kızlar hoşçakalın ,aşkitom geldi
sonra görüşürüz
hanımlar moralım yerlerde dr.a gıtcem demıştım bılıyosunuz..sınota özel hastane yok mecburen devlet hastanesıne gıttım...gıtmez olaydım..ne suratsız bır drla karşılaştım ılceden gelıyorum bu gebelık testım dedım, hımm hamılesın dedı banasanki ben bılmıyodum bır sürü test yaptırdım 4 tüp kan 1 ıdrar testi,neyse öğleden sonra gıttım , sayfaları hızlıca cevırdı bişeyın yok dedı..sadece idrarda kan görunuyo bol su iç dedi (lutfettı)...ee şimdi ne kadarlık hamıleyım ben dedım beta hcg ıstememış megersem bır de bana dıyor kı sekreterı ,cıkmamış kan testiniz.... halbukı o test yapılmamış bile..hmen labaratuara gıttım tanıdıktı allahtan ,verdıgım kanları labaratuarda tekrar calıştırdı beta hcg için siz eve gıdın ben ararım dedı..aradı degerım 1522 ye cıkmış..kendı çabamla öğrendım bunu ınanabılıyomuusnz..dr.ne ultrasonla baktı ne bişe..sınırımden oturdum ağladım...ben sadece gebelık kesınleştimi dıye gıttım devlte normalde dr.um samsunda...lanet olsun bızden ona gececek olan para haram olsun..benı nerdeyse hamıle olduguma pişman ettı rezıl herif..surat bir karış hayattan soğudum onu görunce valla yardımcıları desen ayrı bır manyak..ben ne kadarlık hamıleyım hala bılmıyorum tahmınım 4 haftalık falan ama bu durumda kımyasal gebelık varmı yokmu,veya dış gebelık rskı varmı yokmu dıye ultrasonda bakması gerekmıyormu..benn mı acele edıyorum yoksa?bilenınız var mı? bır d benı azarladı ilçedekı hemsıre folık asıtı 2 tane alcaksın dedı dedım o hemsıreye solye acsın receteye baskın bı daha dedı bn ne bılım yaa söylesene adam gıbı sankı 10 uncu cocugum..offf sinirlerım tepemde..
arkadaşlar regl günüm 1 ocaktı ama hala adet olmadım. Bugün hastanede acilde idrar testi yaptırdım maalesef sonuç negatif.göğüslerim şişti ve acıyor. kasıklarım da ara ara ağrıyor. Dr ultrasonla da baktı rahimde kalınlaşma var dedi. Hala da adet olacakmışım gibi gelmiyor. Neler oluyor bana sizce? Bileniniz var mıdır acaba?
canım bu belirtilerin çoğuda psikolojik oluyo yaaaa bende yaşadım hemen hemen aynı belirtileri
off yaaa seda ebru zehra ces turlik kader deecem nerdesiniz ki
ben burdayım.............
Ayy canım benim nasıl sevindim anlatamam.
Naber nasılsın çok özledim bugün burayı ama pek bi yavaşız hiç ddenk gelemiyoruzzzzz
Tatlım aynı durumdayız hiçbir farkımız yok.İnan kıskanmak değil imreniyoruz sadece keşke bizim de olsa diyoruz.Aşırı stres yüklüyüz her şeye o yüzden böyle ağlıyoruz.Hatta ben böyle her şeyi ağlamayı bile hamilelik belirtisi sayıyorumvalla canım ben pek iyi değilim içimde sıkıntı var nedense bi ağlamak bi ağlamak
okuldan geldim yemek yaparken bi ara baktım herkes şakır şakır muhabbet ediyo ama ben hem işlerimden hem de bu garip ruh halimden dolayı pek yazmak istemedim...az önce eşim de işe gitti ve ben iyice dibe vurdum sanki...
bu akşam 7 aylık hamile olan kuzenim aradı onunla konuştum daha da beter oldum sanki...
kıskançlık falan değil ama başka bişey var sanki ne bileyim anlatamıyorum aslında kendime de anlatamıyorum
bu bebek ne hale getirdi beni ya ben böyle ufak tefek şeylere ağlıcak bi insan değilim...
neşeli deli dolu şen şakrak bi insanım ama ne olduysa oldu bana...
bu aydan umudum yok zaten bende yeni bi karar aldım 3-4 ay bebek fikrini atıcam kafamdan...unutmak istiyorum artık...
Tatlım aynı durumdayız hiçbir farkımız yok.İnan kıskanmak değil imreniyoruz sadece keşke bizim de olsa diyoruz.Aşırı stres yüklüyüz her şeye o yüzden böyle ağlıyoruz.Hatta ben böyle her şeyi ağlamayı bile hamilelik belirtisi sayıyorumİyice sıyırmış durumdayız.İnşallah kafandan atarsın ebbek fikrini.Hatta atmana gerek kalmadan inşallah bu ay hamile kalırsın da kocişine nazlanırsın
ona da kırgınım aslında...hırsımı alamadan işe gitti ya içime oturdu iyice...
bana hadi dedi bende çok sıkıldım artık istemiyorum dedim...
o da ilk evlendiğimizde ben istedim sen istemedin şimdi de otur kös kös ağla dedi...
bilmiyorum haklı mı acaba?
yani keşke ilk evlendiğimizde hemen çocuk yapsamıydım...
kader kısmet ne diyim...
ama kalbim çok kırık...
Selam kızlar.. Ben Ayşe Arman'ın bebek fikri nasıl saplantı haline gelir gibi bir yazısını paylaşmıştım.. Okumadıysanız tekrar paylaşabilirim ... Fikri tamamen attığımda hamile kaldım diyor.. Biz çok stres yapıyos ondan olmuyo..
Selam canımSelam kızlar.. Ben Ayşe Arman'ın bebek fikri nasıl saplantı haline gelir gibi bir yazısını paylaşmıştım.. Okumadıysanız tekrar paylaşabilirim ... Fikri tamamen attığımda hamile kaldım diyor.. Biz çok stres yapıyos ondan olmuyo..
valla canım ben pek iyi değilim içimde sıkıntı var nedense bi ağlamak bi ağlamak
okuldan geldim yemek yaparken bi ara baktım herkes şakır şakır muhabbet ediyo ama ben hem işlerimden hem de bu garip ruh halimden dolayı pek yazmak istemedim...az önce eşim de işe gitti ve ben iyice dibe vurdum sanki...
bu akşam 7 aylık hamile olan kuzenim aradı onunla konuştum daha da beter oldum sanki...
kıskançlık falan değil ama başka bişey var sanki ne bileyim anlatamıyorum aslında kendime de anlatamıyorum
bu bebek ne hale getirdi beni ya ben böyle ufak tefek şeylere ağlıcak bi insan değilim...
neşeli deli dolu şen şakrak bi insanım ama ne olduysa oldu bana...
bu aydan umudum yok zaten bende yeni bi karar aldım 3-4 ay bebek fikrini atıcam kafamdan...unutmak istiyorum artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?