herkeze günaydin
nasilsinizzz...???
günaydın canım biz bomba gibiyiz
vaayy süpermis
acabaaa sen hamile olanmisin... sanki gecmisi okurken bu ismi gördüm gibii:44::44::44:
evet canım
cok sevindim canim benim... Allah saglikla kucagina almayida nasip eder insallah
evet canım..eşşek sıpası pek biliyo..bildi de epey yine..bakalım bebişi de tutturcak mı
Kahve falı mı?
.Hadi bakalım daha çok bekletmesin seni.Valla ben de çok çalışçam yine ovulasyon testi kullancam.İyi oluyor yumurtamı kaçırmam inşallah bu sefer.
hosbuldukk deecemm
nasilsin
yaa kızlar galiba ben adet olucam... öyle hissediyorum. normalde çok düzenli olurum bu ayda 8 inde olmalıydım. aslında son üç ayım şöyle
13 Ekim
10 Kasım
11 Aralık(8inde olmalıydım 3 gün geciktim)
8 Ocak(olmam gereken tarih)
ama ben bu ay hamile olacağımı düşünmüştüm.. acaba hamile olup da bu şekilde hissetmem mümkün mü? yani adet olacak gibi...
amin canım darısı sizlerin başına
biraz icim buruk suan annemlerin gidisine daha alismam lazimiyiyz kuzum sen nasılsın? Allah kavuştursun
burda olan arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam üçünüz de hamileydiniz değil m i? yardımcı olur musunuz lütfen....
Kızlarrr dün gece rüyamda doğuruyodum hem de çok kolay bi şekilde normal doğum yapıyordum.Uyandım ne kadar mutluydum anlatamam...:97:
Yok canım ikisi hamile
Papatya ve ces
neyse senin için de dua niyetine geçer inşallah...
Kızlar yaaaaaaaaageldi benim kırmızılar. bu ayda hüsran ayı oldu. üstelik erken geldi. benimde tuhaflaştı düzeni
6 kasım
7aralık
8 inde falan olurum diyordumki
4 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?