afiyet olsuun.ömrü uzun olsuuuunnn
zevkine tabiiiokudun mu turlik kuşuma yazdığımı.hepimiz biden yanılmıyoruz ya.haa ayşe arman bir yılda atmış kfasından ben 5 yılda! sen akıllılık edip at hmen kafandan!
AMİNNNNNNN CANIM...
attım gitti,kocamın da işine geliyoo:78::78:
sedacim naber nasilsin neler yapiyorsun...gelir tabii.adamlar uyuz oluyor.ben ne zaman sırnaşsam ya da seksilerimi giysem,ne o yumurtlama günün mü diyordu ve evet yumurtlama günüm oluyordu hep sonra da saldım çayıra. allahın bir lütfu cinsellik,karı kocanın en yakın,en özel anı,neden tadını çıkarıp daha çok bağlanmayalım ki!
kızlar bana musade...ben kaçıyorum.hepinize iyi gecelerrrrrrr en çok da kuzucuğa
sedacim naber nasilsin neler yapiyorsun...
günaydıııııııııııııııın
nabeeeeeer?erkencisin bugun
Sorma tatlım ya gece çok ağrım oldu uyuyamadım pek.Artık bu saatlerde bir de akşam girebilirim ancak.Bir müddet böyle.Sen nasılsın canım
ne ağrısı :26::26::26:
ben de iyiyim nasıl şiştim anlatamam..regl olcam artık umarım
Sanki adet olucam da olamıyorum gibi karın ağrım var.HAdi gelsinler artık seninkiler.Ya benim dn leke geldi peçeteye bi kaç kere.Umutlanmıştım acaba mı demiştim ama şimdi geçti o umut.Olmaz herhalde
neydi..kafamıza takmıyoruzzzz düşünmüyoruzzzzzz...reglimiz geçerse 1-2 gün bi test yapıyoruzzzz en fazla o kadarrrrrrrrr..
ewet canım takmıyorum zaten takacak test yapacak vaktim de yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?