Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
Hadi bakalım dileksultan sendende bir beiş haberi bekliyoruz:)
hep pozitif düşün hiç olumsuz düşünme..Allah sabır versin yardımcın olsun...

arkadaşım aşılaman hayırlı olsun hayırlısıyla hamile haberini alırız inş.

her sözüne katılıyorum bu arada yarınki aşılaman şimdiden hayırlı olsun inşallah bu son deneme olur bebişin haberini alırız.

gecte olsa olusmus yumurtan işte ne guzel arkadasmm hayırlısıyla gecsn ınsallah asılamann sakın ol ıyı dusun ıyı olsn duAlarla ınsallah ıyı haberlerını beklıyorz dılekcım[/QUOTE]

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar,allah hepimizin dualarını kabul etsin.

acelya durumun nasıl haber verrrrrrrrrrrrrrrrrr

sermuhcum durumum sadece dualık diyeyim :) umudum hiç yok,belirti falan da yok.. arada sancım oluyor ama o da ilaçtan dolayı diğerlerinde de olmuştu..
ayrıca sabah bir aptallık yaptım= idrar testi yaptım tabiiki negatif.. 11.gün ne zorum varsa artık
henüz belli olmaz diyeceksiniz biliyorum ama benim içimden doğru olduğu geçiyor,yani hamiş falan değilim

canım benim sıkma canını benim idrarda aşılamanın 16.günü çıkmıştı.yani hala ümit ver yinede ümidi bırakma olmazsa savaşa devam ediyoruz hepbirlikte..

hepınıze cok tesekkur ederım kızlarr.. buaraa ırazdn boyacı gelıck kac kg boya lazm bakıck cuma baslıyck nasıpse.. annem kasınıyosn dıoo ne bılıımm hersene olmazsa temızlık yapılsada bellı olmuyo gbı geıo bana.. buarada keske aynı sehrlerde olsak.. gorusrdk ne guzel..

evet canım haklısın ama bende 2 senedir yapmıyorum busene yapıcaktım ama fgene kaldı kayınvaldem ameliyat olcak git gel sonra evim çok küçük kımıldayamıcaz ama silicem bol bol çamaaşır suyuyla napim ya görenler temiz evin diolar kalorifer olan duvarlar azcık karardı ya üf bilmiyorum derdimi açtın ya arkadaşım

boyanmış eve bayılırım ...:) bizim taşınma durumumuz var aslında durum biraz karışık şu an biz eşyalı evde oturuyoruz kendi eşyalarım denizlide kaldı ev bulursak taşınalım diyoruz ama bir yanadanda eşim ev sahibini ikna ederse evi almayı düşünüyor.bu karışlıkta boya yapılmadı bende cifle bir güzel sildim.şimdi misler gibi oldu...

aynı şehirde olmasakta gönüller biz arkadaşım hiç belli olmaz misafir gelir bakarsın .:)örneğin biz antalyada bilgeyle görüşecektik ama bazı aksilikler oldu görüşemedik...
bu arada istanbula gelip bana uğramazsanız üzülürüm...evim atatürk hava limanına çok yakın dolayısyla otogarada yani her şekilde alırım...

sevgiyle kalın...

kızlar bu arada ben daha yeni gördüm kalorifer petekleri üzerine bir apart takılıyor isin yukarı çıkmasını engelliyor yani duvarlar temiz kalıyor...seneye alıcam..

canım dualarımız seninle inş aşılaman tutar ve bebişine kavuşursun.Allah yardımcın olsun.

az önce misafirlerimi gönderdim ve yeni oturdum aman nekadar zor yemekli misafir ağırlamak sabah 9 dan beri koşturuyorum.yeni oturdum ve hemen açtım topiği ilgimdisi valla boya dedin yaramı açtın bende temmuzun ilk haftası evimi boyatacağım temizleyeceğim ve temmuzun 10-15 gibi de (adet dönemine bağlı) tüp bebişimize başlayacağız inş sonrada yatarım evimde temiz temiz.Bu yıl tatil planı falan yok ramazandan önce tedavi işleri ramazandan sonra da izin yok.neyse artık tatil istemiyorum yeter ki bebeğim gelsin:)

canım böyle pozitif devam et. hayatını programlamış insanlara bayılırım. okudukça senin adına mutlu oldum. ne güzel her şey ayarlanmış. bebeğin de gelecek inşallah. misafirler için de geçmiş olsun. ben bi süre kafamı dinliycem bu ara bana da çok geldiler mahvoldum :)))

hayatım daha belli olmaz lütfen sabret. üzme böyle kendini. geç döllenme falan olmuş olabilir çıkmaz. rahatlamaya çalış.

keşke görüşebilseydik sermuh ama benim hala ümidim var maşallah eşinle gezmeyi sevdiğinizden dolayı her an haber bekliyorum senden :)))

bilge sen pazara ben alişverişe bendede bu akşam misafir var tatlımı yaptım şimdide börek çörek yapıcam işte öle

ayyy topiktekilerin evini misafir bastıııı :)))) geçmiş olsun arkadaşım :))) ellerine sağlık.

canım çok sağol. görücüye çıkardım işte kızımı. Miray da bizi şaşırtır. 3 aydır herkese hamile olduğumu söyleyip beni zor durumda bırakıyor :)))) sen duygusal bir dönemdesin. doktor aramıyor ya bence sen onu kafaya taktın. sen arasana arkadaşım üzeceğine kendini. bu arada ev işi de inşallah olur şimdiden hayırlı olsun canım.

ee .. dısardn gorenlere gore hep ole ama bı cerceve kaldrda gorr.. ki sıgara yok kesınlıkle klıma ve dogalgaz kullanıyorm ama ıstee huyum kurusn kendmden bıktımmm yaaa..

bnm annemde slıkonlu parlak boyatr hep ve ersene boya yapmasına gerek kalmaz cnku ya cıfle yada prılle bu guzel sıler kurular ohh şıkır şıkırrr... bnde akıllandm artk parlk oluck kı seneye cocukla boya derdı olcagna sılerm.. buaradane guzel oluurrr keske yaaa ızmıreee gelrsenz beklerm bnde bu sene bna uzun yol yasakkk.. sız gelın..

oohhh... vallaa ne guzelll temız eve gelıcek bebegn desene. buarada bn mısafr kabul etmıyorm bu sene onceden haftada bır yemeklı mısafrm olurdu eskısı gbı degılım artk kızan kızsn napıımmm kendıme hayrm yokk..

kızlaarr, hastaneden döndüm. aşılama yapıldı. çok rahat geçti çok şükr.çok hafif ağrım var. dinleniyorum.

aşılama sonucum negatif.. ağlamadım,boş boş bakıyorum sadece...
zamanı geri alabilmek şansı verilseydi,5 sene beklemez ve evlendiğim ilk aydan itibaren çocuk için çabalardım...şimdi ne yaparım bilmiyorum.
fazla ümidim olmadığı için 3. olmazsa 4.yü yaptırmak düşüncesindeydim ama nedense şuan kararsızım. tüp bebek denemek için erken olduğunu düşünüyorum çünkü 7 aydır uğraşıyorum bu 7 ayın 3 ayı aşılama, 3 ünde ise doğum kontrol hapı kullandım kist için.. kendi haline bırakırsam zaman olarak iyice geç kalırmıyım diye korkuyorum,çünkü içime bir kuşku düştü olmadığına göre sanırım bir problem var..ve bunun ne olduğunu bilememek sıkıntısı

canım aynı durumdayız, ben de 4 sene korundum. Ne gerek varmsi diyorum, zaten olmayacakmis. Bosu bosuna, stresini yasadik, ictin mi icmedin mi, taktin mi takmadin mi, ya hamile kalirsam diye.
kistleri kucultmek icin civan percemi cayi iyi geliyor, tecrubeyle sabittir. umarim bir daha kistin olmaz ve denemek zorunda kalmazsin ama olursa bu cayi ic, boylece iliskiye devam et; tabi kistin cok buyuk degilse.
bana da dkh onermislerdi ama kullanmayip cayini icmistim. yalniz benimkiler ufak tefek, onemsiz kistlerdi. yanlis yonlendirmeyeyim kimseyi.

açelya tatlım çok üzüldüm ama sözlerin bi anlamı yok hepimiz biliyoruz allah hayırlısını nasip etsin..aşılama yapılan arkadaşım allah hayırlısıyla hamiş haberini almak nasip etsin dualarımız seninle ve bütün arkadaşlarımızla..ben bugun dr gittim adet getirici duphaston verdi bide akıntın çok dedi onun içinde fitil verdi spermlerin hareketini kısıtlar akıntın dedi öle işte evimi toplucam şimdide sabahtan giitim dr özele gitmedim aman para vere vere hal olduk devlete gittim hepsi aynı ilacı verio

kızlaarr, hastaneden döndüm. aşılama yapıldı. çok rahat geçti çok şükr.çok hafif ağrım var. dinleniyorum.

asılaman hayırlı olsun dılekcım.. mutlu haberlerle ınsallah..

herseyn hayrlısı canım bnm... tabıkı 3*4 tup bebek devm edıceksn.. bn 9 ay dogum kntrol hapı ıctm 9 ay korudu bu 9 ayın ıcınde kıst tedavsı gordm ve asılamam oldu 9. ayda yanı 6 ocakta 22 ocakta tutmadı ve sn adetm oldu 10. ay hamıle kaldm kendılıgınden.. dıycegm sukı hersey Rabbımın ol demesyle acelya ıstersen su yaz bı gecsn ara ver dene kendın daha snra asılama tup bebek dene olmazsa..

canım benim kendini suçlama ben 8 yıllık evliyim hiç korunmadım 4 aşılama 3 tüp bebek 2 dış gebelik yaşadım...ben ilk baştan beri korunmadığım ve tedavilere rağmen ikimizdede problem olmamasına rağmen olmadı yani bazı şeyler bizim elimizde değil ama bir şeyi söylemem lazım ben önceki tedavim döneminde tedavi bitti tamam olmuyor bu sayfayı kapattık dedik ve kendiliğinden hamile kaldım ama malesef dış gebelikle sonuçlandı.bunları niçin anlattım kendini suçlama Allaha isyan etme ve ümidini kesme...biz burda sevinçlerimizi paylaştığımız kadar acılarımızıda paylaşıyoruz.içinden ne geliyorsa yaz bize emin ol iyi gelecektir...
sevgiler

düşünmek istemiyorum çünkü üzerinde fazla yoğunlaşırsam kendimi tutamayabilirim.. sadece ne yapmam gerekiyor bilemedim,doktora bile yine olmadı diye gitmeye çekiniyorum sanki zavallıymışım gibi hissedicem kendimi
bana rahim filmi çekildi,peki bunun haricinde birşeyler yaptırmam gerekiyor mu? tüp bebek merkezine mi gitsem acaba araştırma için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…