canım fırsat buldukça girmeye çalışıyorum ama aklım ve gönlüm hep sizde hadi bakalım kızına cici cici şeyler al.Annesi ona neler alır.Eşim benim çok alışveriş yapmamdan şikayetçi olduğu zaman bi kızımız olursa sakın sana benzemesin der:)Ama benzeteceğim inş kendime:)şimdidedn tüp bebek için çooook heyecanlıyım dua et canım sen ayağını sürü bilge sermuh açelya ismini sayamadığım bütün arkadaşlarım peşinden gelelim.
teşekkür ederim tatlım. bugun aklımdaydın bak burada yazını okuyacakmışım demek ki. sen kaç haftalık oldun? bebişine söyle arkadaşlarını çağırsın :)))
kendini dinlememen iyi olmuş ama test gününde de kendine eziyet etme yaptır kurtul derim. şahsen 6. gün idrar testi yapacak kadar sabırsız bir sivri zeka olduğum için ben dayanamazdım :)))
sünnet hayırlı olsun da sen de dikkat et. güzel dileklerin için teşekkür ederim. şu an kötüye gider bir durum yok çok şükür baksana doktorum 3 ay görüşmeyelim dedi görüşmüyoruz biz de kendsiyle :))) cicileriniz de hayırlı olsun. biz de seni ve kızını çok seviyoruz :)))
iyidir canım sağol..aşılamanın 8.günü.. belirti falan yok sanırım..açıkçası kendimi dinlemiyorum..
2.aşılamada hamilelik belirtilerini çok yoğun yaşamıştım ama fosss çıktı.kullandığımız ilaçlar yapıyor sanırım.
test günüm geldiğinde belki kan vermeye gidemeyebilirim,adetimi beklerim sanırım..
aa adetımı beklerım demek ne demek belkı bebegın tutunmus olucak onu gecmı ogrenmek ıstıosun annesı... evet kendı dınleme ama adet gunun en az 2 gun gecınce evde mutlaka test yap olurmu..?
Bu görümceler eltiler varya öldürür insanı ama takmamak gerek.Bizeşimin ailesi ile aynı şehirde yaşıyoruz yatılı gelmiyorlar ama ablamın kayınvalidesi yatılı gelince önceleri çok geriliyordu ve hep problem çıkıyordu.Şimdi çok önemsemiyor hatta evde misafir yokmuş gibi doğal davranıyor hatta özel yemek bile yapmıyor günlük kendine ne yemek yapıyosaonu yapıyor.Kısaca kendini yormuyor canı sıkılınca salona geçip kitap okuyor yürüyüşe çıkıyor.Valla acayip rahat sorunda çıkmıyor.Kısaca canım kendini ne kadar kasarsan okadar sorun.Umarım sorunsuz atlatırsın 15 günü:)
canım benim adetimi beklerim derken, adet tarihimi demek istedim..18 i test tarihim, 20 si adet tarihim..doktorum 18 i hafta sonu olduğu için 17 sindede yaptırabilirsin demişti. ama o gün müsait değilim ancak ben 16 sında yaptırabilirim. 13.gün kanda belli olur sanırım.. o gün gidemezsem de 20 sini beklerim artık.. ama diğerlerinde çok dikkat etmiştim,psikolojik olarak kendimi hamile gibi hissetmiştim. bu sefer hiç aşılama yaptırmış gibi değilim. negatif sonuç beni çok şaşırtmayacak,pozitifi görürsem gerçekten şok olurum sanırım..
selam kızlar,
misafirler gece 12 de gitti. tabaklar vs toparlandı yattık sabah da oy kullanmak için hop erken kalk olunca ikindide uyumuşum. bi bakayım dedim. herkes iyi ne güzel. bu arada doktorum başka bi hastaneye geçmiş çok canım sıkıldı((
selam bilge..bende bugun çok gezmekten yorgun düştüm bakamadım kaç gündür herkez iyidir umarım bu arada hala regl olamadım agrım var sanırım dr gidicem gene nefret ediyorum dr lardan
bakıyorum da bizim topik toparlandı.aman nazar değmesin
1 hafta sonra eğer pozitifi görürsem eşimden sonra ilk sizinle paylaşacağım.. zaten bigün hamile kalırsam cinsiyeti belli olana kadar ailelerimize bile söylemeyi düşünmüyoruz,sürpriz olsunn
selam canımcım. sorma ben de nefret ediyorum doktorlardan. özellikle de kel olanlarından. benimki antalya medikalparktaydı gitmiş Akdeniz Şifa Hastanesi'ne transfer olmuş. yeni hastane, tanımıyoruz, evimize ters yönde(( doktor da 3 ay gelme diye başından savmıştı ya kuşkuya düştük eşimle salladı mı bu bizi diye??? siz olsanız napardınız??? doktor mu önemli hastane mi?
selam canımcım. sorma ben de nefret ediyorum doktorlardan. özellikle de kel olanlarından. benimki antalya medikalparktaydı gitmiş Akdeniz Şifa Hastanesi'ne transfer olmuş. yeni hastane, tanımıyoruz, evimize ters yönde(( doktor da 3 ay gelme diye başından savmıştı ya kuşkuya düştük eşimle salladı mı bu bizi diye??? siz olsanız napardınız??? doktor mu önemli hastane mi?
herkese merhabaaaaaaa,
acelya 4.5 aylıkken söylüyorlar cinsiyeti göbüşünün çıkmayacağına emin misin????bence 12 haftayı geçsin söyleyin.
bu soruma cevap rica ediyorum, lütfen.
yarın büyük gün geliyorlar nasıl geçecek 15 gün stres bastı şimdiden...
işim bitti zar zor kaldırdım popomu tabi ilaç ilaç şişman olunca iş yapasında olmuo ama iyiki yapmışım yarın akşam komşular gelceklermiş temizlik yaparken gelip söylediler ama belim çok agrıo onun altını kaldır bunun altını kaldır süpür neyse tatlı yapcam yemek koydum çarşıya gitcem kızlar bu arada ben hala adet görmedim semuh kolay gelsin 15günlük kabusun ama saglam kal arkadaşım hiç kafana takma ne derse dedsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?