2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

canım yaa bu aralar yoruldun tabii hastaneye git gel.. neyse sağlıklı olsunda kayınvaliden geçer hepsi.. hem yorulmaya alışalım artık.. bebişler gelincede yorucaklar bizi

Bebişler çok yoruyo harbi eltimin var bi tane toppak Allahım nasıl bir şey görseniz yemek istiyorum onu ham ham hamm.Ama inanılmaz bir şey bi dk yatmıyor

bende yeni geldim zaten
iyiyim canım saol... tatildim bugün yarında adananın kurtuluşu yine tatil süper denk geldi valla sen nasılsın nerelerdeydin bugün

inşallah oda salıya denk gelirde sende 2 gün tatil yaparsın benim gibi
inşallah valla

Hoşbuldummm
Ben de üzüldüm beni görmedin diye
Acayip duygusalım bu aralarrr

canım benim,yorgunluk çöktü tabii:) alınma kuşummm,bağlantım kopup duruyor,anlayamadım bu işi!

yok tatlım,uyumadım da çamaşır asmaya gittim. kotları kalorifer peteklerine serdim,eşofmanlar kurutmalıkta:) beyazlar dün yıkanmıştı.çok kötü is kokuyor diye dışarı asamıyorum.esas şöyle havalana havalana kurusalar süper olur

ben geldimmmmmm.üzülmeyin dermişim

Günaydınnnnnnnnnn
Yine kimsecikler yok.
Noldu bize böyle hee nolduuuuuuuuuuuuuuuu

Son düzenleme:
Papatyam tebrikler canım dün geçmişten okudum değerin çok güzel yükselmiş.Allah tamamına erdirsin inşallah

günaydıııııııııııın
esraaaa nerelerdesin seeeeen

Geldim datlum buradayım ama giderimb irazdan yine.Çok yoğunum çokkkkkkkk.Kaynanam hastaneden çıktı gelen giden falan var onlara yardıma gidiyorum.Epey bakıma ihtiyacı var kadının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…