2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

canım öncelikle tebrik ederim allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.o doktorun adını biliyosan mutlaka sağlık bakanlığı sanırım 186 ydı ara ve şikayetini bildir mutlaka dra ulaşıp ikaz verip sanada bilgi veriyorlar sakın ihmal etme kasinlikle ara hadlerini bilsinler bende 5 senedir bebek için uğraşıyorum ve bunun gibi biçok şey yaşadım ama hepsindede şikayetimi bildirdim .............

sanırım bebeğin 5 en fazla 6 haftalık hcg değerine göre kimysal gebelik kesinlikle değil eğer öyle olsaydı değerin bu kadar yüksek çıkmazdı ki kimyasal gebelik kan testinde düşük değerde pozitif çıkar ama ya adetle birlikte yada bikaç gün sonra düşer .

bide sanırım değerin 1000i geçtiği zaman keseyi görebilirsin dr baksaydı görürdü

arkadaşlar regl günüm 1 ocaktı ama hala adet olmadım. Bugün hastanede acilde idrar testi yaptırdım maalesef sonuç negatif. göğüslerim şişti ve acıyor. kasıklarım da ara ara ağrıyor. Dr ultrasonla da baktı rahimde kalınlaşma var dedi. Hala da adet olacakmışım gibi gelmiyor. Neler oluyor bana sizce? Bileniniz var mıdır acaba?

Yaaaa yumrtlamamdan sonra 5.gün bugün peçeteye çok az kan geldi benden şuana kadar daha da gelmedi yerleşme mi ki?
Ahh keşke öyle olsa

canım bu belirtilerin çoğuda psikolojik oluyo yaaaa bende yaşadım hemen hemen aynı belirtileri

Ayy canım benim nasıl sevindim anlatamam.
Naber nasılsın çok özledim bugün burayı ama pek bi yavaşız hiç ddenk gelemiyoruzzzzz

valla canım ben pek iyi değilim içimde sıkıntı var nedense bi ağlamak bi ağlamak
okuldan geldim yemek yaparken bi ara baktım herkes şakır şakır muhabbet ediyo ama ben hem işlerimden hem de bu garip ruh halimden dolayı pek yazmak istemedim...az önce eşim de işe gitti ve ben iyice dibe vurdum sanki...
bu akşam 7 aylık hamile olan kuzenim aradı onunla konuştum daha da beter oldum sanki...
kıskançlık falan değil ama başka bişey var sanki ne bileyim anlatamıyorum aslında kendime de anlatamıyorum
bu bebek ne hale getirdi beni ya ben böyle ufak tefek şeylere ağlıcak bi insan değilim...
neşeli deli dolu şen şakrak bi insanım ama ne olduysa oldu bana...
bu aydan umudum yok zaten bende yeni bi karar aldım 3-4 ay bebek fikrini atıcam kafamdan...unutmak istiyorum artık...

Tatlım aynı durumdayız hiçbir farkımız yok.İnan kıskanmak değil imreniyoruz sadece keşke bizim de olsa diyoruz.Aşırı stres yüklüyüz her şeye o yüzden böyle ağlıyoruz.Hatta ben böyle her şeyi ağlamayı bile hamilelik belirtisi sayıyorumİyice sıyırmış durumdayız.İnşallah kafandan atarsın ebbek fikrini.Hatta atmana gerek kalmadan inşallah bu ay hamile kalırsın da kocişine nazlanırsın

ona da kırgınım aslında...hırsımı alamadan işe gitti ya içime oturdu iyice...
bana hadi dedi bende çok sıkıldım artık istemiyorum dedim...
o da ilk evlendiğimizde ben istedim sen istemedin şimdi de otur kös kös ağla dedi...
bilmiyorum haklı mı acaba?
yani keşke ilk evlendiğimizde hemen çocuk yapsamıydım...
kader kısmet ne diyim...
ama kalbim çok kırık...

Selam kızlar.. Ben Ayşe Arman'ın bebek fikri nasıl saplantı haline gelir gibi bir yazısını paylaşmıştım.. Okumadıysanız tekrar paylaşabilirim ... Fikri tamamen attığımda hamile kaldım diyor.. Biz çok stres yapıyos ondan olmuyo..

Krıktır tabi canım benim ya.İnsanın canı sıkkın olunca her şeye kırılası her şeye ağlayası geliyor.O kocan da ne var alttan alsa zaten canın sıkkın senin.Benim koca da aynısını söylüyor.Noldu başta istemiyordun noldu şimdi diyor.Ama insanın fikirleri değişebilir.O zaman da olmayabilirdi ne garantisi var.Ne diye sana destek çıkmıyo sopayı haketmiş o

ben okumuştum canım ama o kadın da irade varmış demek ki...
bende irade yok...
ne güzel herşeyi silmiştim hanımhanımcık oturmuş adetimi bekliyodum ne olduysa bugün oldu,okul da gariptim hep ağlamak geldi içimden,,,ya sabır çektim durdum,,,her an kavga etmeye hazır bi cadaloz gibiydim..

Selam canım
Evet canım haklısın ama nasıl atıcam atamıyorum ki hiç hem de bumbumlar ırasında da aklıma geliyo ne kadar kafamdan atmaya çalışsam da

Merhaba Turlik. KK ya her girdiğimde sizin topiğe hep girer bakarım. Ara ara geçmişi okurum. Senin yazdığın yazılardan birini okuduğumda hamile olduğunu düşünmüştüm. Hatta ismini yanlış hatırlamıyorsam İremay içinde aynı hisse kapılmıştım. O zamandan beri topiğe sizin hamile olup olmadığınızı öğrenmek için şöyle bir bakıyorum. İremay hamileymiş. Bence sen de hamilesin. Kendini boşuna üzme. Tabii bu sadece bir his. Yakında seninde mutlu haberlerini almak dileğiyle

Al benden de o kadar... Millet yok kızkardeşi evleniyomuş o ay hiç düşünmemiş, yok o ay taşınıyormuş,yok evi boyuyomuş adetinin geçtiğini unutmuş aklından çıkarmış derken bi bakmışlarki hamile... Temmuz da ben de ev taşıcam kızlar daha çok zamanım var benim..

slm kızlar ben cok kötüyüm ne yapmam lazım bugun eşimi ikna ettim test yaptırmak için ama sonuç hüsran 11 milyon sperm olmuş 4 milyon sonra morfoloji 3 ken 2 ye inmiş.ne yapacam şimdi ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…