2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

ıyy iğrenç insannn bende çabuk üşütürüm ya aynı sorun bendede var maleseff

kızlaaaar tülüm yıkandı asmaya gidiyoruz sonra da yatarım bugun çok uykum var hala yol yorgunuyum
hepinizi öpüyorum iyi geceler tatlı ruyalar

buarada ebruya iletirmisiniz duayı okudum ben (76 taneyi) çok oldu..geçmişte yazmıştım ama kaynadı gitti ..

kolay gelsin canım iyi geceler...

kimse yok ama yine de iyi geceler..............

uyuyakakmışııımmcanım ben 6 haftalıkken kahcerengi lekelenme yaşamıştı.

teşekkür ederim,valla iç güveyinden halliceyim:)
Siz nasılsınız?

Ben kendimi nasıl hissetmem gerektiğini bilemiyorum aslında çok garip bir durumum var. Normalde adetimin 15 yada 16. günü yumurtlama günümdür. Ogünleri yoğun akıntım sayesinde (yumurta akı kıvamında olan) oldukça rahat farkederdim. Son iki ay hariç tabi. Bu yüzden aralık ayında ovulasyon testi kullandım. Çok silik olmamakla birlikte ikinci çizigiyi görmüştüm. Tamda tahmini ovulasyon günümdü. Hatta bu durumdan daha öncede bahsetmiştim. Sanırım Sedase idi. Bana o günü değerlendirmem gerektiğini söylemişti. Tabi bende öyle yaptım :) Yalnız geçen hafta çok kötü bir şekilde belim tutuldu. Hatta yılbaşı gecesi o kadar kötü oldumki hastaneye gitmek zorunda kaldım. Önce gebelik için kan testi yaptılar. 3 hafta bitmişti gebelik varsa çıkar dediler. Sonuç negatif çıkınca ağrı kesici ve kas gevşetici iğne yaptılar. 2 gün üst üste iğne oldum. Dün ve bugün o kadar yoğun akıntım olduki evdeki son kalan ovulasyon testini yapim dedim. 2.çizgi o kadar koyu çıktıki nerdeyse 1.çizgi yanında sönük kaldı. Bu kadar geç yumurtlamam mümkün müdür sizce? Biraz uzun oldu galiba ama kusuruma bakmayın çok heyecanlıyımda :)

Aynı durumu geçen ay ben yaşadım.Genelde bende senin gibi akıntımın kıvamından,
koyuluğundan anlardım ovulasyon günümü ancak bende 2 aydır anlayamıyorum.
çünkü o kıvamda akıntı yerli yersiz gelmeye başladı ve idrar yolları enfeksiyonumda var.
ona yoruyorum tabi.Geçen ay ovulasyon testi aldım 1 haftadan fazla denedim ama
ikinci çizgi hep çok çok silikti yok denilecek kadar ve tahminimce benim geçen ay yumurtam
çatlamadıGeç yumurtlama çok sık duyulan bir durum aslında.
O yüzden gün aşırı birliktelik öneriyorlar.açıkçası ben artık ne ovulasyon testine,
ne de ovulasyon hesaplamalarına inanıyorum.Hepsine güvenimi yitirdim.
Tabi benimle ilgili bir durumdur bu ama geç yumurtlaman bence gayet normal.
Siz çalışmalara devam edin,madem o kadar belirgin bir çizgi çıktı bence bu günleri kaçırmayın.

Cevap için teşekkürler. Peki iğnelerin bir zararı olmaz mı? Muskoril + voltaren iğnesi oldum 2 kere

Cevap için teşekkürler. Peki iğnelerin bir zararı olmaz mı? Muskoril + voltaren iğnesi oldum 2 kere

Şu an hamilelik durumun yok sanırım,yani çalışmalara devam ediceksin.
yanlış yönlendirmek istemem ama ben adet gecikmeden kullanılan ilaçların
bir yan etkisi olmadığını duymuştum fakat geçen ay idrar yolları enfeksiyonum için
antibiyotik verdiğinde dr'a sordum.
''hamilelere verilen bir antibiyotik bu ama ben şahsen ilk 3 ay vitamin bile vermek istemem''
demişti.risk hep var yani.o içgüdüyle 2 gün önce adet olduğumda sevindim bile.
O yüzden seni iyi anlıyorum.Bunun garantisini kimse veremez,düşün dr'lar bile veremiyor.
Adet günün ne zamandı?beklenen adetin?

9 Ocak. pazar günü olmam gerekiyor.

9 Ocak. pazar günü olmam gerekiyor.

5 gün var yani,azmış arası.
ilaçlara devam ediyormusunuz.
Etmiyorsanız bu ay için zaten adetinize birşey kalmamış.
bekleyin bakalım.Test bozuk falan değilse geç yumurtlamış oluyorsunuz zaten.
Bilemedim ki adete bir kaç gün kala yumurtlama?geç yumurtlama normal de,
Benimde kafam karıştı şimdi.Yarın okuyan arkadaşlar da fikir verirler zaten.

günaydın arkadaşlar . sabah kalktım göbegim,kasıgım sol tarafı seyiriyor neden ki acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…