2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

:)) ben de iki çatal yedim:)))bir çatal kendime,1 çatal sıpaya...çok güzel yaaaa

eşim diyo şimdi mi yapıcaksn? aslında yapasım geldi de bu saatten sonra yersem ne hale gelirim bilmiyorum...yarın iş çıkışı annemde yapar yedirrim onlara da hem...bebişten önce azıcık fit kalayım dimi ama

yarın yap, 20 dk sürüyor zaten pişmesi. bir de sana tavsiyem,üzerine fındık serp.ceviz. vardı bende de cıkkkkk en güzel hali fındık kırıklı hali:))tabii fındık tuzsuz olacak ve de kavrulmuş...ki ben fırını ısıtırken fındıkları atıver fırına derim,sen keki çırpasıya o mis gibi kokar.sonra da iri iri olacak şekilde döv

hadi ya..ben de tahine ceviz yakışır gibi düşünmüştüm..fındıklı yapıcam tamamdır fırın ısınırken fındıkları fırına atıp fırını mı kokutucaz şekerim ???

hadi ya..ben de tahine ceviz yakışır gibi düşünmüştüm..fındıklı yapıcam tamamdır fırın ısınırken fındıkları fırına atıp fırını mı kokutucaz şekerim ???

yok kızzz fındıklar mis gibi kokacak kavrulunca

Ben geldimmmmmmmmmmmmmm
Kader test yaptrıdı mı bugün sanki dn öyle bi şey söyleniyodu meraktan ölcem

bende yeni geldim zaten
iyiyim canım saol... tatildim bugün yarında adananın kurtuluşu yine tatil süper denk geldi valla sen nasılsın nerelerdeydin bugün

Kaynanam hastaneden çıktı bugün hep onlaydık.Çok yoruldum
Ohhh senin süper olmuş ben bu aralar inanılmaz yoruluyorummmmm

Kaynanam hastaneden çıktı bugün hep onlaydık.Çok yoruldum
Ohhh senin süper olmuş ben bu aralar inanılmaz yoruluyorummmmm

canım yaa bu aralar yoruldun tabii hastaneye git gel.. neyse sağlıklı olsunda kayınvaliden geçer hepsi.. hem yorulmaya alışalım artık.. bebişler gelincede yorucaklar bizi

canım yaa bu aralar yoruldun tabii hastaneye git gel.. neyse sağlıklı olsunda kayınvaliden geçer hepsi.. hem yorulmaya alışalım artık.. bebişler gelincede yorucaklar bizi

Evet canım haklısın.Bir de çok misafir gelmese.Kadsın hastaneden yeni çıktı geliyolar yiyolar içiyolar bir de kadın bunalıyo yAZIK rahat edemiyor.Kayınpederimde çok misafirperver bi adam düşünün hasta görmeye gelenler yemek yiyip çay içip meyvelerini yiyip gittilerTabi biz de bittik kaynanam da yazık.Kadının gazı falan oluyo bu sefer tutuyo milletten utanıyo kıvrandı kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…