Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63

Sermuh seni canı gönülden tebrik ediyorum.Her şey güzel olacak inşallah sen bu kadar pozitifken inanıyorum her şey güzel olacak.

Sermuh seni canı gönülden tebrik ediyorum.Her şey güzel olacak inşallah sen bu kadar pozitifken inanıyorum her şey güzel olacak.

dün akşam evde benim minik bebek biblolarım var ordan burdan toplama hani bebek hayırlı olsunda yapılan bebek şekerleri olurya onlardan ben onları resmimizin önüne dizmiştim..bir saydım 6 tane hesapladım benim her uğraşımda çocuk olsaymış son seferle 8 olacaktı..(3 aşılama 3 tüp bebek 2 dış gebelik) bunlardan 2 tane daha alalım eksik kalmasın dedim o bana bakıyor ben ona güldük durduk birbirimize...
yani tecrübee ..bakıyorsun hayat devam ediyor..artık alışıyorsun...zaten eşime diyorum ki negatife alıştım hep ya pozitif çıkarsa ne yaparım...şimdi onuda öğrendim pozitif çıkınca hemen eşi dostu arıyorsun bol bol tebrik telefonları alıyorsun... sevinçten ağlıyorsun tabi hep üzülünce mi ağlanacak..2 günde filan bitiyor tebrikler..sonra ee şimdi ne olacak derken canın bir şey istiyor derken miden bulanıyor derken of bu ev ne biçim battı derken bu ütüleride kim yapacak...derken televizyonda acaba başka bir şey olurmu derken heralde birde bakmışız doğmuş olacaklar...inşallah maşallah cümlemize...

sevgili arkadaşlar neyazık bende de birşey yok.bugün kan testi yaptırdım değer 1 çıktı zaten hastada oldum moralim çok çok bozuldu ama hayırlısını diliyorum yarın doktora gidicem bakalım tekrar aşılama diyecekmi.benide bekleyenler listesine ekleyebilirsiniz.inşallah şubat ayı hamileler ayı olur.sevgiler

bende artık güzel haberler almak istiyorum ama taktir rabbim hayırlısını versin inşallah çok stresli bir dönem rabbim hepimize yardım etsin inşallah sizlerden güzel haberler bekliyorum

sıkma canını boşverrr ocak hayırlı gelmedi ne yapalım..heef şubatttt....herşeyin hayırlısı cümlemize...

ninya farklı hissediyorsun ama sigaraya devam etmen de nesi ????? içme arkadaşım ya. inşallah hamilesindir de hiç içemezsin. seni listeye nazar boncugu gibi eklerim gebe diye

elfida sana KOCAMAN BİR HOŞGELDİN. yazıklarını tebessümle okudum. inşallah aşkınızı bebişle pekiştirirsiniz. seni de listeye hemen ekliyorum cnm.

benide eklermisin listeye. 28 ocakta 2. aşılamamı oldum beklemedeyim.

tamam canım hemen. hoşgeldin sen de. sevgiler

selam kızlar, bildiğiniz gibi aşılamam tutmamıştı. adetim de geldi. dün dr a gittim yeni bir aşılama sürecini başlattı.yani ben bu ay da dua istiyorum sizlerden.

hiç merak etme biz zaten bol bol dua ediyoruz. inşallah gebelik yolunda bu son süreçtir başlayan. hamile haberini alır rahatlarsın arkadaşım.

ergitess üzülme canım. aynı dertten muzdaribiz malum. Allah sabrını veriyor. Bak sermuh'a ayağa kalktı bile, toparlandı bomba gibi maşallah. hepimiz öyle olacağız değil mi kızlar? yılmak yok yola devam..

sıkma canını boşverrr ocak hayırlı gelmedi ne yapalım..heef şubatttt....herşeyin hayırlısı cümlemize...

sabrın sonu selameeettir deyip yola devam edelim.senin adına üzüldüm ama bir yöndende sevindim çünkü dış gebelik ise kendini yok etmesi rabbimin bir lütfu çünkü ameliyat olduğum için biliyorum sonrası çok acılı ve ağrılı oluyor.rabbime çok şükür bebek oluyor inşallah sonuna kadar da tutunacak birgün.ölüm hariç herşeyin çaresi var tevekkül etmek lazımmmmm.sevgilerimle

bende bu memlekettte yapayalnızım ailemden kimse burada değil onun için daha bir çocuk özlemi duyuyorum komşularım var sağolsun ama işte evde bie nefes aranıyor.ailenin temel taşı gibi çocuk.tabi hayırlısıyla inşllah evlat ile imtihan olunmakta zor.ben rabbim sana sığınıyorum sen bilirsin hakkımdan hayırlı olanı.

bilge 79 hayat çok zor bağırasım geliyor beni bu şehir boğuyor daraltıyor yorulduğumu hissediyorummmmmmmmmmmm

canım sermuhum bu bebek bizi hepimizi çok heveslendirdi inan okurken ağlamak üzereyim canın sağolsun be güzelim ne yapalım ne mutlu sanaki şükredecek bişeyler buluyorsun umarım bu son olur artık bebişlerimiz bizi bulur.

aynı duyguları yaşıyoruz canım en çok da işten akşam eve gelip dinlenirken tv seyrederken arıyorum o minik nefesi şöyle diyorum ortalarda koştursa ağlasa bizi rahatsız etse bişeyler istese 5 yıllık evliyim her yıl bebek hasretim artarak devam ediyor dua edetrken rabbim bu bebeksz geçireceğim son yıl olsun diye dua ediyorum.Gelsin artık minik meleklerimiz çoooook istiyorum.

selam kızlar, bildiğiniz gibi aşılamam tutmamıştı. adetim de geldi. dün dr a gittim yeni bir aşılama sürecini başlattı.yani ben bu ay da dua istiyorum sizlerden.

dualarımız seninle dilekcim ama dr neden dinlendirmedi biz bu ayı boş geçiriyoruz iki ay üst üste iğne ağır gelir dedi dr mart başı gibi yaptıracaz inş

bugün bende bu sigara meselesi yüzünden eşimle tartıştım sigaradan dolayı spermde hareketlilik problemi var buzamana kadar 5 farklı dr gittik ve hepside sigarayı bırakman gerekiyor dedi ama bizimki ısrarla bırakmıyor bende bugün sinirlenip sen sigarayı bırakmazsan bende aşılama falan yaptırmıyorum dedim söz verdi bakalım inş bırakır sigara kadınada erkeğe de zarar lütfen bebişler ve sağlınız için içmeyin eşimin bir yılda %12 olan ileri hareketlilik aşılama esnasında %4 e düştü varikoselde yok moralimiz çok bozuldu keçiboynozu ve polene devam bide yapmak isteyen olursa dr önermişti çekilmiş üzüm çekirdeğini yoğurt yada bala karıştırıp aç karnına günde 3 öğün yiyor faydası oluyor gerçekten biz bu sayede geçen sene %12 yi yakalamıştık ama bu sene yine hareketlilik yerlerde

Canim dusugun kendinden gelismesine sevindim.3 kez kimyasal gebelik neticesinde kendinden gelisti dusuklerim.Basta dusuklerim icin uzulsemde sonradan kendiliginden olup operasyona gerek olmadigi icin Allaha sukrettim.Gelen de giden de Allahtan.Bundan sonrasi icin yilmadan yola devam :79:

kızlar martta aşılama yaptırmayı düşünüyorum özel hastane 100 tl istiyor çok az değil mi?? ben farklı bir fiyat bekliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…