem kırmızıyı ama üzülmek yok ilk denemem sonuçda .
evet canım, 5 yılın ardından...ilk hamileliğim bu yazdı ve 7.haftada bebeğimin kalbi durmuştu.hatırladıkça çok kötü oluyorum.küretaj oldum ve anladım ki hamile kalayım dememek lazım,duanızı hep sağlıklı ve hayırlı bebek nasip et diye edin kızlar.allah sizi çok bekletmesin,kucaklarınızı doldursun.şimdi 8 hafta 5 gün oldu.rabbim korusun,kayırsın....
offfff çok hoş bi duygu olsa gerekk yaaa rabbim yardımcın olsun inş güzel haberlerini o anki duygularını paylaşırsın bizlerle
evet canım, 5 yılın ardından...ilk hamileliğim bu yazdı ve 7.haftada bebeğimin kalbi durmuştu.hatırladıkça çok kötü oluyorum.küretaj oldum ve anladım ki hamile kalayım dememek lazım,duanızı hep sağlıklı ve hayırlı bebek nasip et diye edin kızlar.allah sizi çok bekletmesin,kucaklarınızı doldursun.şimdi 8 hafta 5 gün oldu.rabbim korusun,kayırsın....
kislar ben geldimm napiyorsunuz hafif kanamam geldiii cok az cok siddetlide agrim var durulacak gibi degil ne yapicam bilemiyorum....Ne güzel herkeşler geliyor.
Seda ,sibel, ces ,ebru, zehra siz de olsaydınız keşke ne şamata yapardık
kislar ben geldimm napiyorsunuz hafif kanamam geldiii cok az cok siddetlide agrim var durulacak gibi degil ne yapicam bilemiyorum....
kislar ben geldimm napiyorsunuz hafif kanamam geldiii cok az cok siddetlide agrim var durulacak gibi degil ne yapicam bilemiyorum....
ben geldim
ayy insallah bende oyle dusunmeye basladim...ama bayagi agrim var sadece kanamam az ama sanirim gelir sonradan agri kesicide kullanmiyorum yarin dr la randevumuz var diye hic sesim cikmiyor yarin haber veririm zaten size bu arada siz nasilsiniz kislar bebisler nasil benimde umudum bu aya kaldi insallah bu ay kalirimm...korkma canım, sana Esra ile dedigimiz oldu. sadece regl oldugunu dusun, daha agrili, daha pihtili o kara. karnini sıcak tut. merak etme en fazla 36 saat sonra gececk agrin.
hosgeldin turlikcim nasilsin???ben geldim
ayy insallah bende oyle dusunmeye basladim...ama bayagi agrim var sadece kanamam az ama sanirim gelir sonradan agri kesicide kullanmiyorum yarin dr la randevumuz var diye hic sesim cikmiyor yarin haber veririm zaten size bu arada siz nasilsiniz kislar bebisler nasil benimde umudum bu aya kaldi insallah bu ay kalirimm...
hoşgeldinnnnnnnnnnnnn....
hosgeldin turlikcim nasilsin???
iyiyiz, bebisler de iyidir herAlde diye umuyoruz her zaman, Allahma emanetler. sen içini ferah tut. bu ayı atlat bak, en yakın zamanda hamile kalırsın inşallah.
insallah cnmciiiimm en kisa zamana insallah bu arada bisey sorucam dusukten hemen sonra hamile kalinabilinirmi? yoksa beklemem mi lazim kizlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?