2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

iyiyim canım saol..yorgun ve uykusuzum ama hala idare etmeye çalışıyorum..siz nasılsınız bakalım ?

İyiyiz napalım? zorlu bir kahvaltı oldu, haftada 4 kere yumurta yemem lazım ve ben löp pişmiş yumurtadan daha dogrusu hertürlüsünden nefret ederim de, löp pişmişinden ayrı bir nefret ederim. öğüre böğüre yedim artık napiyim. Ama hiç hoş değil yane.

yerim sizin beslenme programınızııııııı :81::81::81:

yerim sizin beslenme programınızııııııı :81::81::81:

Yok canım beslenme programı degil de, yumurta gerçekten öenmliymis, bulundurdugu protein degeri acisindan, aslinda hamile olmasan bile haftada 4 kez yemeli de, bana işkence oluyor işte ciddi anlamda. şu sıralar zaten içim bulanıyor. Dün keyifli yemek yiyim diye boyle çeşit çeşit bişiler yaptım, turşu falan da iştah açarmış, onu bunu yiyim derken bu sefer de çok yemişim, midem iyice bir mahvoldu, bir de süt içme faslı var yemekten sonrai o daha da ayrı bir işkence, ayyyy hani sebebi belli olmasa, katlanılacak gibi degil bu beslenme.

her şey bebiş için
her şey bebiş için

Evet aynen öyle. Sen napıyosun, var mı yeni işleriniz ? yoğğun musun yeni yılda?

işler yoğun sayılır..yılbaşından önceye göre daha sakin ama çok şükür...
diğer tarafdan da reglimi bekliyrm işte..aslında hasfif grip gibiyim ama reglimi etkilemesin diye hap fln da almadım..dün akşam saat 10akdr temizlik yaptım tül yıkadım fln canım çıktı ama rahatladım
regl gelsin gitsin çalışmalar yogun bi şekilde başlıcak:78: kuzenim de fal baktı (çok pis bilir)
gaza geldim doğuracaaaaam

Hadi bakalım inşallah, benim de aklıma geldi şmdi. İçimden dedim ki Sibel heralde hemen hamile kalicak, tül perdeleri falan yıkayıp astıgına gore, boyle bir dişi kuşluk geldi sana. Hamile kalinca uzanamicaksin diye simdiden yaptin bitirdin, onunda hicbir engelin kalmadi. İnşallah hayırlısıyla gebe kalırsın Sibelcim.

ay canım benim bal damlıyo ağzından ballllllll...
İnşallahhhh Allah hepimize nasip etsin de bir an evvel sağ salim alalım kucaklarımıza

slm kızlar aranıza yeni katılıyorum......

az önce bir test yaptım ikinici cizgi cok acıkda olsa görünüyordu .....
ama ben yinede cok ümitlenmek istemiyorum acaba hamilemiyim diye.kan testi yapsam cıkar demi???
beklenen adet 2.ocak yani tahminle cünkü ben bu aralar düzensiz oluyorum ama iki aydır 38günde bir oldugum icin hesap yapınca 2.ocak oluyor bugün 40gün oluyor adetim gelmiyeli.......

Sen hemmen kan testine koşşşşş. Büyük bir ihtimalle çıkar. Ama aklında bulunsun, önemli olan hamilelik çıktıktan sonra, bu kandaki degerin 2 gunde 1 2'ye katlanması. Allah inşallah nasip etmiştir.

Sen hemmen kan testine koşşşşş. Büyük bir ihtimalle çıkar. Ama aklında bulunsun, önemli olan hamilelik çıktıktan sonra, bu kandaki degerin 2 gunde 1 2'ye katlanması. Allah inşallah nasip etmiştir.

evet onu biliyorum ben gecen sene boşgebelik gecirdim ve kürtaj olmuştum , yine aynı şeylerle karşılaşmaktan acıkcası korkuyorum.
birde benim ekimde yine adetim gecikme yapmıştı test yapmıştım iki cizgiyi görmüştüm ama bir kac gün sonra adet olmuştum o yüzden şuan karışıgım hakkımızdan hayırlısı

Amin, burda çoğu kişinin başına, benim de dahil, senin de geçirdiğin gibi, bazı kötü olaylar gelmiş. O yüzden Allah hakkımızda hayırlını versin demekten, dua etmekten başka çaremiz yok.

Amin, burda çoğu kişinin başına, benim de dahil, senin de geçirdiğin gibi, bazı kötü olaylar gelmiş. O yüzden Allah hakkımızda hayırlını versin demekten, dua etmekten başka çaremiz yok.

amin canım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…