2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Nazelmasçımm varikosel ne demek? Sperm sayısı mı düşüktü sperm hareketimi?

varikosel testis damarlarında kan pıhtılaşması ve sperm üretimi engelliyor spermi bozuyor spermiazaltıyor gibi şeyler yani bizimde spermler düşüktü baya ameliyattan önce 2-3 taneydi ameliyattan sonra 11 milyon oldu şimdik bilmiyoruz test yaptırmıyor cocuk olmadıgına göre düzelmedi diyor inat ediyor.

Allah yardım etsin erkekler guru meselesi yapıyor...

bende merak ediyorum yaa ne demek??? birde nasıl anlaşılıyo bu bir hastalıkmı yani yoksa hiçbir belirti yokken tahlil sonucundamı belli oluyo

testislerde agrı oluyor sürekli boşalmak zorunda kalıyordu testis sarkıyordu bizimki cocuk olmuyor diye doktora gitmiştik tüpbebek falan demişlerdi sonra ürolojiye gözüktü durumu anlattı oda muane oldu ve varikosel cıktı bide film cekilmişti sonrada ameliyat oldu

hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrr:92::92::92:
hoşbulduuuuuuuuk
h. buldum canım,kocişini göndermişsinn ha,ohh pc sende dimii,,,
valla bizde çay içiyoz aşkitomlaa,,,o çekirdek çitliyo,bende buraya geldimm,

ayyy afiyet olsun..ben işten geldim 2 saat temzlik yaptıum şimdi de tül yıkanıyo ama anlaşma yaptık eşim asıcak o da çekirdek çitliyo karşımda şimdi...yeni süpürdüm ya batırması lazımm

h. buldum canım,kocişini göndermişsinn ha,ohh pc sende dimii,,,
valla bizde çay içiyoz aşkitomlaa,,,o çekirdek çitliyo,bende buraya geldimm,

ahhhhhhhhh ne saadet

ben de şen dul vaziyetindeyim valla
gece yalnız kalmaktan nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuum:84::84::84:

ayyy afiyet olsun..ben işten geldim 2 saat temzlik yaptıum şimdi de tül yıkanıyo ama anlaşma yaptık eşim asıcak o da çekirdek çitliyo karşımda şimdi...yeni süpürdüm ya batırması lazımm

ayy tülleri bizde eşim asıyo hepp,,,valla çok yorucu bir iş,,,evet genelde öyle oluyo,evi yeni temizlemişsen illaki batırıyorlarrr

ooo gülşahçımmm hoşgeldin,nerelerdesin kız sen,hiç gözükmüyonnn

valla canım benimkinden fırsat bulamıyorum ki bu hafta böyle maleseff:96: elıme alınca huysuzlanıyoo şimdi uyududa bende buraya kaçtımm özledım vallla

ahhhhhhhhh ne saadet

ben de şen dul vaziyetindeyim valla
gece yalnız kalmaktan nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuum:84::84::84:

ayy turliğim yazık sana,evde tek kalmak çok zor,,,,hiç kalmadım ama tahmin edebiliyorumm
sende çayını al,yanına da bişeyler,pc başında anca vakit geçer,,,

bşka bişi yaptığı yok madem işe yarasın dimi yağımı da çekyim ama selvi boylum hesaaaaaaabı

ayy turliğim yazık sana,evde tek kalmak çok zor,,,,hiç kalmadım ama tahmin edebiliyorumm
sende çayını al,yanına da bişeyler,pc başında anca vakit geçer,,,

ahhhh canım su bile içecek halim yokşu an...karnım bi şiş ki sorma...
yılbaşı gecesi üst katlardan biri içip içip balkondan aşağıya şoldurdatmış pislik şey c.tesi sabah bi gördüm nevrim döndü...benden 2-3 kat üsttekilere de şeyetmiş deli...sabah sabah soğukta balkon yıkadık ve ben o gün çok üşüdüm heralde o yüzden karnım şişti...çok ayıptır demesi ama bi gaz bi gaz bağla bana ipi 7. kattan sal aşağı al sana hava balonu...bu şişkinlikle ürgüp turu bile atarım yani o kadar...abarttım mı azıcık ne

ürgüp turu

bşka bişi yaptığı yok madem işe yarasın dimi yağımı da çekyim ama selvi boylum hesaaaaaaabı

ver gazı bak daha ne işler yapar valla...ben de bi işim olduğunda bi iltifat bi izzet-i ikram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…