evet varmışş bende şimdi okudum..6 yaşında bir kızı varmış..2009 da düşük yapmış sonrasında aşılamalar ama olmamış.....
6 aydır görüşüyoruz burda ama tek bir kez bile bahsetmedi.
bilge senin adına sevindim...
paylaşmakta gizlemekte tabiki senin insiyatifinde.
keşke bahsetmiş olsaydın...
arkadaşlar ben artık bu topikte devam etmek istemiyorum....
kendimi kandırılmış gibi hissediyorumm.....
hoşçakalın.....
evet varmışş bende şimdi okudum..6 yaşında bir kızı varmış..2009 da düşük yapmış sonrasında aşılamalar ama olmamış.....
6 aydır görüşüyoruz burda ama tek bir kez bile bahsetmedi.
bilge senin adına sevindim...
paylaşmakta gizlemekte tabiki senin insiyatifinde.
keşke bahsetmiş olsaydın...
arkadaşlar ben artık bu topikte devam etmek istemiyorum....
kendimi kandırılmış gibi hissediyorumm.....
hoşçakalın.....
arkadaşım hemen kötü düşünme belki bahsetmek istememiş olabilir ama neden die soruosun sebebinide bilge bilir gene bi ufaklıgı varmiş arkadaşımızın allah bizeda nasip etsin inş.ya topikten ayrılmıyalım
kötü düşünülecek bişi yok,tam tersine mutlu olmak lazım..
^topiğin başlığı hiç anne olamayacak mıyız? ^değil ki!!! ocakta başarısız olup umudunu yitirmeyenler.. ama ben bakıyorum da umutlu olan birkaç kişi kalmışız.. ilgimdisi de sağolsun terk etmedi bizi :)
kızımın teyzelerii gunaydın... bırakmıyoruzz sızı kardeslerımızn haberını beklıyorz dua edıyorz sızın ıcın..
kızımın teyzelerii gunaydın... bırakmıyoruzz sızı kardeslerımızn haberını beklıyorz dua edıyorz sızın ıcın..
ben de bir hafta oldu iğne kullanmaya başlayalı ama hala yumurta yok ortada. bundan sonra olur mu bilmiyorum.
ay ay yerim ben onu güzel kokulu bebegimiz allaha emanet olun sizede günaydın.... lgimdişi sen ve ben bi kaç daha arkadaş bırakmıoruz töpigi ama bu gidişle sanırım bizde sıkılıp bırakacaz baksana listedeki kişiler onlarca takip eden kişiler 5 bilemedin 6 tane
en çok ihtiyacımız olan şey dua zaten.. ben de herkes için dua ediyorum..
bu arada aşılamanın 4.günü... evin hali berbat,hiçbir şey yapasım yok.. bişi olmasın diye değil aslında canım yapmak istemiyor.. eşim normalde çok titizdir. sonuç belli olana kadar bu durumu en iyi şekilde değerlendireceğim.. sonuç negatif olursa da napalım artık 15 gün keyif yapmış olurum
ben de bir hafta oldu iğne kullanmaya başlayalı ama hala yumurta yok ortada. bundan sonra olur mu bilmiyorum.
sermuh'u aradım açmıyor. diyebilecek bir şey bulamıyorum doğrusu. bu akşam evde yokum. yarın sabah görüşmek üzere. tabii kızım var diye herkes gitmemiş olursa görüşürüz. bunu da anlayamadım. ilgimdisi ne dese haklı 5 gün olmuş giremiyorum insan kızar tabii ama sermuh neden böyle davranıyor onu anlamadım. bir kızım var ve siz kırılmayın diye konusu gelmedi diye söylemeyerek beni kötü biliyorsa artık benim yapacağım bir şey yok. aradım açmıyor.
sermuh'u aradım açmıyor. diyebilecek bir şey bulamıyorum doğrusu. bu akşam evde yokum. yarın sabah görüşmek üzere. tabii kızım var diye herkes gitmemiş olursa görüşürüz. bunu da anlayamadım. ilgimdisi ne dese haklı 5 gün olmuş giremiyorum insan kızar tabii ama sermuh neden böyle davranıyor onu anlamadım. bir kızım var ve siz kırılmayın diye konusu gelmedi diye söylemeyerek beni kötü biliyorsa artık benim yapacağım bir şey yok. aradım açmıyor.
slm bilge.. kızın var diye niye kızalım ki? aksine ben çok sevindim.. en azından dayanacağın bir dalın var Allah bağışlasın.. ayrıca kızın olup olmadığını da ilk ben sormuştum.keşke sormasaydım,inan kötü bir niyetim yoktu...
bu arada aşılmamın 5. günü.. senden de bol bol dua bekliyorum
bilge kızının olması çok büyük bi rahatlık bitane evladın var ve dayanabilecegin biir dalın var allhım bizede nasip etsin inş.allah şifalar versin inş.kurtulursun bi ann önce allahın izniyle
Herkese selamlar beni bilen az buçuk bilir işimden dolayı pek giremiyorum foruma ama ara ara takip ettiklerim var benim 3 yıl bebeğim olmadı doktorlar...hastaneler...ilaçlar....tedaviler... en son iki aşılama yapıldı ama olmadı... ben doktoru bıraktım... artık tedavi falan istemiyorum dediğim ayda hamile kaldım sat tarihim 13mart2011 şuanda 3 aylık hamileyim biraz riskli ama dikkat etmeye çalışıyorum.. demek istediğim kesinlikle rahat olun tedavileri boşverin Allhım verdimi veriyor işte... neyse herkese gerçekten evlat sahibi olabilmeyi nasip etsin...sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?