benim velet bana feci kilo aldırdı öyle gitti..ee ne yapmak lazım kilolarıda göndermek lazım..göbeğim yoktu göbeklendim bile...sabah akşam mekik soğukta olsa dışarı bol bol yürüyüşş..sabah erken kalkılacak kahvaltı yapılacak öğlen pasta börek arttırmak yok...akşam mutlaka çorba içilecek ve düzenli yemek yenilecek..ve kilolar gidecek...sağlık gelecek...yeni yumoşlar için bedenimi sağlıklı hale getirmeliyizkiii yaramaz spermlerle olan savaşı kazanalım...
Sermuh seni canı gönülden tebrik ediyorum.Her şey güzel olacak inşallah sen bu kadar pozitifken inanıyorum her şey güzel olacak.
sevgili arkadaşlar neyazık bende de birşey yok.bugün kan testi yaptırdım değer 1 çıktı zaten hastada oldum moralim çok çok bozuldu ama hayırlısını diliyorum yarın doktora gidicem bakalım tekrar aşılama diyecekmi.benide bekleyenler listesine ekleyebilirsiniz.inşallah şubat ayı hamileler ayı olur.sevgiler
kızlar bu kan testi ne kadar pahalıymış. hastaneye gitmeyip bi labaratuvarda yaptırayım dedim 50 tl istediler, bende yaptırmayıp çıktım.2-3 güne belli olur zaten diye düşündüm. bugün adet günüm ama ben pikolu olduğum için birkaç gün gecikebilir diye düşünüyorum. idrarda negatif sonuç verdi, diğer topikte yazmıştım.
diğer aşılamalarımda olmayan bazı şeyler yaşadım bu sefer. aşılamadan sonra lekelenmeler, kasık ağrısı, uyku hali vb. ne biliyim belki ben abartıyorum ama bu seferki biraz tuhaf gelişti yani. bu son aşılamamdı artık tüp bebek raporu çıkarıcam. belkide son sansım olduğu için böyle hissettim. cumaya kadar adet olmazsam hastaneye giderim. tıp fak. gidiyorum ben, tıklım tıkış tam bi kaos yani. oyüzden hiç gidesim yok. spora başladım, sigaraya devam ediyorum bu bebek eğer varsa tam bir survivor olacak
slm kızlar merhaba.benide aranıza alın.yarına aşılamam var.18mm olmuştu yumuoşalrım valla.bende ayen yukarıda arkadşın yazdığı gibi 3 yıllık evliyim ama eşimle 7 yıldır beraberiz.ve artık kendimizle dalga geçiyoz ne yapalım.hayat yoksa geçmez.bizde çok zorluklar yaşadık ama yenilmedik hiçbir zman umudumuzu hiç kaybetmedik.evlenmemiz resmen bir mucize bizim çünkü farkıl memleket farklı bir ırk farkılı bir mezhep.ama ben böyle şeylere hiç inanmadım ben hep insanları sevdim ve eşimle birbirimi< çok seviyoruz her engeli aştık.etrafımızdakiler aşk hikayemizi anlatınca ağızları açık kalıyor resmen.hergün birbirimize aşık olarak uyanıyoruz oyüzden bebek istiyoruz hemde çok ama bu duygunun bi<zim hayatımızı yönlendirmesine izin vermiyoruz.evet bazen üzülüyoruz ağlıyoruz ama saatlik ve sonra aşkımızı düşünü ne kadar şanslı olduğumuzu düşünüp gülüyoruz biz daha çocuğuz diyoruz ve kader kısmet diyoruz hayata devam ediyoruz inanın.yani yarın aşılamam var ama sanki nıormal bişey miş gibi bizde .hiçheyecan yok ne bileyuim.yüce rabbim hakkımızda hayırlısını versin diyorum hepimiz için yüce rabbim bilir ne zaman neyin olcağını.tedbir bizden takdir yüce mevlandan.işte böyle kızlarrrrr. o yüzden umutsuzluk yok sakın pes etmek yok.yücer rabbim sağlık verdikten sonra çalışıp para biriktirip yola devammmmm..umutsuzluk yok.pozitif olalım şükredelim bence :))):2::2::2:
benide eklermisin listeye. 28 ocakta 2. aşılamamı oldum beklemedeyim.
selam kızlar, bildiğiniz gibi aşılamam tutmamıştı. adetim de geldi. dün dr a gittim yeni bir aşılama sürecini başlattı.yani ben bu ay da dua istiyorum sizlerden.
sevgili arkadaşlar neyazık bende de birşey yok.bugün kan testi yaptırdım değer 1 çıktı zaten hastada oldum moralim çok çok bozuldu ama hayırlısını diliyorum yarın doktora gidicem bakalım tekrar aşılama diyecekmi.benide bekleyenler listesine ekleyebilirsiniz.inşallah şubat ayı hamileler ayı olur.sevgiler
sıkma canını boşverrr ocak hayırlı gelmedi ne yapalım..heef şubatttt....herşeyin hayırlısı cümlemize...
bilge 79 hayat çok zor bağırasım geliyor beni bu şehir boğuyor daraltıyor yorulduğumu hissediyorummmmmmmmmmmm
merhaba herkeze.
kan testi sonucum belli oldu pzt 1642 olan değer bu gün çarşamba 258 e düşmüşş...yani dış gebelikti ama süper bir şey kendiliğinden düşüyor...değerin bu kadar fazla düşmeside tüpten karın içine düşmüş o yüzden bu kadar fazla düşebilirmiş...lekeler devam ediyor..bilgecim benide dinleniyor diye değiştir..cuma günü tekrar beta hcg bakılacak..sıfırlanması gerekiyormuşş.
çok şükürrr ameliyattan kurtuldum..çok şükür kendiliğiden düşüyor...çok şükür tüpüm patlamadı...çok şükür yaşıyorum...inanın kendimi çok mutlu hissediyorum...daha kötülerden korudu rabbim....
hadi bakalım yola devammm durmak yokk...şansımız açık olsun...
bende artık güzel haberler almak istiyorum ama taktir rabbim hayırlısını versin inşallah çok stresli bir dönem rabbim hepimize yardım etsin inşallah sizlerden güzel haberler bekliyorum[
bozma moralini canım hepimiz dinlenmedeyiz kısmetsiz bi ocak ayından sonra şimdi şubata hazırlanıyoruz güzel sonuçlar alacağız ben inanıyorum...
bende bu memlekettte yapayalnızım ailemden kimse burada değil onun için daha bir çocuk özlemi duyuyorum komşularım var sağolsun ama işte evde bie nefes aranıyor.ailenin temel taşı gibi çocuk.tabi hayırlısıyla inşllah evlat ile imtihan olunmakta zor.ben rabbim sana sığınıyorum sen bilirsin hakkımdan hayırlı olanı.
selam kızlar, bildiğiniz gibi aşılamam tutmamıştı. adetim de geldi. dün dr a gittim yeni bir aşılama sürecini başlattı.yani ben bu ay da dua istiyorum sizlerden.
arkadaşım kan testi 2 ayrı özel hastanede yaptırdım biri 20 tl idi diğeride 28 tl..çok pahalısı denk gelmiş sana...sigarayı ben aşılama boyunca hiç içmedim şu an içiyorum...ama sakın ha tedeviye başlar başlamaz hani 3.gün iğneler filan başlıyoryaaa o zaman bırak tek bir fırt bile içme sigara çok büyük negatif etken ben tekrar başlayınca yine hiç içmeyeceğim...sigaramı önemli yoksa çocukmu...dayanamam lafıda bahane ben bile dayandım yaa günde 1,5 paket içiyordum 15 senedir...ve 23 gün hiç içmedim...
sıkma canını boşverrr ocak hayırlı gelmedi ne yapalım..heef şubatttt....herşeyin hayırlısı cümlemize...
kızlar martta aşılama yaptırmayı düşünüyorum özel hastane 100 tl istiyor çok az değil mi?? ben farklı bir fiyat bekliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?