İçimde dolanmasını hissedebiliyorum şu an yumurtanın, ay çok içim bulanıyoooooo.:26::26:
:) yok yok bulanmasın başka şeyler düşünmeye çalışşbu arada ne kadarlık oldu bebişin
Daha çoook küçük. 5hafta 5günlük.
çok güzel yaaa rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. benimde bua ayın en son 2 sinde kırmızı kartı görmem gerekiyordu görmedim bu ay tmm demiştim ki dün akşamçok üzüldüm...
Üzülme bence, ben de hemen hamile kalmadım ki, isteyen herkes de maalesef hemen hamile kalamıyor. Allahın belirlediği zamanda hamile kalabiliyoruz sonuçta, yazımızda hagi tarih varsa o zaman. Mesela ben martta hamileydim, devam etseydi şu an doğmuş bile olabilirdi ama Allah ne yazdıysa o oluyor. HAyırlısı nasılsa öyle olsun. Allah önce bizlere saglik, güç ve sabır versin ki biz de bebeklerimizi buyutebilelim.
haklısın hepimizde aslında bunun bilincindeyizde işte sabırrrr... biz dha 2 aydır istiyoruz tabii yıllardır uğraşanları görüp duydukça dicek bişi kalmıyo... sağlık olsun diyelimm. neyse bizde hamiş olanlarla uğraşalım o zamana kadar.zamanı geldiğindede bizimle uğraşacak birileride çıkar sanırım
yo hayır kullanmadım... bahsedermisin birazÇıkar tabi çıkmaz mı. Ben sana ovulasyonn testini önericem yanlız. Ben ilk aydan kullanmıştım. "daha denemelere yeni başladık, gerek yok" dememek lazım. Mesela ben, o beyaz uzayan akıntı gelince yumurta çatladı zannederdim, meger ondan 3 gün falan sonra çatlayıp döllenmeye hazır oluymuş. Yani 14. gunumde yumurtladigimi zannederken, 16. gun gibi yumurtladigimi anladim, hemen de hamile kaldim. Bence herkes kullanmalı, tabi şimdiye kadar kullandıysan birşey diyemem
yo hayır kullanmadım... bahsedermisin biraz
Gülşah hoşgelddddiiiiiin. nasılsın? var mı gelişme?
hoşbulduk canımmm :80: yok tatlım bi gelişme bekleme ve çalışma aşamasındayızz dahasen nasılsın bebişimiz nasıll
İyi bebişiniz. Daha dogrusu iyidir heralde. Eşim de sürekli bebiş nasıl diyor, bilmiyorum diyorum. nasıl bilmessin sen annesi degilmisin şeklinde dialog oluyor aramızda :):) Ne kadar kaldı beklenmeyen regl tarihine?
gerçekten de çok iyiymiş. regl tarihniilk günden alaraktanmı hesaplıyoruz. yani 1.gününden başlayarak diğer regl nin ilk gününe kadarmı ? çünkü ben bu konuyu hep karşıştırıyorum yaa:26::26::26:Tabi bahsederim. 28 gunde bir oluyorum ben regl. 12inci gunde bu testi yapmaya basladim (testin icinde kac gunde bir oluyorsan, hangi gunde baslaman gerektigi yaziyor zaten) Test ayni gebelik testi gibi idrarla yapılıyor. tek cizgi cikarsa yumurtlama yok, eger cift cizgi cikarsa 24 ila 36saat arasii yumurtlama olacak demek oluyor. Benim 15inci gunumde çok belirgin çift çizgi cikti (hatta ikinci cizginin kontrol cizgisine gore daha koyu cikmasi gerekir diyolar, ki benim de öyle oldu) Çift cizginin ciktigi gun ve ertesi gun birlikte olduk. Veee ben simdi hamileyim. Bence cok pratik bir yontem. olasiliklara da birakmadan yumurtlamani takip edebiliyorsun.
gerçekten de çok iyiymiş. regl tarihniilk günden alaraktanmı hesaplıyoruz. yani 1.gününden başlayarak diğer regl nin ilk gününe kadarmı ? çünkü ben bu konuyu hep karşıştırıyorum yaa:26::26::26:
çok var daha canım 17 ocakk
Evet ilg regl oldugun gun ve diger regl oldugun ilk gun arasi. yani baslangictan baslangica.
Çıkar tabi çıkmaz mı. Ben sana ovulasyonn testini önericem yanlız. Ben ilk aydan kullanmıştım. "daha denemelere yeni başladık, gerek yok" dememek lazım. Mesela ben, o beyaz uzayan akıntı gelince yumurta çatladı zannederdim, meger ondan 3 gün falan sonra çatlayıp döllenmeye hazır oluymuş. Yani 14. gunumde yumurtladigimi zannederken, 16. gun gibi yumurtladigimi anladim, hemen de hamile kaldim. Bence herkes kullanmalı, tabi şimdiye kadar kullandıysan birşey diyemem
Heaven, Sahgull neden konusmuyorsunuz?
anladım canım tşk öğrenmem iyi oldu bu testi
günaydın herkese sabah bi kalktım saat 11 ne uyumuşum yaaa... zaten bağozımda ağrıyo üşüttümmü nedir....
ya cessss bende 28 günde bir oluyorum şimdi yazdıklarını okuyunca çok canım sıkıldı... bende 14. gün yumurtladığımı sanıyodum çünkü akıntı o zaman geliyo.. bizde 14. 15. gün çalıştık... acaba bende mi senin gibiyim.. bunu esrada söylemişti 14. zannederken 16. günmüş.. off ya offf
Rica ederim. İnternetten daha fazla bilgi bulabilirsin.
14 ve 15. gun birliktelik olduysa tutar zaten sen merak etme. Hiiiç de kendini sikma. bizim gibi olacaksın diye birsey yok zaten. Sen buyuk bir ihtimal 14 ya da 15inde de yumurtlamis olabilirsin. Ama eger gebelik olmassa (ki insallah olmustur) diger ay sen de denersin yumurtlama testini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?