Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
Bu arada azıcık da kendimden bahsedeyim yarın inş dr bebeğimizin kesesini görmeye gideceğiz kendime bi kadın doğum dr buldum ama oda çok yoğun aşılamaı da bu dr yapmıştı.gidince en az 1 saat sıra bekliyoruz.Aklıma bişey takılıyor yalnız.Netteki gebelik hesaplayıcılarına göre ben
5+4 günlük hamileyim ama ben yumurtaların toplanıp embriyoların oluşturulduğu günden hesapladığım zaman 4+2 günlük hamileyim heralde ben embriyonun oluştuğu günü baz alacağım galiba.Şimdi kafam çok karışık yarın gitsem keseyi görebilirmiyim yoksa bayramdan sonra mı gitsem gerçi karından göremezler se vajinal ultrasyonla muhakkak görürler ama kalp atışını duyamam heralde 7 haftadan önce şu günler de hiç geçmiyor daha bebişim çok küçük:(

Bu arada İlgimdisi canım kardeşini yeni okudum bin kere MAŞAALLAHdiyorum Rabbim yolunu açık etsin kızında inş teyzesi gibi hırslı olur.Çok güzel gençlerin böyle şeylerle ilgilenmesi bizim zamanımızda imkanlar olmadığı için sporla yada müzikle uğraşamadık ama çocuğumun bu tarz faaliyetlerle ilgilenmesini çok isterim.

aylıncım... son adet tarıhınden hesaplıycaksın canım.. ok? ztn dr unda aynı hesaplıycak ınternettekılerle bır soyluycek canım.. tabıı bebegının durumuna gore yanı buyumesıne gore gelışmesıne gore +10 -10 gun ınterettkıyle farkolabılır..

hoş gelemedim ama:(( bugün adet günüm adet olmadım ama bhcg negatif moralim çok bozuuk çookkk :50::50::50::50:

ben yalama oldum hastalansam "höe??" diyerek bir sonraki ay için plan yapıyorum :))) boşver takma. hayırlsı olsun

tekrar merhaba.
ben hicbirsey yapmadim, sadece umutla bekledim. her ay doktoruma kontrole gittim; normal dedi; hastanesinde tup bebek merkezi acilacakti, onu bekledik. acilmayinca beni bir arkadasina gonderdi. tup bebek merkezine gitim, orada da aylardir hic kistim olmamasina ragmen bir kistim cikti. dkh verdi doktor, kocamla kullanmamaya karar verdik; gecmesi. 2. ay tekrar dkh verdi; bu ay da kullanmadim ama 2 gundur kahverengi akintim oldu; belki gecmistir kistim. bu sefer de gecmemisse dkh kullanacagm artik, adamin sozunu dinleyecegim :)
esimde yikamadan sonraki sperm sayisi 5 milyon cikti; sinir dedi tup bebekteki doktor. sinir, minir asilama yaptiracagiz. tup bebege niyetim yok, en azindan 3 asilama istiyorum.
2 senedir olmamasina ragmen ozellikle bu aralar umut doluyum, hepimize guzel haberler gelsin.
diger topikte bir arkadas yurtdisindan, galiba romanyadan gelen bir ilacla (ya da oyle olduguna o ve biz inandik) hamile kaldi yakin zamanda. simdi ondan alacagim ama hala iceyim mi karar vermis degilim.

sabır canım sabır anahtar bu. romanya kimyasallarıyla ünlü değil ki neymiş o ilaç. aman bilmediğin seyi içme sakın. ben de preseed bitince ebay den conceive plus aldım aynı şey nasılsa diye beni mantar yaptı. ama inatla kullandık. işe yaramadı su ana kadar :)

acelya burculumu ceren.. hosgeldınızz nerelerdesınızz bakım...?

hah anacım sen sorgula nasılsa gebesin sana bişi diyemezler. koğuşun hanımağası seni seçiyorum :)))) fırçala bizi kazım :))))))))

yihuuuu regl oldum. hesapladık bayramdan sonraya bitiyor iğneler ve aşılamamı olabileceğim. bana dua edin kızlar ne olur. çok ihtiyacım var. :nazar:

ben yalama oldum hastalansam "höe??" diyerek bir sonraki ay için plan yapıyorum :))) boşver takma. hayırlsı olsun

sabır canım sabır anahtar bu. romanya kimyasallarıyla ünlü değil ki neymiş o ilaç. aman bilmediğin seyi içme sakın. ben de preseed bitince ebay den conceive plus aldım aynı şey nasılsa diye beni mantar yaptı. ama inatla kullandık. işe yaramadı su ana kadar :)

hah anacım sen sorgula nasılsa gebesin sana bişi diyemezler. koğuşun hanımağası seni seçiyorum :)))) fırçala bizi kazım :))))))))

gaza getırme benı yavrum alırım anahtarınızı... bundan snra bana hbr vermeden cısını yapanın alnını karıslarım.. ( oldumu kız bılge-ıyımı bole)

yihuuuu regl oldum. hesapladık bayramdan sonraya bitiyor iğneler ve aşılamamı olabileceğim. bana dua edin kızlar ne olur. çok ihtiyacım var. :nazar:

bu mubarek kadır gecesınde dualarım hepınızle.. sızlerı tanımasamda hep ıyı haberlerınızı duymayı ıstıyorum.. bılgecım ınsallah bakalım su ıgnelı asılamn bı nıhayetıne erdırır seni.. opuyorum hepınızı kadır gecenız mubarek olsun

Kızlaar bugün dr kontrole gittim kesemizi gördük hemdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 2 tane inanamıyorum kızlar bebişler ikiiiiiiizmiş şok oldum 2 tane kese gördük kan değerlerim düşük diye tek demişti hemşire bugün ekranda 2 kese görünce şok yaşadım Rabbime binlerce şükür bu mübarek kandil günü bize çifte mutluluk yaşattı.

Kızlaar bugün dr kontrole gittim kesemizi gördük hemdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 2 tane inanamıyorum kızlar bebişler ikiiiiiiizmiş şok oldum 2 tane kese gördük kan değerlerim düşük diye tek demişti hemşire bugün ekranda 2 kese görünce şok yaşadım Rabbime binlerce şükür bu mübarek kandil günü bize çifte mutluluk yaşattı.

:)) ister misin biri kız,biri erkek olsun.. Allah ikisine de sağlık versin..darısı başımıza..

kızlar meraba burculumu ve açelya hoşgeldiniz.....aylincim duyarsın bebişinin kalp atısını kesesini inş.teyzelerine haber vermeyi unutma sakın...bilgoş ojeler yakıolar muhteşem
ilgimdişi hayırlı olsun kardeşinin transferi bebiş herkese ugurlu geldi.....bende çok fena sancılıyım sormayın 2günüm ama acayip reglmoluo 2agrı kesici yutum ama neyse artık daha yemek t-yapıcam tatlım pampişler bilge gibi yazayım öpüldünüz kızlaer bayram alışverişine çıkıcam daaha kayınvaldeme gidicez pazar g ününden yazamazsam herkese iyi bayramlarrrrrrrrrrrrr kadir gecenizde mubarak olsunn herkeze bolbol dua edicem

Canım teşekkürler bu gece hepinize ayrı ayrı dua edeceğim Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin yalnız regl olduğun dönemde ağrı kesici çok içme onun yerine bitki çayları falan iç dinlen çok şiddetliyse de ağrıları minoset gibi çok ağır olmayanları al seninde kandilin mübarek olsun canım.

:)) ister misin biri kız,biri erkek olsun.. Allah ikisine de sağlık versin..darısı başımıza..

ayyy inş açelyacım sağlıklı olsun da artık cinsiyeti farketmez biraz hamilelik korkutuyor beni tek bebeklerde bile 8-9ayda ağırlaşılıyor iki tane nasıl olur artık bilmiyorum.Ama binlerce şükür Rabbim bu mutluluğu yaşattı darısı sizlere inş çifter çifter..

ALLAH sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.bizde inşallah böyle güzel haberler alırız...

Acelya ceren burculumu hogeldinizzzzz......evet kizlar bebek calismalarina devam. Benim bu gun kontrolum vardi kistim kuculmus aksilik olmazsa eylul tup bebek....

Aylin sayende kendimi falci baci ilan ediyorum....bir sonraki kehanetim ikiside kiz kalbimden oyle gecti...ne olur bizede dua et ikizlerler gelelim arkandan....tekrar tebrikler kocaman sevgiler sana ve bebislerina rabbim saglik versin....

Yuhhhh kanka beni unuttun......ben ben kafaya koydum gobis tokusturcaz ona gore ....
Ben semden once basliyom......:)))))))))sirani bekle hayatim......

bugün 2.gün hala kırmızılar yok ne ya bi gelmesin diye dua ediyorum şimdide gelmedi diye korkuyorum.klomen gecikme yapar mı ki?????kist falan olmasa bari paranoyak oldum walla :97::97::97::97::97::97:

ayyy inş açelyacım sağlıklı olsun da artık cinsiyeti farketmez biraz hamilelik korkutuyor beni tek bebeklerde bile 8-9ayda ağırlaşılıyor iki tane nasıl olur artık bilmiyorum.Ama binlerce şükür Rabbim bu mutluluğu yaşattı darısı sizlere inş çifter çifter..

Ben on siradan yer rica ediyorum cifter cifter olsun lutfen....aylin sen artik 2 bebek annesisin senin dualarin 2 kati olurmus....bizi unutma fistikim...

bugün 2.gün hala kırmızılar yok ne ya bi gelmesin diye dua ediyorum şimdide gelmedi diye korkuyorum.klomen gecikme yapar mı ki?????kist falan olmasa bari paranoyak oldum walla :97::97::97::97::97::97:

Korkma gelir...benim bu ay 4 gun gec geldi meger kist olmus 4 cm .daha once hic olmamisti normalmis senede 1-2 kere olurmus simdi yariya indi dkp kullaniyorum olsada korkma halloluyor....adetimde cok sancili surdu 4 gun hep agri kesici kullandim gunde 3 kere.sonrasindada kiatin oldugu yerde yanik yarasi gibi acima oldu ama geciyor...
Stressss yokkkkkkkbebek cooookkkkk

Korkma gelir...benim bu ay 4 gun gec geldi meger kist olmus 4 cm .daha once hic olmamisti normalmis senede 1-2 kere olurmus simdi yariya indi dkp kullaniyorum olsada korkma halloluyor....adetimde cok sancili surdu 4 gun hep agri kesici kullandim gunde 3 kere.sonrasindada kiatin oldugu yerde yanik yarasi gibi acima oldu ama geciyor...
Stressss yokkkkkkkbebek cooookkkkk

ah o stres olmasa keşke ama olmuyor dkh kullanmaya gerek kalmasa ii olcak 1ay şansım gitcek o zaman :(( amann neyse.stres yok bebek çok sevdim bu sloganı :)))

aylincim hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınada alırsın.böyle haberler alınca çok mutlu oluyorum umut oluyor benim için.yuppi

Back
X