2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Evet yaa... Eşimi de götüremiyorum doktora acaba nasıl anlaşılıyor. Tahlil yaptı allahtan sperm sayısı iyi çok şükür de hareketi biraz yavaşmış... Acaba ilgisi var mıdır diye merak ettim. Bu ay havuç suyu içirdim baya harekete iyi geliyormuş..

Son düzenleme:

benimki tahlilde yaptırmadı. nasıl bilmiyoruz... bende keçiboynuzu suyu uyguladım... 2 gündür yapamıyoruz gerçi ama pekmezini içiyor bu seferde inşallah etkisi olmuştur

Heaven'cim geçen hafta gorum ben keseyi, çarşamba günü, 7.7 mm idi kendileri. yani daha 1 cm bile olmamıııış. C.tesi kalp sesi icin randevum var Allah nasip ederse. Dua edin benim için.

Heaven'cim geçen hafta gorum ben keseyi, çarşamba günü, 7.7 mm idi kendileri. yani daha 1 cm bile olmamıııış. C.tesi kalp sesi icin randevum var Allah nasip ederse. Dua edin benim için.

çok güzell ya inşallah hep böyle olumlu şekilde devam eder canım dualarımız sizinle

ay işaşah kız.benim geçti 2 gün.biliyomusun ben tam tersi sanıyodum.adet olunca ıslaklık olur hamileyken kuruluk.bende çok az akıntı var.sen nereden yazıyosun

ay bnmde 3 5 gun var adetıme surekli şeffaf bır akıntı geliyor :44::44:

oyyy cessss o pıpıtlarda çok ağladım ben, rabbim tamamlamayı nasip etsin:)

oyyy cessss o pıpıtlarda çok ağladım ben, rabbim tamamlamayı nasip etsin:)

İnşallah duyarım ben de Seda, gerçekten heyecanlanır ve duygulanır insan. düşüncene içinde bir can var ve kalbi atıyo. eve ultrason cihazı mı alsak. moral bozuldukça dinleriz, en güzel şarkıdan bile daha güzel bir ses.

iyi akşmlar arkadaşlar . ilişkinin üzerinden 8gü geçti sizce testte çıkarmı adetime 6 gün var . belirtiler var uyku yorgunluk sık idrara çıkma gibi v.s meraktanda çatlıcam ama beklesem mi adet günü geçmesini karar veremedim . kandada eğper varsa çıkar dediler

ayy valla olsa süper olurben çok tırsak gittim malum,bir de sıpa görünmedi,alttan bakıldı.o ara ölecektim.4 mm imiş daha yazık

4 gün daha bekle, yumurtlamanın12. gununde çıkar. az daha sabır

azıcık sabır...çıkar belki de her gün stres... bekle hele iki üç gün daha.

benim inandığım bişi vardır.. bebişlerimiz zamanını bekler zamanı geldiğindede bizlere sürprizler yaparlar :) biz ne kadar çırpınsakta boş işte sabredemiyoruz hepsi o :) rabbim hayırlısını versin :) güzel haberlerimizide alıcaz inş

4 gün daha bekle, yumurtlamanın12. gununde çıkar. az daha sabır
7 cakda gebelik testi yapsam çıkarmı ? adetim 8de yada 10 da geliyor genelde hep böle. ay hadi bakalım biraz daha beklerim bebişim benim inş. göbişimdedir annesinin kuzusu :)DDDDD

offfff çok hoş bi duygu olsa gerekk yaaa rabbim yardımcın olsun inş güzel haberlerini o anki duygularını paylaşırsın bizlerle

azıcık sabır...çıkar belki de her gün stres... bekle hele iki üç gün daha.

ya beklicem napayım eşimde bekle biraz daha ne bu acelen diyo . aslında korkuyorum da adet günü yaklaştıkca yoksa görücem kırmızıyı ama üzülmek yok ilk denemem sonuçda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…