2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

AMİNNNNNNN CANIM...

attım gitti,kocamın da işine geliyoo:78::78:

gelir tabii.adamlar uyuz oluyor.ben ne zaman sırnaşsam ya da seksilerimi giysem,ne o yumurtlama günün mü diyorduve evet yumurtlama günüm oluyordu hepsonra da saldım çayıra. allahın bir lütfu cinsellik,karı kocanın en yakın,en özel anı,neden tadını çıkarıp daha çok bağlanmayalım ki!
AMİNNNNNNN CANIM...

attım gitti,kocamın da işine geliyoo:78::78:

sedacim naber nasilsin neler yapiyorsun...

yaa arkadaşlar sanırım ben adet olacağım. bu aydan ümidimi kestim. dün bi test yaptım acaba deyip. kontrol çizgisi biraz bulanık çıktı. test çizgisi ise yarım... heveslendim başka marka bi test aldım onda tek çizgi çıktı. amaan dedim ne yapayım hayırlısı... bu ilk ayımdı o nedenle bu kadar heves ettim. artık sallamayacağım... nasip... ne zaman kısmetse o zaman...

ne ağrısı :26::26::26:
ben de iyiyim nasıl şiştim anlatamam..regl olcam artık umarım

Sanki adet olucam da olamıyorum gibi karın ağrım var.HAdi gelsinler artık seninkiler.Ya benim dn leke geldi peçeteye bi kaç kere.Umutlanmıştım acaba mı demiştim ama şimdi geçti o umut.Olmaz herhalde

Son düzenleme:
Sanki adet olucam da olamıyorum gibi karın ağrım var.HAdi gelsinler artık seninkiler.Ya benim dn leke geldi peçeteye bi kaç kere.Umutlanmıştım acaba mı demiştim ama şimdi geçti o umut.Olmaz herhalde

neydi..kafamıza takmıyoruzzzz düşünmüyoruzzzzzz...reglimiz geçerse 1-2 gün bi test yapıyoruzzzz en fazla o kadarrrrrrrrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…