Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63

aylıncım... son adet tarıhınden hesaplıycaksın canım.. ok? ztn dr unda aynı hesaplıycak ınternettekılerle bır soyluycek canım.. tabıı bebegının durumuna gore yanı buyumesıne gore gelışmesıne gore +10 -10 gun ınterettkıyle farkolabılır..

hoş gelemedim ama( bugün adet günüm adet olmadım ama bhcg negatif moralim çok bozuuk çookkk

ben yalama oldum hastalansam "höe??" diyerek bir sonraki ay için plan yapıyorum :))) boşver takma. hayırlsı olsun

sabır canım sabır anahtar bu. romanya kimyasallarıyla ünlü değil ki neymiş o ilaç. aman bilmediğin seyi içme sakın. ben de preseed bitince ebay den conceive plus aldım aynı şey nasılsa diye beni mantar yaptı. ama inatla kullandık. işe yaramadı su ana kadar :)

acelya burculumu ceren.. hosgeldınızz nerelerdesınızz bakım...?

hah anacım sen sorgula nasılsa gebesin sana bişi diyemezler. koğuşun hanımağası seni seçiyorum :)))) fırçala bizi kazım :))))))))

yihuuuu regl oldum. hesapladık bayramdan sonraya bitiyor iğneler ve aşılamamı olabileceğim. bana dua edin kızlar ne olur. çok ihtiyacım var.

gaza getırme benı yavrum alırım anahtarınızı... bundan snra bana hbr vermeden cısını yapanın alnını karıslarım.. ( oldumu kız bılge-ıyımı bole)

yihuuuu regl oldum. hesapladık bayramdan sonraya bitiyor iğneler ve aşılamamı olabileceğim. bana dua edin kızlar ne olur. çok ihtiyacım var.

bu mubarek kadır gecesınde dualarım hepınızle.. sızlerı tanımasamda hep ıyı haberlerınızı duymayı ıstıyorum.. bılgecım ınsallah bakalım su ıgnelı asılamn bı nıhayetıne erdırır seni.. opuyorum hepınızı kadır gecenız mubarek olsun

Kızlaar bugün dr kontrole gittim kesemizi gördük hemdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 2 tane inanamıyorum kızlar bebişler ikiiiiiiizmiş şok oldum 2 tane kese gördük kan değerlerim düşük diye tek demişti hemşire bugün ekranda 2 kese görünce şok yaşadım Rabbime binlerce şükür bu mübarek kandil günü bize çifte mutluluk yaşattı.

:)) ister misin biri kız,biri erkek olsun.. Allah ikisine de sağlık versin..darısı başımıza..

Canım teşekkürler bu gece hepinize ayrı ayrı dua edeceğim Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin yalnız regl olduğun dönemde ağrı kesici çok içme onun yerine bitki çayları falan iç dinlen çok şiddetliyse de ağrıları minoset gibi çok ağır olmayanları al seninde kandilin mübarek olsun canım.

:)) ister misin biri kız,biri erkek olsun.. Allah ikisine de sağlık versin..darısı başımıza..

ayyy inş açelyacım sağlıklı olsun da artık cinsiyeti farketmez biraz hamilelik korkutuyor beni tek bebeklerde bile 8-9ayda ağırlaşılıyor iki tane nasıl olur artık bilmiyorum.Ama binlerce şükür Rabbim bu mutluluğu yaşattı darısı sizlere inş çifter çifter..

ALLAH sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.bizde inşallah böyle güzel haberler alırız...

Acelya ceren burculumu hogeldinizzzzz......evet kizlar bebek calismalarina devam. Benim bu gun kontrolum vardi kistim kuculmus aksilik olmazsa eylul tup bebek....

Aylin sayende kendimi falci baci ilan ediyorum....bir sonraki kehanetim ikiside kiz kalbimden oyle gecti...ne olur bizede dua et ikizlerler gelelim arkandan....tekrar tebrikler kocaman sevgiler sana ve bebislerina rabbim saglik versin....

Acelya ceren burculumu hogeldinizzzzz......evet kizlar bebek calismalarina devam. Benim bu gun kontrolum vardi kistim kuculmus aksilik olmazsa eylul tup bebek....

hoşbuldumm :)) bende cesaret edebilsem şu tüp bebeğe ama o da olmaz diye erteliyorum sürekli,inşallah güzel haberlerini alırız...

Yuhhhh kanka beni unuttun......ben ben kafaya koydum gobis tokusturcaz ona gore ....
Ben semden once basliyom......:)))))))))sirani bekle hayatim......

bugün 2.gün hala kırmızılar yok ne ya bi gelmesin diye dua ediyorum şimdide gelmedi diye korkuyorum.klomen gecikme yapar mı ki?????kist falan olmasa bari paranoyak oldum walla :97::97::97::97::97::97:

Ben on siradan yer rica ediyorum cifter cifter olsun lutfen....aylin sen artik 2 bebek annesisin senin dualarin 2 kati olurmus....bizi unutma fistikim...

bugün 2.gün hala kırmızılar yok ne ya bi gelmesin diye dua ediyorum şimdide gelmedi diye korkuyorum.klomen gecikme yapar mı ki?????kist falan olmasa bari paranoyak oldum walla :97::97::97::97::97::97:

Korkma gelir...benim bu ay 4 gun gec geldi meger kist olmus 4 cm .daha once hic olmamisti normalmis senede 1-2 kere olurmus simdi yariya indi dkp kullaniyorum olsada korkma halloluyor....adetimde cok sancili surdu 4 gun hep agri kesici kullandim gunde 3 kere.sonrasindada kiatin oldugu yerde yanik yarasi gibi acima oldu ama geciyor...
Stressss yokkkkkkkbebek cooookkkkk

ah o stres olmasa keşke ama olmuyor dkh kullanmaya gerek kalmasa ii olcak 1ay şansım gitcek o zaman ( amann neyse.stres yok bebek çok sevdim bu sloganı :)))

aylincim hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınada alırsın.böyle haberler alınca çok mutlu oluyorum umut oluyor benim için.yuppi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…