Evet yaa... Eşimi de götüremiyorum doktora acaba nasıl anlaşılıyor. Tahlil yaptı allahtan sperm sayısı iyi çok şükür de hareketi biraz yavaşmış... Acaba ilgisi var mıdır diye merka ettim. Bu ay havuç suyu içirdim baya harekete iyi geliyormuş..
Heaven'cim geçen hafta gorum ben keseyi, çarşamba günü, 7.7 mm idi kendileri. yani daha 1 cm bile olmamıııış. C.tesi kalp sesi icin randevum var Allah nasip ederse. Dua edin benim için.
çok güzell ya inşallah hep böyle olumlu şekilde devam eder canım dualarımız sizinle
ay işaşah kız.benim geçti 2 gün.biliyomusun ben tam tersi sanıyodum.adet olunca ıslaklık olur hamileyken kuruluk.bende çok az akıntı var.sen nereden yazıyosun
Heaven'cim geçen hafta gorum ben keseyi, çarşamba günü, 7.7 mm idi kendileri. yani daha 1 cm bile olmamıııış. C.tesi kalp sesi icin randevum var Allah nasip ederse. Dua edin benim için.
ben geldiiiim, iyi akşamlar. gündüz yoktun bugün? evle m uğraştın?
oyyy cessss o pıpıtlarda çok ağladım ben, rabbim tamamlamayı nasip etsin:)
ayy valla olsa süper olurİnşallah duyarım ben de Seda, gerçekten heyecanlanır ve duygulanır insan. düşüncene içinde bir can var ve kalbi atıyo. eve ultrason cihazı mı alsak. moral bozuldukça dinleriz, en güzel şarkıdan bile daha güzel bir ses.
iyi akşmlar arkadaşlar . ilişkinin üzerinden 8gü geçti sizce testte çıkarmı adetime 6 gün var . belirtiler var uyku yorgunluk sık idrara çıkma gibi v.s meraktanda çatlıcam ama beklesem mi adet günü geçmesini karar veremedim . kandada eğper varsa çıkar dediler
iyi akşmlar arkadaşlar . ilişkinin üzerinden 8gü geçti sizce testte çıkarmı adetime 6 gün var . belirtiler var uyku yorgunluk sık idrara çıkma gibi v.s meraktanda çatlıcam ama beklesem mi adet günü geçmesini karar veremedim . kandada eğper varsa çıkar dediler
inş.cnm ya hamişimdir eşimde kendini kusurlu görmeye başladı benim yüzümden olmuyor diye söylüyor inş.bu ay olurda bu düşüncesinden vazgecer eşimde varikosel vardı ameliyat oldu buay 7 ayımız ameliyat olalı ondan öle düşünüyor .
7 cakda gebelik testi yapsam çıkarmı ? adetim 8de yada 10 da geliyor genelde hep böle. ay hadi bakalım biraz daha beklerim bebişim benim inş. göbişimdedir annesinin kuzusu :)DDDDD4 gün daha bekle, yumurtlamanın12. gununde çıkar. az daha sabır
İnşallah duyarım ben de Seda, gerçekten heyecanlanır ve duygulanır insan. düşüncene içinde bir can var ve kalbi atıyo. eve ultrason cihazı mı alsak. moral bozuldukça dinleriz, en güzel şarkıdan bile daha güzel bir ses.
offfff çok hoş bi duygu olsa gerekk yaaa rabbim yardımcın olsun inş güzel haberlerini o anki duygularını paylaşırsın bizlerle
rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin.
azıcık sabır...çıkar belki de her gün stres... bekle hele iki üç gün daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?