Burculumu ve Açelya canlarım niçin olumsuz sonuçları okuyorsunuz bakın benim ki ilk denemem de tuttu çok şükür.Pozitif düşünün ki pozitif olsun ben hiç birzaman olumsuz düşünmedim imkanınız varsa iyi bir merkez bulun ve ertelemeyin derim sonucu inan değiyor bakın biz çifte mutluluk yaşıyoruz Rabbimden umudunuzu hiç bir zaman kesmeyin tevekkül edin ve biryerden başlayın olumsuz olacak diye aklınızın ucundan bile geçirmeyin herşey çok güzel olacak...
umudumu kesmiyorum inşallah bi gün bende güzel haberi vereceğiim ama o güne kadar bu stres beni yoracak gibi.sonu senin ki gibi olsun da razıyım ben herşeye...
umutsuzluk yok arkadaşım.güzel düşün güzel olsun.pozitif olursan herşey yoluna girer.hayırlısı diyelim tevekkül edelim rabbim bizi imtihan ediyor sınıfta kalmayalım inşallah bu imtihanda.rabbimden ne istedikte o vermedi.demekki bununda sırası var.önce sağlığımıza şükredelim gerisi inşallah nasipse olur.rabbim hepimizin bütün dileklerimizi hayırlısıyla kabul eder inşallah.sevgiler
acelya bende aynı durumdayım senle tüp bebek araştırmasındayım.okudukça benimde moralim bozuluyor walla.şubatta düşünüyoruz bizde hayırlısı artık.ücretsiz izin alıp hatta istanbuldaki merkezleri araştıracağım.bildiririm sanada.
Burculumu ve Açelya canlarım niçin olumsuz sonuçları okuyorsunuz bakın benim ki ilk denemem de tuttu çok şükür.Pozitif düşünün ki pozitif olsun ben hiç birzaman olumsuz düşünmedim imkanınız varsa iyi bir merkez bulun ve ertelemeyin derim sonucu inan değiyor bakın biz çifte mutluluk yaşıyoruz Rabbimden umudunuzu hiç bir zaman kesmeyin tevekkül edin ve biryerden başlayın olumsuz olacak diye aklınızın ucundan bile geçirmeyin herşey çok güzel olacak...
burculumu seninle şubat aşılamasını aynı tarihte yaptırmıştık. belki tüplerde aynı zamanda yapılır :))
aylincim elimden geldiği kadar takmamaya çalışıyorum.. kendi kendime ümidini yitirme deyip 4 tane aşılama yaptırdım ama 4. sünden sonra yıkıldım.uykumdan bile ağlayarak uyanır olmuştum..
tamam pozitif düşüneyim,lay lay lom güle oynaya hastaneye gideyim ama iş sonuç almaya gitmeye gelince ayaklarım gitmeyecek. Allah göstermesin bir de negatifi görürsem ne hale gelirim bilmiyorum.çünkü aşılamada şansın çok az olmasıyla avuttum kendimi,tüp bebekte bu oran yüzde 50 olduğundan maddi ve manevi o yıkımı atlatabilirmiyim bilmiyorum...
kızlar benim bu durumumdan çok yakın bir dostum haricinde ailemin bile haberi yok... sadece sizlere dert yanıyorum. anneme anlatmaya, ağlamaya ,rahatlamaya çok ihtiyacım var,ama çok üzülecek,benimle birlikte onlar da dertlensin istemiyorum.eşime bu konuyu sürekli açamıyorum çünkü kızıyor kafayı yemeye başladın diyor..
bu arada bu histeroskopi adet düzensizliği yapıyormuş.. 7. gün bitti hala adet olmadım, bir haftadır karnım ağrıyor fakat niye gelemedi iyice stres oluyor insan yaaa
kızlar çok vaktim yok ama bagamlılık yaptınız.....aylnim nekadar sevindim anlatamam sana dua et bize rabbim bebişlerini kucana almak nasip etsin... ya kızlar üzgünüm biraz eltimin kızı balkon demirinin üstüne çıkmış ordan demirin uzun tarafına ayagı kaymış düşmüş ön tarafını çarpmış kanamayla hastaneye koşmuşlar idrar gelen yerde patlama olmuş narkoz verdiler dikiş atıldı bugun eve geldi tekrar kanamayla gene götürmüşler çok üzüldüm ya çok severim kendisini ay yavrum inş.iyi olurb
Teşekkürler canım darısı sizlere inş bende biraz korkuyorum ama biyandan da çooook mutluyum evimizin nüfusu birden 4 e çıkacak:)daha 5 tane de tüp bebek merkezinde donmuş bebişlerimiz var eşime diyorum ki bir kaç sene sonra onları da koyduralım araya gitmesin :)diyorum nasıl bakıcaz okadar çocuğa diyor.Biz 5 kardeşiz büyüyünce süper oluyorHep desteğiz birbirimize bugün ablam geldi evimi temizledi yemeğimi hazırladı kardeş gibisi var mı...Rabbim senin güzel kızınada hayırlı kardeşler nasip eder inş hemde çifter çifter:)
umudumu kesmiyorum inşallah bi gün bende güzel haberi vereceğiim ama o güne kadar bu stres beni yoracak gibi.sonu senin ki gibi olsun da razıyım ben herşeye...
burculumu seninle şubat aşılamasını aynı tarihte yaptırmıştık. belki tüplerde aynı zamanda yapılır :))
aylincim elimden geldiği kadar takmamaya çalışıyorum.. kendi kendime ümidini yitirme deyip 4 tane aşılama yaptırdım ama 4. sünden sonra yıkıldım.uykumdan bile ağlayarak uyanır olmuştum..
tamam pozitif düşüneyim,lay lay lom güle oynaya hastaneye gideyim ama iş sonuç almaya gitmeye gelince ayaklarım gitmeyecek. Allah göstermesin bir de negatifi görürsem ne hale gelirim bilmiyorum.çünkü aşılamada şansın çok az olmasıyla avuttum kendimi,tüp bebekte bu oran yüzde 50 olduğundan maddi ve manevi o yıkımı atlatabilirmiyim bilmiyorum...
kızlar benim bu durumumdan çok yakın bir dostum haricinde ailemin bile haberi yok... sadece sizlere dert yanıyorum. anneme anlatmaya, ağlamaya ,rahatlamaya çok ihtiyacım var,ama çok üzülecek,benimle birlikte onlar da dertlensin istemiyorum.eşime bu konuyu sürekli açamıyorum çünkü kızıyor kafayı yemeye başladın diyor..
bu arada bu histeroskopi adet düzensizliği yapıyormuş.. 7. gün bitti hala adet olmadım, bir haftadır karnım ağrıyor fakat niye gelemedi iyice stres oluyor insan yaaa
ilk iğnemi oldum bismillah dedim başladım tekrar :) Allah yardımcımız olsun canlarım.
popom ağrıyor ama daha bu ilk iğne(((( hayırlısı bakalım.
yarın daha çok yazarım öptüm hepinizi :)))
ilk iğnemi oldum bismillah dedim başladım tekrar :) Allah yardımcımız olsun canlarım.
popom ağrıyor ama daha bu ilk iğne(((( hayırlısı bakalım.
yarın daha çok yazarım öptüm hepinizi :)))
hayırlısı olsun canım inşallah bebek haberini de alırız...o zaman bu acılar unutulur gider........
Hadi hayırlı olsun canım inş bu sefer çook güzel haberler alırız iğneyi neden popodan yaptın ben kol ve göbekten yapıyordum farklı bi iğnemi?
aylin isminn yanındaki 25 in bir anlamı varmı arkadaşım merak ettim
gunaayyyyddııınnn kızlar...
bayrama grıp olarak gırıyorum ama ıcımde anlamsız bı sevınc vr cocuk gbıyım bu kezz.. bırazdan esım gelır camııden .. kaynanama kahvaltıya gıdıcez aksamada annemde yemekteyız her bayram oldugu gbı.. hepınızın bu mubarek ayı ugurlarken ettıgı dualar kabul olsun ınsallah.. tatlı huzurlu bayram gecırın kızlar cok cok tatlı yemek yok ona gore.. bıde soguk su ıcmeyın sakın bn grıp oldum antıbıyotıkle duruyorum.. hepınızın bayramı mubarek olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?