Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63

edıyorum etmemmıı... oyle olsa bırakır gıderdık teyzesı sızlerı.. kızım kardeslerını beklıyoooo...

bırak dr un ıyı demıs kafanı dınle guzelde bı tatıl yap yapabılırsenn.. bnm yerımede gezın...

aa adetımı beklerım demek ne demek belkı bebegın tutunmus olucak onu gecmı ogrenmek ıstıosun annesı... evet kendı dınleme ama adet gunun en az 2 gun gecınce evde mutlaka test yap olurmu..?

aa adetımı beklerım demek ne demek belkı bebegın tutunmus olucak onu gecmı ogrenmek ıstıosun annesı... evet kendı dınleme ama adet gunun en az 2 gun gecınce evde mutlaka test yap olurmu..?

canım benim adetimi beklerim derken, adet tarihimi demek istedim..18 i test tarihim, 20 si adet tarihim..doktorum 18 i hafta sonu olduğu için 17 sindede yaptırabilirsin demişti. ama o gün müsait değilim ancak ben 16 sında yaptırabilirim. 13.gün kanda belli olur sanırım.. o gün gidemezsem de 20 sini beklerim artık.. ama diğerlerinde çok dikkat etmiştim,psikolojik olarak kendimi hamile gibi hissetmiştim. bu sefer hiç aşılama yaptırmış gibi değilim. negatif sonuç beni çok şaşırtmayacak,pozitifi görürsem gerçekten şok olurum sanırım..

Evet onerilerin cok mantikli bende kendime gore cozumler buldum ..salavat okuyorumya cekilirim Odama okurum .Birde spora basladim cikar yuruyus yaparim Ana kiz otursunlar evde .bu tepkim ters gelebilir bir cok insana .nedeni bunlar esime geliyorlar. Bana bir kerecik bile olsa seni ozledik deseler ayaklarina dunyalari sererim.bu yuzden banana modundayim...ha birde discim arkadasim onlarin geldigi ertesi gunune randevu aldim.

Acelya hicde belli Olmaz bakarsin yumurcak gelmistir.:)

selam kızlar,

misafirler gece 12 de gitti. tabaklar vs toparlandı yattık sabah da oy kullanmak için hop erken kalk olunca ikindide uyumuşum. bi bakayım dedim. herkes iyi ne güzel. bu arada doktorum başka bi hastaneye geçmiş çok canım sıkıldı ((

selam bilge..bende bugun çok gezmekten yorgun düştüm bakamadım kaç gündür herkez iyidir umarım bu arada hala regl olamadım agrım var sanırım dr gidicem gene nefret ediyorum dr lardan

selam bilge..bende bugun çok gezmekten yorgun düştüm bakamadım kaç gündür herkez iyidir umarım bu arada hala regl olamadım agrım var sanırım dr gidicem gene nefret ediyorum dr lardan

selam canımcım. sorma ben de nefret ediyorum doktorlardan. özellikle de kel olanlarından. benimki antalya medikalparktaydı gitmiş Akdeniz Şifa Hastanesi'ne transfer olmuş. yeni hastane, tanımıyoruz, evimize ters yönde (( doktor da 3 ay gelme diye başından savmıştı ya kuşkuya düştük eşimle salladı mı bu bizi diye??? siz olsanız napardınız??? doktor mu önemli hastane mi?

bakıyorum da bizim topik toparlandı.aman nazar değmesin
1 hafta sonra eğer pozitifi görürsem eşimden sonra ilk sizinle paylaşacağım.. zaten bigün hamile kalırsam cinsiyeti belli olana kadar ailelerimize bile söylemeyi düşünmüyoruz,sürpriz olsunn

Son düzenleme:

herkese merhabaaaaaaa,

acelya 4.5 aylıkken söylüyorlar cinsiyeti göbüşünün çıkmayacağına emin misin????bence 12 haftayı geçsin söyleyin.

bu soruma cevap rica ediyorum, lütfen.

bilgemmmm bu güzel kız resmi senin kızınmı maşallah yaaaa tekrar uzun ömürler benim de bir kızım var biliyorsun 4 yaşında biz şimdi 15 haftalık olduk dualarım seninle canım gelecek bak senin bebiş diğer soruna gelince bence doktor önemli sorununda iyice araştır gerekirse başka illerdeki doktorlara git durumun olursa öpüyorum seni

canım kızın çok güzel öncelikle onu belirteyim allah uzun uzun ömürler versn....bence hastane degil dr çok önemli ama hepsi aynı hiç bişeyi çok güzel anlatan derdin şu senin diyen bi dr görmedimben maleseeeeeeeeeef.

herkese merhabaaaaaaa,

acelya 4.5 aylıkken söylüyorlar cinsiyeti göbüşünün çıkmayacağına emin misin????bence 12 haftayı geçsin söyleyin.

yok canım 3 buçuk aylıkken söyler bence :) aileler şehir dışında olduğundan görmezler göbüşümü
şaka bi yana ben bi hamile kalayım da geriye millete duyurmak kalsın

doktorunu seviyorsan bırakma.. ama güven konusunda emin değilsen başkasına git.. belki yeni doktor şans getirir..

bu soruma cevap rica ediyorum, lütfen.

bence dr önemli bilge .çok iyi hastanelere gidersin ama dr la iletişim kuramazsan sıkıntı oluyor.ben Alman Hastanesinde ve Amerikan hastanesindede bu durumu yaşadım.kendimi kobay faresi gibi hissetmiştim

gel gelelim şimdiki keltoşum iyi ama beni hala ramadı bana küstümü acaba

yarın büyük gün geliyorlar nasıl geçecek 15 gün stres bastı şimdiden...

ben gözümü,kulağımı ve ağzımı kapatıyorum.. konuyla alakasız laylaylom cümleler falan kuruyorum.. yani seni sinir edecek bişiler mi dediler? duymamış gibi yap,cevap verip ciddiye aldığını gösterme,üstüne de konuyla alakasız örneğin bişi söyle keyifli keyifli... ciddiye alınmadıklarını anlayınca sinir bozucu şeyler yapmıyorlar..

işim bitti zar zor kaldırdım popomu tabi ilaç ilaç şişman olunca iş yapasında olmuo ama iyiki yapmışım yarın akşam komşular gelceklermiş temizlik yaparken gelip söylediler ama belim çok agrıo onun altını kaldır bunun altını kaldır süpür neyse tatlı yapcam yemek koydum çarşıya gitcem kızlar bu arada ben hala adet görmedim semuh kolay gelsin 15günlük kabusun ama saglam kal arkadaşım hiç kafana takma ne derse dedsinler

ne güzel mis gibi olmuştur evin.. bana da ilham falan gelse de yapsam ama biraz zor sanırım çünkü o heves 15 gündür gelmiyor,yazık kocacığıma
bu arada birçok kişi kilodan şikayetçi.. benim ters tepti sanırım çünkü ben tedaviye ve ilaçlara başlayalı 6 ay oldu, 5 kilo verdim.. bu durumdan en çok memnun kalan sevgili kocam oldu
psikolojik olarak hazırım, fiziksel olarak da hazırım hamileliğe,ama bebişim gelmekte nazlanıyor hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…