2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

adete göre hesaplayınınca 5+3 benimki karından ultrasonda görünmedi, göremediği şukadarlık falan demedi bana
salı günü burdaki devlet hastanesinde randevum var belki ordaki doktor görür folikasidi günde yarım tablet içiyorum tok karnına folbiol

aaa folık asit nıye yarım tablet verdı sana caba,cok az değil mii?ben dun dra gunde ıkı tablet alıyorum dedım kızdı bana hayır efendım ordakı hemsıreye söyle acsın receteyı baştan okusun dedi 3 tane ıceceksın dedı bana markası da folık plus

bana da doktorum vermişti folic plus..günde 1 tane iç dedi o da :44::44:

benimki folbiol canım seninki plus olandan mı onu 3 tane veriyolar sanırım

bana da doktorum vermişti folic plus..günde 1 tane iç dedi o da :44::44:

bak işte dr undan dr una değişiyor bende bunu duymuştum daha önce ,dün de dr.a tam dıyorum dr.lar farklı farklı soyluyorlarmış dıye dedım ne munasebet dıyor bana murt suuratlı hey allahım yaa kafam karıştı şimdi:44::44:

Folik asit ilaca gore degisiyor. Folbiol günde 1 tane, folik plus ise günde 3 tane içiliyorrr.

Esra Sibel orda mısınıııız? Tünaydın herkeseee...

Yaa ben folbiol mu ne onu günde iki tane içiyorum.Doktor kaç tane içmem gerektiğini söylemedi.Acaba bu iştah açılması ondan mı

günaydın canım hoşgeldinn

benim bitti folik plusum 3 ay kullandım..bırktım hamile kalayım başlarım yne

Hayıır sakın bırakma Sibel, folik asit depolanabilen birşey olmadığı için hamile kalana kadar iç ki ilk hamile kaldıgın anda bebegin faydalanmaya baslasin hemen. ben geçen ocaktan beri içiyorum. bir zarari yok zaten ki. iç sen iç.

ya arkadaşım bende folbiol kullanıyordum 2 aydır fakat 2 aydır çarpıntı ve nefes darlığı başladı ilaçtandır diye düşünüyorum...

hadi ya...içim o zaman.ya açıkcası ben de içtikçe aklıma bebiş geliyo diye 3 ay bitince bırakmış idüm

ya arkadaşım bende folbiol kullanıyordum 2 aydır fakat 2 aydır çarpıntı ve nefes darlığı başladı ilaçtandır diye düşünüyorum...

prospektüsünde yazıyor mu bu etkiler? folbiol kullanamıyorsan folik plus iç baari.

Y ben çok içtim ya bi zararı olur mu ki
Kızlar inanılmaz iştahlıyım.Dün akşam yemek yiyoruz kociş beni izliyo dur boğulacaksın dedi.Ya sanki önümden alcaklar bana bi şey kalmıcakmış gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…