- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
günaydınnnnnn
günaydııııııııın
canım sen ilaç kullanıyodun değilmi
evet duphaston kullandım bitti..beklemedeyim şimdi..reglimin gelmesi lazım 4 -5 gün içinde
tatlım sanırım kanaman olmuş geçmişi okurken gördüm aralıkta benimde oldu öyle bir kanama 8i gibi ilişki oldu 11inde çok az pembe bir kanama oldu yumurlama tarihimede 3-4 gün vadı daha sebebini bnde bilmiyorum ama benimkinin yerleşme kanaması olacağını pek sanmıyorum
Hmm anladım canım
Bakalım artık hayırlısı benim işte yumurtlama günümden sonra olunca en son ilişkim 1 ocakta olmuş farkettim dün kahverengi leke de dün geldi iki gün kadar öncede kıvamlı akıntım başlamıştı.Her tuvalete gidişimde akıntı geldi.Sonra dün de bu kahverengi leke geldi bir kaç kez sonra geçti
Neyse kısmet artık
bende yarleşme kanaması olmadı ama seninki sanki yerleşme kanamasına benziyo sanki:44: ümitlendirmek istemem ama
hsaplama yok...gelsin gelsin de günleri hesaplamaya başla artık
günaydıın hanımlarr
Olabilir de olmayabilir de artık takmıyorummmm
Olursa ne hoş olmazsa da şubat ayı beni beklerrr
günaydıın hanımlarr
canım tebrik ederimdeğerin baya yüksek çıkmış salı günü benim 1326 çıkmıştı 18inde gel kalp atışlarını dinleyelim dedi sende haftaya falan gidrsin
kahvaltı yapıp geliyorum kızlar
hsaplama yok...felsefem :ceng ütme sevüş
günaydın anneciik
aslında bizde pek hesaplamış sayılmayız 13-14 gibiydi yumurlama tarihi biz 9 unda bir başladık 20 sine kadar hergünbıkmıştım artık ama tuttu her gün yapınca kalıtesiz olur diyolar ama bizde geçerli olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?