2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

ayyy sinir oldum bak şimdi..hastanız var bi de gelip yiyip içiyolar mı..ne yüzsüz insanlar var yaa çalışmalar ne alemde bu arada:78:

ayyy sinir oldum bak şimdi..hastanız var bi de gelip yiyip içiyolar mı..ne yüzsüz insanlar var yaa çalışmalar ne alemde bu arada:78:

Eevet yaa çok gıcık oluyorum ben de.O kadar yoruluyorum gelip evde çalışarak yorgunluk atıyorummm
İnsan ne kadar rahat oluyor adetini beklemeyince yaa süpermiş

teşekkür ederim canım rahatladım valla
o değerin yükseldiğini görmeden rahat edemedim bir türlü

Ay canım kaç olmuş değerin, okuyamadım ben geçmişi, Ama cook sevindim ya süper...

Bu arada herkese de günaydiiin.

Eevet yaa çok gıcık oluyorum ben de.O kadar yoruluyorum gelip evde çalışarak yorgunluk atıyorummm
İnsan ne kadar rahat oluyor adetini beklemeyince yaa süpermiş
kaçıydı senin en son..
Ay canım kaç olmuş değerin, okuyamadım ben geçmişi, Ama cook sevindim ya süper...

gunaydıııın hoşgeldin anneciiiiiiik

kafaya koymuştum yapcaktım canım ama en önemli malzemesi yani tahin yok evde..artık sonra yaparım..size çok afiyet olsun...bebekde beğenir inşallah...

sorma...bugün tarifi verirken canım çok fena çekti.şekerden dolayı yememem lazım.bir lokmacık tadına bakabileceğim anca.beğensin bir zahmet sıpa:))) bir de işten dönerken kadının teki armut yiyordu,ısırdığı yerden suyu damladı.utanmasam isteyecektim.tansaşta vardı,aldım bir tanecik ama o kadının yediği gibi görünmüyor gözüme.şimdi de bu açgözlülük başladı ya,başkasının yediği tatlı geliyor[/QUOTE]

kıyamam ya aaaa çok benzemesede bulmuşsun yine benim çilek çekti bulamadım buralarda annem izmirden göndercek bugün

günaydın canım
1326 olmuş 29 aralıkta 110 du bizde 440 falan olmuştur diye bekliyoruz nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam rahatladım resmen

12 ya da 14 ü ama ben yumurtamı kaçırınca rahatladım.Ovulasyon testi kullanmıştım ya 16.gün yumurtladım.Bakalım ya 12 de gelecek ya da 14
Senin nasıl yok mu hala gelen giden

cumartersiydi sanırım yada pazar..hapım bitti ..10 gün içinde gelir demişti dr...bekliyoruz yani 4-5 güne kadar kendisini..sabırsızlıkla gelsin bumbumlar başlasın:78::78: kuzenim fal baktı da bu ay çok çalışcam (ee fala ınanma falsız kalma)

günaydın canım
1326 olmuş 29 aralıkta 110 du bizde 440 falan olmuştur diye bekliyoruz nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam rahatladım resmen

Evet o rahatlamayı hiçbirşey tarif edemez. Allahım inşallah saglikla devam etmeni kısmet eder. Tekrar ne zaman gidiceksin doktora keseyi gormeye falan?

Ay cok iyi ya maşallah. e Papatyam reglinden kaç gün geçti şimdi senin? keseyi gordun mu?

Hoşbulduk canııım.

7 gün geçti dün karından baktı göremedi 18ine randevu verdi kalp atışlarını kesin duyarız dedi
keseyi vaji... ultrasonla görebiliriz dedi ama bence gerek yok dedi bnde tmm dedim
zaten 11inde burdaki devlet hastanesindede randevum var belki orda kalp atışışını duyabiliriz

İnşallah canım, nşallah görürsün. Ben de cumartesi gorcem inşallah.

Kahve falı mı?

.Hadi bakalım daha çok bekletmesin seni.Valla ben de çok çalışçam yine ovulasyon testi kullancam.İyi oluyor yumurtamı kaçırmam inşallah bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…