2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

yan dairedekiler duvarı kazıyo galiba :18: biraz sonra benim salondan çıkıvercekler sanki feci bir gürültü var kazmayla vuruyolar sank,:44:

yaa kızlar galiba ben adet olucam... öyle hissediyorum. normalde çok düzenli olurum bu ayda 8 inde olmalıydım. aslında son üç ayım şöyle
13 Ekim
10 Kasım
11 Aralık(8inde olmalıydım 3 gün geciktim)
8 Ocak(olmam gereken tarih)
ama ben bu ay hamile olacağımı düşünmüştüm.. acaba hamile olup da bu şekilde hissetmem mümkün mü? yani adet olacak gibi...

Kahve falı mı?

.Hadi bakalım daha çok bekletmesin seni.Valla ben de çok çalışçam yine ovulasyon testi kullancam.İyi oluyor yumurtamı kaçırmam inşallah bu sefer.
evet canım..eşşek sıpası pek biliyo..bildi de epey yine..bakalım bebişi de tutturcak mı
hosbuldukk deecemm
nasilsin

iyiyz kuzum sen nasılsın? Allah kavuştursun

burda olan arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam üçünüz de hamileydiniz değil m i? yardımcı olur musunuz lütfen....

mümkün canim zaten hamilelik belirtisi adet belirtisi gibi diyorlar yani ben öyle biliyorum...
sanki adet olucakmissin gibi hissedermissin:44:

amin canım darısı sizlerin başına

aminnn

iyiyz kuzum sen nasılsın? Allah kavuştursun
biraz icim buruk suan annemlerin gidisine daha alismam lazim
biraz uzagiz cünkü herzaman görüsemiyoruz

burda olan arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam üçünüz de hamileydiniz değil m i? yardımcı olur musunuz lütfen....

Regl olacak gibi hissetmen normal. Bu inşallah hamile olduğunu öğrendikten sonra da bir süre devam edecek :)

Kızlarrr dün gece rüyamda doğuruyodum hem de çok kolay bi şekilde normal doğum yapıyordum.Uyandım ne kadar mutluydum anlatamam...:97:

günaydn kızlar nasılız bugün ben iyiyim rabbim herkese herkesingölünce hayırlısını versin

Kızlar yaaaaaaaaa geldi benim kırmızılar. bu ayda hüsran ayı oldu. üstelik erken geldi. benimde tuhaflaştı düzeni
6 kasım
7aralık
8 inde falan olurum diyordumki
4 ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…