ayyy sinir oldum bak şimdi..hastanız var bi de gelip yiyip içiyolar mı..ne yüzsüz insanlar var yaaçalışmalar ne alemde bu arada:78:
teşekkür ederim canım rahatladım valla
o değerin yükseldiğini görmeden rahat edemedim bir türlü
Ay canım kaç olmuş değerin, okuyamadım ben geçmişi, Ama cook sevindim ya süper...
Bu arada herkese de günaydiiin.
kaçıydı senin en son..Eevet yaa çok gıcık oluyorum ben de.O kadar yoruluyorum gelip evde çalışarak yorgunluk atıyorummm
İnsan ne kadar rahat oluyor adetini beklemeyince yaa süpermiş
Ay canım kaç olmuş değerin, okuyamadım ben geçmişi, Ama cook sevindim ya süper...
Günaydınnnnnnnnnnnn
1300lü bir şeydi canım.Çok iyi yükselmiş değeri
kaçıydı senin en son..
gunaydıııın hoşgeldin anneciiiiiiik
kaçıydı senin en son..
kafaya koymuştum yapcaktım canım ama en önemli malzemesi yani tahin yok evde..artık sonra yaparım..size çok afiyet olsun...bebekde beğenir inşallah...
12 ya da 14 ü ama ben yumurtamı kaçırınca rahatladım.Ovulasyon testi kullanmıştım ya 16.gün yumurtladım.Bakalım ya 12 de gelecek ya da 14
Senin nasıl yok mu hala gelen giden
günaydın canım
1326 olmuş 29 aralıkta 110 du bizde 440 falan olmuştur diye bekliyoruz nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam rahatladım resmen
Ay cok iyi ya maşallah.e Papatyam reglinden kaç gün geçti şimdi senin? keseyi gordun mu?
Hoşbulduk canııım.
7 gün geçti dün karından baktı göremedi 18ine randevu verdi kalp atışlarını kesin duyarız dedi
keseyi vaji... ultrasonla görebiliriz dedi ama bence gerek yok dedi bnde tmm dedim
zaten 11inde burdaki devlet hastanesindede randevum var belki orda kalp atışışını duyabiliriz
herkeze günaydin
nasilsinizzz...???
herkeze günaydin
nasilsinizzz...???
herkeze günaydin
nasilsinizzz...???
Günaydin, ,iyiyiz sen nasılsıın?
Günaydınnnnnnnn
Hogeldin canım
İyiyiz biz sen nasılsın?Nerelerdesin?
cumartersiydi sanırım yada pazar..hapım bitti ..10 gün içinde gelir demişti dr...bekliyoruz yani 4-5 güne kadar kendisini..sabırsızlıklagelsin bumbumlar başlasın:78::78: kuzenim fal baktı da bu ay çok çalışcam (ee fala ınanma falsız kalma)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?