Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63

sermuhcum... lutfenn... bn hepsızlerı merk ettgm ıcın gelıyorm buraya.. lutfenn kusme hem belkı lafı gelmedgı ıcın solememışstr

arkadaşım hemen kötü düşünme belki bahsetmek istememiş olabilir ama neden die soruosun sebebinide bilge bilir gene bi ufaklıgı varmiş arkadaşımızın allah bizeda nasip etsin inş.ya topikten ayrılmıyalım

bilgede belki bizler üzülmeyelim diye yazmamış olabilir kendisinin bu konuya cevap verceğini düşünüyorum sermuhum küsme lütfen hepimiz hassas dönemlerden geçtik geçiyoruz allh herkese nasip eylesin bu güzel duyguyu

kötü düşünülecek bişi yok,tam tersine mutlu olmak lazım..
^topiğin başlığı hiç anne olamayacak mıyız? ^değil ki!!! ocakta başarısız olup umudunu yitirmeyenler.. ama ben bakıyorum da umutlu olan birkaç kişi kalmışız.. ilgimdisi de sağolsun terk etmedi bizi :)

kızımın teyzelerii gunaydın... bırakmıyoruzz sızı kardeslerımızn haberını beklıyorz dua edıyorz sızın ıcın..

kızımın teyzelerii gunaydın... bırakmıyoruzz sızı kardeslerımızn haberını beklıyorz dua edıyorz sızın ıcın..

ay ay yerim ben onu güzel kokulu bebegimiz allaha emanet olun sizede günaydın.... lgimdişi sen ve ben bi kaç daha arkadaş bırakmıoruz töpigi ama bu gidişle sanırım bizde sıkılıp bırakacaz baksana listedeki kişiler onlarca takip eden kişiler 5 bilemedin 6 tane

en çok ihtiyacımız olan şey dua zaten.. ben de herkes için dua ediyorum..
bu arada aşılamanın 4.günü... evin hali berbat,hiçbir şey yapasım yok.. bişi olmasın diye değil aslında canım yapmak istemiyor.. eşim normalde çok titizdir. sonuç belli olana kadar bu durumu en iyi şekilde değerlendireceğim.. sonuç negatif olursa da napalım artık 15 gün keyif yapmış olurum

ben de bir hafta oldu iğne kullanmaya başlayalı ama hala yumurta yok ortada. bundan sonra olur mu bilmiyorum.

evet canım gercektn oyle yapıcaz bırakıcaz sanırımm baksana bılge bıle ugramıyoo keske bı acıklama yapsaydı.. nyse olmadı baska topıclerden ve ozelden haberleselım mesajlasalım.. bılgede bu konuyu kapatsn bnce ugramıyo cnku..

bırakk evı bbırak.. ask olsn bıde evın işinimi takıyosnn..? bn 6.ayıma gırcem nasıpse ama annem gelıo 10 gunde bır onun yaptıgı kdr dusunn daha kac ay oldu kıprdamıyorm bılee salllaaa...

ben de bir hafta oldu iğne kullanmaya başlayalı ama hala yumurta yok ortada. bundan sonra olur mu bilmiyorum.

aaa... ck ayıp dılekcım duymamış olıyımm.. umutsuz olma sakınnn... bnm asılamada 2.kutu serophene de buyumstu yumoşlarmmm Rabbım ol derse olurr sen sabret yeter..

kızlar merhaba nasılsınız bakalım? ilgimdisi canım haklısın ne desen ama inan evde duramadım kaldı ki nete bakayım. rahim filminden sonraki adet vurdu yıktı beni. mahvoldum. hem siddeti hem de ağrısı mahvetti. yurtdısından misafirlerimiz geldi ve bir de otelde konferansımız vardı. bugun geldim onda da daha son sayfayı okudum hemen yazayım dedim. gitmeyin ya nereye yolculuk??? affedin barışalım.

sevgili dostlar son sayfadan geriye bir okudum cok üzüldüm. öncelikle sunu söyleyeyim kimseyi kandırmak amacında değildim. ceyminin grubuna ilk girdiğimde ben ikinci bebek için çabaladığımı (çeşitli sağlık sorunlarımdan dolayı) düşüğümü hep anlatmıştım. sonrasında nispet yapar gibi gözünüze soka soka bu yeni topikte vurgulamadım. rahim ağzı kanseri şüphesiyle ameliyat olduğumu da vurgulamadığım gibi. benim ikinci bebek denemem malesef negatiflikle sonuçlandı. olsaydı eğer bebek doğduğunda rahmim alınacaktı. şu an herseyim kontrol altında ama insan endişeleniyor yine alınacak büyük ihtimalle cunku bu kanser suphesi ve ihtimali beni bitiriyor.

kimseyi üzmemek adına yapılmış bir seydir. sermuh cok sevdiğim aradığım bir arkadaşımdır. duygularla oynadığıma inanmıyorum asla öyle bir insan değilim. evladımdan da utandığımdan sakındığımdan değil sizlerle konusacak hayaller oldugundan bahsetmedim. diğer topikte hemen hatırladılar aa senin bir kızın vardı değil mi diye yoksa orada da ağzımı açmazdım. zaten geldim geleli gebelikle ilgili 2 topiğe takıldım başka bir topiğe girmedim.

yine de sizleri sevdiğimi bilmenizi isterim. evet 6 yaşında bir kızım var. evet rahim ağzı kanseri şüphem var hala ve evet doktor hormon almamı yasakladığı için bu kadar aydır ara verildi ağlaya ağlaya size saçma sapan seyler yazıyorum yatıyorum diye ama özü budur. duymak istediniz duydunuz kızlar kusuruma bakmayın.

ben girdikçe bakıyorum nete. inşallah ayrılmayız ne diyeyim.

sermuh'u aradım açmıyor. diyebilecek bir şey bulamıyorum doğrusu. bu akşam evde yokum. yarın sabah görüşmek üzere. tabii kızım var diye herkes gitmemiş olursa görüşürüz. bunu da anlayamadım. ilgimdisi ne dese haklı 5 gün olmuş giremiyorum insan kızar tabii ama sermuh neden böyle davranıyor onu anlamadım. bir kızım var ve siz kırılmayın diye konusu gelmedi diye söylemeyerek beni kötü biliyorsa artık benim yapacağım bir şey yok. aradım açmıyor.

Herkese selamlar beni bilen az buçuk bilir işimden dolayı pek giremiyorum foruma ama ara ara takip ettiklerim var benim 3 yıl bebeğim olmadı doktorlar...hastaneler...ilaçlar....tedaviler... en son iki aşılama yapıldı ama olmadı... ben doktoru bıraktım... artık tedavi falan istemiyorum dediğim ayda hamile kaldım sat tarihim 13mart2011 şuanda 3 aylık hamileyim biraz riskli ama dikkat etmeye çalışıyorum.. demek istediğim kesinlikle rahat olun tedavileri boşverin Allhım verdimi veriyor işte... neyse herkese gerçekten evlat sahibi olabilmeyi nasip etsin...sevgiler...

slm bilge.. kızın var diye niye kızalım ki? aksine ben çok sevindim.. en azından dayanacağın bir dalın var Allah bağışlasın.. ayrıca kızın olup olmadığını da ilk ben sormuştum.keşke sormasaydım,inan kötü bir niyetim yoktu...
bu arada aşılmamın 5. günü.. senden de bol bol dua bekliyorum

Son düzenleme:

bilge kızının olması çok büyük bi rahatlık bitane evladın var ve dayanabilecegin biir dalın var allhım bizede nasip etsin inş.allah şifalar versin inş.kurtulursun bi ann önce allahın izniyle

hayır ben tepkiyi anlayamadım. aaa kızı varmış tamam ben gidiyorum kandırıldım ne demek. kendimden öne koydum ben burada tüm arkadaşlarımı. sermuh yerinin ayrı olduğunu bilir aradım onu konuştuk tanıştık telefonda. ben ona üzüldüm yoksa kızım var oğlum var mahcubum diye bir durum yok. herkesin hakkında hayırlısı. benim de başımda hastalık var ben ondan da bahsetmedim.

ayrıca sormanda ne sakınca olabilir ki. bence kimsede kötü niyet yok. ben 5 gün gelemedim görseydim anında yazardım kızlar benim eski topikte kaynamıştı bu topikte de konusu geçmedi ve sizi üzmek istemedim ama 6 yaşında bir kızım var derdim paşalar gibi.

şimdiye kadar nasılsa duygularım aynı duacınızım. sizden farklı değilim. belki daha kritik durumum ama görüyorum ki çok sağlam durmuşum. sizlere elimden geldiğince destek olmaya calıştım. 2. aşılamada negatif sonuç alınca dağılmıştım hatırlasana. toparlandım elimden geldiğince. inşallah sen pozitif sonucu alacaksın canım. kendini de suçlama. bazen şer görünende de bir hayır vardır.

bilge kızının olması çok büyük bi rahatlık bitane evladın var ve dayanabilecegin biir dalın var allhım bizede nasip etsin inş.allah şifalar versin inş.kurtulursun bi ann önce allahın izniyle

burada sana katılmıyorum tatlım. insan korkunca sağlıktan yana. ikinci olmazsa olmaz ona eyvallah da sağlığımıza bir şey olmasın bence. en önemlisi o. ben negatif sonucu aldığım zaman bebek olmadı diye değil acaba bir rahatsızlık mı var bir şey mi atladık diye kahroluyordum.

inşallah bütün arkadaşlarım yaşar bu mutluluğu.

böyle bir günde bize pozitif enerji verdiğin için sana çok teşekkür ederim canım. hayırlısıyla bebeğine kavuşmanı dilerim. benden de sana sevgiler.

gecmis olsun bilge, okuyunca cok uzuldum. tez zamanda hem yeni bebegin olur, hem de sagligin duzelir umarim, bu genc yasinda baska operasyon gecirmemen, tamamen iyilesmen dilegiyle.
kizini da allah bagislasin, keske bizler de o gunleri gorsek bir an once.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…