Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63

arkadaşımm haber bekliyorummm..inşallah güzel haberlelerle gelirsin....dualarımdasın....

yenilik iyidir, yeni kapılar açabilir inşallahhhhh canım hepimiz burayı doğumhaneye cevirelim.:86:

yeni hedef burayı doğumhaneye çevirmekkkk ileriiiiiii kim tutar bizi...:13::13::13: yumurtalarımızı savaşa hazırlayalımm gelsin spermler hepsini alalımmm...güzel güzel bebişlerimizle dolsun ortalıkk....

yeni hedef burayı doğumhaneye çevirmekkkk ileriiiiiii kim tutar bizi...:13::13::13: yumurtalarımızı savaşa hazırlayalımm gelsin spermler hepsini alalımmm...güzel güzel bebişlerimizle dolsun ortalıkk....

inşallah canım inşallah kalbimiz bir

göbüşler bebekle
memişler sütle dolsun yarabbim inşallahhhhhhhhh

Defne Joy Foster'ı izliyorum, ağlıyorum. Allahım sevdiklerine sabır versin. Yavrusuna doyamadan gitti, inanamıyorum. O çocuk geceleri anne diye uyanacak diye düşünmek kahrediyor insanı. Sabır versin ailesine

merhaba herkeze.
kan testi sonucum belli oldu pzt 1642 olan değer bu gün çarşamba 258 e düşmüşş...yani dış gebelikti ama süper bir şey kendiliğinden düşüyor...değerin bu kadar fazla düşmeside tüpten karın içine düşmüş o yüzden bu kadar fazla düşebilirmiş...lekeler devam ediyor..bilgecim benide dinleniyor diye değiştir..cuma günü tekrar beta hcg bakılacak..sıfırlanması gerekiyormuşş.
çok şükürrr ameliyattan kurtuldum..çok şükür kendiliğiden düşüyor...çok şükür tüpüm patlamadı...çok şükür yaşıyorum...inanın kendimi çok mutlu hissediyorum...daha kötülerden korudu rabbim....
hadi bakalım yola devammm durmak yokk...şansımız açık olsun...

Son düzenleme:
kızlar bu kan testi ne kadar pahalıymış. hastaneye gitmeyip bi labaratuvarda yaptırayım dedim 50 tl istediler, bende yaptırmayıp çıktım.2-3 güne belli olur zaten diye düşündüm. bugün adet günüm ama ben pikolu olduğum için birkaç gün gecikebilir diye düşünüyorum. idrarda negatif sonuç verdi, diğer topikte yazmıştım.
diğer aşılamalarımda olmayan bazı şeyler yaşadım bu sefer. aşılamadan sonra lekelenmeler, kasık ağrısı, uyku hali vb. ne biliyim belki ben abartıyorum ama bu seferki biraz tuhaf gelişti yani. bu son aşılamamdı artık tüp bebek raporu çıkarıcam. belkide son sansım olduğu için böyle hissettim. cumaya kadar adet olmazsam hastaneye giderim. tıp fak. gidiyorum ben, tıklım tıkış tam bi kaos yani. oyüzden hiç gidesim yok. spora başladım, sigaraya devam ediyorum bu bebek eğer varsa tam bir survivor olacak

poliyanna gibisin valla, BRAVO böyle pozitif olman inan çok mutlu etti beni. birbirimizi tanımasakta dertlerimizi, sevinçlerimizi paylaşıyoruz burda. bir şekilde hayatımıza dahil ediyoruz birbirimizi. örneğin eşimin bile senden haberi var ümitlerimiz bir dahaki aya kaldı artık. seninki biraz daha yıkıcı oldu bize göre ama bizden daha çabuk toparlandın. KAHRAMANIMSIN
hepimiz biraz buruğuz kızlar ama ben en çok eşlerimize üzülüyorum. eminim sizin evde de bizinkine benzer şeyler yaşanıyodur. biz kadınlar ağlıyoruz, bağarıyoruz, burda yazışıyoruz bişekilde üzüntümüzü azaltıyoruz. ama yazık kocalarımız böylemi. kıyamam canım benim ya, dün beni kendince avutmaya çalışıyordu bende üzgün değilim zaten istemiyorum artık falan dedim. o ben üzülmeyim istiyor, bense o üzülmesin istiyorum. hangimiz hangimizi avutuyor bilmiyorum artık böyle çaresiz durumlar evliliğimizi daha da çok perçinliyor sanki. biz 5,5 yıldır evliyiz, 11 senedir birlikteyiz başımıza çok işler geldi ama her seferinde bir çıkış yolu bulduk. bu çoçuk olayınıda halledicez inşallah...

çok sağoll inan yazdıklarını okurken hala tebessüm ediyorum...eşim son günlerde evet yıprandı adamcağız sivilce döktü...mide ağrıları çekti..fenaydı valla..ama oda dediğin gibi aman sen mutlu aman sen üzülme diye üzerime titriyor...benim yüzümü gülerken görmek onu mutlu ediyor..bende onun mutlu olmasını istiyorum...genelde dediğin gibi herkez birbirini avutuyor...ama iz kadınlar daha şanslıyız çünkü birbirimizle hatta tanışmasak bile paylaşıyoruz...ve rahatlıyoruz...ne yapalım..hayat devam ediyor...yelkenler her zaman istediğimiz gibi gitmeyebilir...o zaman rüzgara göre mutlu olmak lazım...şidi bu iş sonuçlansın yine tüp bebek yaptırıcam...birde onu deneyelim...yinede cümlemize hayırlısı...

artık gülüp geçiyoz biz valla dalga geçer olduk kendimizle. 'ayağına terlik giy, çoçuğun olmaz bak sonra' gibi diyologlar geçer oldu armızda ay hayıtımıza renk geldi valla, pür neşe durumdayız ağlancak halimize gülüyoruz deyimi tam bu bize göre yani

Sermuh canım benim. geçmiş olsun.Allahım beterinden korumuş yarabbim. moralinin yüksek olmasına çok sevindim. yola devam ediyoruz elbette. bakalım başımıza neler gelecek? benim de dün eşim kapıda süprizle verdi preseed'imi. gelmiş çok sevindim. hemen ovulasyon testini denedim bi sey göremedik. demek ki yumurtlama zamanıma daha var. fsh testi de cıktı onu hele hiç anlamadım zaten adetin 3. günü uygulayın yazıyor. ben ise adet olamamk için elimden geleni yapıyorum zaten.

kızlar hiçbirinize nazar değmesin bu topikte her ay 3er 5er bebiş yola çıksın gelsin

slm kızlar merhaba.benide aranıza alın.yarına aşılamam var.18mm olmuştu yumuoşalrım valla.bende ayen yukarıda arkadşın yazdığı gibi 3 yıllık evliyim ama eşimle 7 yıldır beraberiz.ve artık kendimizle dalga geçiyoz ne yapalım.hayat yoksa geçmez.bizde çok zorluklar yaşadık ama yenilmedik hiçbir zman umudumuzu hiç kaybetmedik.evlenmemiz resmen bir mucize bizim çünkü farkıl memleket farklı bir ırk farkılı bir mezhep.ama ben böyle şeylere hiç inanmadım ben hep insanları sevdim ve eşimle birbirimi< çok seviyoruz her engeli aştık.etrafımızdakiler aşk hikayemizi anlatınca ağızları açık kalıyor resmen.hergün birbirimize aşık olarak uyanıyoruz oyüzden bebek istiyoruz hemde çok ama bu duygunun bi<zim hayatımızı yönlendirmesine izin vermiyoruz.evet bazen üzülüyoruz ağlıyoruz ama saatlik ve sonra aşkımızı düşünü ne kadar şanslı olduğumuzu düşünüp gülüyoruz biz daha çocuğuz diyoruz ve kader kısmet diyoruz hayata devam ediyoruz inanın.yani yarın aşılamam var ama sanki nıormal bişey miş gibi bizde .hiçheyecan yok ne bileyuim.yüce rabbim hakkımızda hayırlısını versin diyorum hepimiz için yüce rabbim bilir ne zaman neyin olcağını.tedbir bizden takdir yüce mevlandan.işte böyle kızlarrrrr. o yüzden umutsuzluk yok sakın pes etmek yok.yücer rabbim sağlık verdikten sonra çalışıp para biriktirip yola devammmmm..umutsuzluk yok.pozitif olalım şükredelim bence :))):2::2::2:

canım geçmiş olsun, önemli olan senin iyi olman, bebeğin olmamasına çok üzüldüm tabi ama dediğin gibi yeni bir operasyona gerek kalmamasına da sevindim.
bekleme odasında bizleri yanlız bırakmadın
ocak ayını hiç sevmedim ben, hiç yaşanmamış sayıp hepberaber yola devam edicez.

bugün defne joy'a çok üzüldüm, ne kadar hayat dolu biriydi, dün vardı bugün yok. O yüzden hiçbirşeyi kafaya takmamak lazım aslında, nefes alabildiğimiz için bile şükretmeliyiz. Bebekler de gelirse çok daha güzel olur tabi ama yoklukları hayatın sonu değil.

canımcım sana aşılamadan başarılar diliyorum inşallah her şey yolunda gider...yumoşlarına sahip çık...:)hayat ne kadar zorluklar yaşatıyor bize....gülümsemek lazım inadına hayata....hayat bize gülmesin biz hayata gülelim...en önemlisi mutlu olmak...Allah yardımcı olsun...hiç stres yapma bol bol istirahat...15 gün hamiş gibii yat...

evettt sizleri bekleme odasında yalnız bırakmadım...öyle kolay kurtulamazsınız benden...ben sizden çok bekledim ama dinlenme odasına gelebildim...
kadıncağız dün vardı bu gün yok...hemde çocuğuda varmışş...bu yüzden mutluluğu bırakmamak lazım...savaşa devammmm...
eşim son günlerde artık yüzüme çok endişeli bakıyordu her an iç kanama olursa ne yaparız ne yapmalıyız diye plan bile yapmıştık..çünkü kanama başladımı hayatla olan son dakikalarını yaşıyorsun ben bunu yaşadım..ve eşime teselli verdim hep bak daha önce oldu belirtilerini biliyorumm hemen hastaneye gideriz diye..

selam kızlar, bildiğiniz gibi aşılamam tutmamıştı. adetim de geldi. dün dr a gittim yeni bir aşılama sürecini başlattı.yani ben bu ay da dua istiyorum sizlerden.

selam kızlar, bildiğiniz gibi aşılamam tutmamıştı. adetim de geldi. dün dr a gittim yeni bir aşılama sürecini başlattı.yani ben bu ay da dua istiyorum sizlerden.

geçmiş olsun...kırmızı senide buldu yanii:)bende 16 gündür gitmiyor...:)gelmesin diye dua ediyoruz bende gitsin artık diye dua ediyorum...:)dualarım hepimize...inşallah hakkımızda hayırlısı olur...

benim velet bana feci kilo aldırdı öyle gitti..ee ne yapmak lazım kilolarıda göndermek lazım..göbeğim yoktu göbeklendim bile...sabah akşam mekik soğukta olsa dışarı bol bol yürüyüşş..sabah erken kalkılacak kahvaltı yapılacak öğlen pasta börek arttırmak yok...akşam mutlaka çorba içilecek ve düzenli yemek yenilecek..ve kilolar gidecek...sağlık gelecek...yeni yumoşlar için bedenimi sağlıklı hale getirmeliyizkiii yaramaz spermlerle olan savaşı kazanalım...

arkadaşım kan testi 2 ayrı özel hastanede yaptırdım biri 20 tl idi diğeride 28 tl..çok pahalısı denk gelmiş sana...sigarayı ben aşılama boyunca hiç içmedim şu an içiyorum...ama sakın ha tedeviye başlar başlamaz hani 3.gün iğneler filan başlıyoryaaa o zaman bırak tek bir fırt bile içme sigara çok büyük negatif etken ben tekrar başlayınca yine hiç içmeyeceğim...sigaramı önemli yoksa çocukmu...dayanamam lafıda bahane ben bile dayandım yaa günde 1,5 paket içiyordum 15 senedir...ve 23 gün hiç içmedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…