Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hissetmen önemli bence başlayınn,,,ne kaybedersinki,günaşırı başla 28 indede devam edersiniz yine
ben geldiiimmm![]()
evet canım haklısın birde birgün durup birgün mü deneyelim yaaa yani çift günlerde mi çalışalım sence kaderciğim?:78:yawrum hergün içir senin biraz düzensizdi ya adetin belli olmazz,10u ile 20si arası çalışın bencee,,,
hoşgeldin canım nasıl oldun yaaaa bademimiz nasıl?ben geldiiimmm![]()
canım sende oyalanacak başka şeyler bulsan mesela ben canım çok abur cubur istediği zaman atıyorum ağzıma bir sakız cak cakkilo alsam sıkıntı değilde tüm günümü etkiliyo gözüm kararıyo midem bulanıyo evin içinde o haldeyim yanii![]()
Amiiiiinnnnn canım,İnşaallah....
313 Ayetel Kürsi'yi ben de burda başka bi topicde okudum,hem onu hem de ..:44:bişey daha okumuştu ama tam hatırlayamadım ,onları okuduğu ay hamile kalmış.
hoşgeldin canımm
ben geldim dedim ama...ya beni de görün,ben yalnız mıyımmmm![]()
hoşbuldukkk
![]()
ben geldiiimmm![]()
canlarim ben cok aciktim yahu... gidip biraz biseyler atistirayim bari... yine gelirim
simdilik öptm herkeziii grsrzz:79:
evet canım haklısın birde birgün durup birgün mü deneyelim yaaa yani çift günlerde mi çalışalım sence kaderciğim?:78:
hoşgeldin canım nasıl oldun yaaaa bademimiz nasıl?
canım sende oyalanacak başka şeyler bulsan mesela ben canım çok abur cubur istediği zaman atıyorum ağzıma bir sakız cak cakyoksa herşeyi yiyeceğim napayım
canım meryem suresi olmasın o sakın?
canım ben hoşgeldin dedim ama bi önceki sayfada kaldı,sanırım görmedinnnn bebişimmm
canım meryem suresi olmasın o sakın?
canlarım ben çıkıyorum
hepinizi öpüyorum
babam gel muhabbet edelim diyorr
herkese hayırlı akşamlarrrrr![]()
güle güle canım annenle babanla iyi vakit geçir ah keşke bende annemle babacığımın yanında olsaydım şuan yaaaaaa:84:canlarım ben çıkıyorum
hepinizi öpüyorum
babam gel muhabbet edelim diyorr
herkese hayırlı akşamlarrrrr![]()
evet canım ya biliyorum onu aslında okusakta çok iyi olur...buarada iyi olmana sevindim canım ya aman dikkat et lıyamam sana heeeeehemen de trip attım değil mi? bugün biraz iyiyim kızlar,izin aldım ve sadece iğnemi yaptırmak için evden çıktım.sesim falan düzeldi.
meryem suresini ben her gün netten dinliyorum bir yandan da takip ediyorum.içimi rahatlatıyor. bebek dilerken okunması lazım bence.türkçe açıklamasına bakın,ne demek istediğimi anlarsınız.
Meryem suresi değildi,4444 Salaten tüncina ya da 4444 tefriciye ama hatırlamıyorum işte...
zehracım seda daha iyi bilir bi sor ona,çiftli günlerdemi çalışacağınıı,yoksa hergün müü,,,10u ile 20 si arasıı
zehracım seda daha iyi bilir bi sor ona,çiftli günlerdemi çalışacağınıı,yoksa hergün müü,,,10u ile 20 si arasıı
hemen de trip attım değil mi? bugün biraz iyiyim kızlar,izin aldım ve sadece iğnemi yaptırmak için evden çıktım.sesim falan düzeldi.
meryem suresini ben her gün netten dinliyorum bir yandan da takip ediyorum.içimi rahatlatıyor. bebek dilerken okunması lazım bence.türkçe açıklamasına bakın,ne demek istediğimi anlarsınız.
canım biz geçen ay okuduk zaten arkadaşlarlaaaaa![]()
canım iki günde bir sperm kalitesi için önerilir.reglinin 9-17.günleri arası iki günde bir çalış.çünkü zaten yumurtanın iki gün,spermin de kaliteli olanlarının 3 gün ömrü var.yani sen ilişkiye girdiğinin ertesi günü yumurtan çatladı diyelim bir gün önceki sperm onu dölleyebilir.ya da iki günde birle başla,yumurtlama günlerinde her gün yap. benim reglim düzensiz olduğu için ben adet bını bitiminden adet başlangıcını görene dek yapıyordum
haftada 3-4 kez de normal zaten
![]()