sağol canım tesekkur edrım ,ben de sneı tebrk edıyorumsen kac haftalık hamılesın şimdi,ultrasonl abaktımı dr sana baktıysa kac haftalıkken baktı? ben rezil bir dr.a çattım dün su an kendı çabamla hamıleyım dıyorum kendı kendıme gerızekalı adam söylemedı bıle kac haftalık oldugunu, otomatık hesaplayıcıya göre bugun 5 haftalık oluyomuş bebegım...sanırım pzartsi samsuna gıdicem orda bakarlar artık bana ayrıntılı ılgı verırler..yaa bır de korkum yollar yapılıyo araba sarsıyo bazı yerlerde ,korkuyoum bebegıme bişe olurmu dıye
adete göre hesaplayınınca 5+3 benimki karından ultrasonda görünmedi, göremediği şukadarlık falan demedi bana
salı günü burdaki devlet hastanesinde randevum var belki ordaki doktor görür folikasidi günde yarım tablet içiyorum tok karnına folbiol
aaa folık asit nıye yarım tablet verdı sana caba,cok az değil mii?ben dun dra gunde ıkı tablet alıyorum dedım kızdı banahayır efendım ordakı hemsıreye söyle acsın receteyı baştan okusun dedi 3 tane ıceceksın dedı bana markası da folık plus
aaa folık asit nıye yarım tablet verdı sana caba,cok az değil mii?ben dun dra gunde ıkı tablet alıyorum dedım kızdı banahayır efendım ordakı hemsıreye söyle acsın receteyı baştan okusun dedi 3 tane ıceceksın dedı bana markası da folık plus
bana da doktorum vermişti folic plus..günde 1 tane iç dedi o da :44::44:
bak işte dr undan dr una değişiyor bende bunu duymuştum daha önce ,dün de dr.a tam dıyorum dr.lar farklı farklı soyluyorlarmış dıye dedım ne munasebet dıyor bana murt suuratlı hey allahım yaa kafam karıştı şimdi:44::44:
Esra Sibel orda mısınıııız? Tünaydın herkeseee...
Yaa ben folbiol mu ne onu günde iki tane içiyorum.Doktor kaç tane içmem gerektiğini söylemedi.Acaba bu iştah açılması ondan mı
Burdayım annecik
Tünaydınnnnnnnn
günaydın canım hoşgeldinnEsra Sibel orda mısınıııız? Tünaydın herkeseee...
Yaa ben folbiol mu ne onu günde iki tane içiyorum.Doktor kaç tane içmem gerektiğini söylemedi.Acaba bu iştah açılması ondan mı
günaydın canım hoşgeldinn
benim bitti folik plusum 3 ay kullandım..bırktım hamile kalayım başlarım yne
Hayıır sakın bırakma Sibel, folik asit depolanabilen birşey olmadığı için hamile kalana kadar iç ki ilk hamile kaldıgın anda bebegin faydalanmaya baslasin hemen. ben geçen ocaktan beri içiyorum. bir zarari yok zaten ki. iç sen iç.
Hayıır sakın bırakma Sibel, folik asit depolanabilen birşey olmadığı için hamile kalana kadar iç ki ilk hamile kaldıgın anda bebegin faydalanmaya baslasin hemen. ben geçen ocaktan beri içiyorum. bir zarari yok zaten ki. iç sen iç.
ya arkadaşım bende folbiol kullanıyordum 2 aydır fakat 2 aydır çarpıntı ve nefes darlığı başladı ilaçtandır diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?