Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
kızlar bugün biraz moralim bozuk çokta yorgunum günlerdir yaptığım temizlik nihayet biitti bende bittim ama ev çiçek gibi oldu.yorgunluktanmı nedir sebepsiz canım sıkılıyor ayak tabanlar acıyor.hiçbirşey yapasım yok.aylin senin haberin beni mutlu etti bugün aldığım en güzel haberdi.kızlar bugün kadir gecesi hepinizin kadir gecesi mübarek olsun.birbirimize dua edelim bugün inşallah.hamişler siiz daha çok edin hamilesinizya daha makbul olur.içten samimi dua edelim sizi seviyor dualar ediyorum.öpüldünüz

Yuhhhh kanka beni unuttun......ben ben kafaya koydum gobis tokusturcaz ona gore ....
Ben semden once basliyom......:)))))))))sirani bekle hayatim......

ayol ben pazar iğnelere başlıyorum asıl sen bekle ama göbüşler ortakkkk olsun :)))

AYLİN İLK İKİZLERİMİZ GELİYORMUŞ ÇOOOK MUTLU OLDUM. SIRA SERMUHLA BENDE OLSUN İNŞALLAH. ESKİDEN KORKARDIM ŞİMDİ İKİ ÜÇ HİÇ KORKMUYORUM.

ohhh.... masallaahhhh... zayıflamaya kosturmaya hazır ol.. Rabbım gonlune gore verdı ıste.. hayrlısı cnm..

mola bitti bebek çalışmalarına devam :)) hoşbuldum walla :))))))

hadı bakalım burculumu.. sırayla gelıceksınız takıp edın bırbırınızı

Acelya ceren burculumu hogeldinizzzzz......evet kizlar bebek calismalarina devam. Benim bu gun kontrolum vardi kistim kuculmus aksilik olmazsa eylul tup bebek....

ıyı ıyı sermuh kıst kuculmuş madem sevındım. gerısı stres hyapmadan sabrla tedavıde,yanınızdayz hepıımz duacıyız

teyzelerı dun kızımı gorudk 1550 gr olmus 39 cm hersey normal dedı,bundan snra 2 hafta da bır gıdıcem kontrole artık nst ye de baglanıcam sık sık kasılmalarım olurmu dıye usg takıbıyle beraber yapılıcak.. bu da demek oluyorkı artık kavusmamıza az kalmıs kızlar... cok guzel bı duygu bu her gun sukredıyorum Rabbım sen ısteyen herkese nasıp et dıye yalvarıyorum hep... emınım sızınde emeklerınız cabaarınız bosa cıkmıycak arkadaslar sadece zamanı var.. opuyorum sızlerı..

aylincim hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınada alırsın.böyle haberler alınca çok mutlu oluyorum umut oluyor benim için.yuppi

Teşekkürler canım Rabbim bugüzel duyguyu hepinize nasip etsin inş 6 yıldır bebek hasreti çekiyorduk çok şükür bi tane beklerken Rabbim 2 tane verdi.Umudunu hiç bizaman kaybetme bayramdan sonra senin de güzel haberlerini alacağız inş:)

Maşaallah canım zaman çabuk geçiyor az kalmış kızına kavuşmana Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin.Ayy ilgimdisi vakit geçermi benim daha 8 ay var ama ikiz olduğu için daha erken gelir bebişler gibime geliyor.

İlgimdisi tatlım sende burdaymışın bende şu seninki gibi bebeğinin haftasını gösteren resimden koymak istiyorum nereden ekleyeceğiz bi türlü bulamadım.Artık koyalım demi bebişlerimizi

gecerrr gecerrrr anlamazsın bıle... bn smdı dıyorumkiii ınanamıyorum nasılda bu kdr az kaldı.. asıl smdı gecmıyo vakıt daraldıgı ıcın .. cunku hazırlıklar tamam yapıck hıcbıseyım kalmadı ole gunlerı sayıyorum ınan bana senın oyalanıcagın bırcok seyın olucak yok kalp atısları cınsıyetı.. 2 tarama 3lu tarama sonuc bekle seker yuklet anlamıycaksın bıle.. ama evet erken gelır dıye dusunmekte haklısın ama sen once 28. haftayı daha sonra 30 haftayı doldurmayı hayal et ki.. saglıklı bebıslerın olsun Rabbım ın ıznıyle hepsı olur.. bak hep ornek verıyorum teyzem 16 sene sonra tup bebekten ıkızlerıne kavustu 30 haftalıkken dogdular bırı 2 kg 40 cm dıgerı 2 kg 100 gr 41 cm dogdu smdı bır gorsen tutabılene ask olsun.. sabrın sonu selamettır canım bnm ıcını ferah tut herseyın ıkı katını ye

İlgimdisi tatlım sende burdaymışın bende şu seninki gibi bebeğinin haftasını gösteren resimden koymak istiyorum nereden ekleyeceğiz bi türlü bulamadım.Artık koyalım demi bebişlerimizi

bn kendım yapmamıstımkicanım bnm... bnmle aynı anda dogum yapıcklarla baska bı topıcten konusyorum ordakılerden rıca etmıstım bana tıcker kodunu verdıler bnde cızelgeyı yapıstırdım hepsı bu canım..

ilgimdisi denedim ama çizelgeyi yapamadım galiba.

yapmıssın ıste olmus hemde ıkız bebıslerı bıle kondurmussun... aferın kız..

maşallahh... ismi ne olacaktı karar verdiniz mi?
ben her adet döneminde bunalım yaşayacağım galiba.. düşünmek istemesem de aklıma geliyor,tüp bebek vs.. araştırıp duruyorum.. okudukça sanırım kafayı yiyebilirim.. çünkü 4-5 tüp sonucu negatif olanlar var,Allah yardım etsin onlara. ben şubat ayı için tüp düşünüyorum ama ya tutmazsa korkusundan erteler miyim bilmiyorum..

kızlar çok vaktim yok ama bagamlılık yaptınız.....aylnim nekadar sevindim anlatamam sana dua et bize rabbim bebişlerini kucana almak nasip etsin... ya kızlar üzgünüm biraz eltimin kızı balkon demirinin üstüne çıkmış ordan demirin uzun tarafına ayagı kaymış düşmüş ön tarafını çarpmış kanamayla hastaneye koşmuşlar idrar gelen yerde patlama olmuş narkoz verdiler dikiş atıldı bugun eve geldi tekrar kanamayla gene götürmüşler çok üzüldüm ya çok severim kendisini ay yavrum inş.iyi olurb

ALARA koymaya karar verdık acelyacım nasıp olursa.. cok ıyı anlıyorum sızlerı ne kdr ıcınızı ferah tutun zamanı vrdır elbet desemde bılıyorumkı ıcınız ıcınıze sıgmıyo her ay.. neden kafayı yıyosun bakıımmm okuma oyle seyleri mesela bnm sezeryan olucagı %100 ama yınede pozıtıf dogum hıkayelerı okuyorum hanı dıyorum belkı normal de olabılırmı acaba dıyeee... sende pozıtıf tup bebıslerı okuuu... hem erteleme canım eger ımkanın vrsa neden beklıyosun belkı sabırsızlanıyodur sana tutanabılmek ıcın... karar vermıs olmak bıle bıtırmeye es degerdır.. hakkında hayırlısı ne ıse o olsun ki subatta gec degıl.. kafanı bosalt oylanıcak bıseyler bul ve subat ayında hamıle kalıcaksın dıye odaklan.. ertelemek lafını ve tutmazsa lafını sen ve dıger kızlar aklınızdan cıkarın ...

ayyyy.... ıcım cız ettı sancaall.. ! cok uzuldum canım bnm Allah acıl sıfalar versın.. ınsallah kotu bırseyı yoktur.. gecen haftada bnm karsı apt.da tam ıftar saatı 4 yasında cocuk annesı ve babası balkona ıftar sofrası hazırlarken 3. kattan dustu ve ne yazıkkı yetıstıremedıler bıle hastaneye.. Allahım koru gunahsız yavruları... gozlerım doluyor kıyamıyorum hıc.. ıyı haberlerle ınsallah..

acelya bende aynı durumdayım senle tüp bebek araştırmasındayım.okudukça benimde moralim bozuluyor walla.şubatta düşünüyoruz bizde hayırlısı artık.ücretsiz izin alıp hatta istanbuldaki merkezleri araştıracağım.bildiririm sanada.

burculumu.... hayır yasaklıyorum hepınıze ınternette kotu olumsuz seylerı okumayı.. ıcınızı ferah tutun bıseylerle ugrasın nolur ya olucak dıye hazırlayın kendınızı Rabbımden umıt kesılmez.. ıcınızı ferah tutun..

keşke yapabilsem ama elde değil işte.ALLAH yardımcımız olsun,sabretme gücü versin hepimize...

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm.rabbim şifa versin

Burculumu ve Açelya canlarım niçin olumsuz sonuçları okuyorsunuz bakın benim ki ilk denemem de tuttu çok şükür.Pozitif düşünün ki pozitif olsun ben hiç birzaman olumsuz düşünmedim imkanınız varsa iyi bir merkez bulun ve ertelemeyin derim sonucu inan değiyor bakın biz çifte mutluluk yaşıyoruz Rabbimden umudunuzu hiç bir zaman kesmeyin tevekkül edin ve biryerden başlayın olumsuz olacak diye aklınızın ucundan bile geçirmeyin herşey çok güzel olacak...

Aylin sayende kendimi falci baci ilan ediyorum....bir sonraki kehanetim ikiside kiz kalbimden oyle gecti...ne olur bizede dua et ikizlerler gelelim arkandan....tekrar tebrikler kocaman sevgiler sana ve bebislerina rabbim saglik versin....

SERMUHUM sen hep ikiz doğuyor içime demiştin hatırlıyorum 2 kız benimde gönlümden öyle geçiyor Rabbim sağlıklı doğmalarını nasip etsin daha yolun çooook başındayız ikiz hamileliği beni biraz korkutuyor çok iri yarı biri değilim kemiklerim falan ince 2 tane bebek karnıma nasıl sığacak diye karnıma bakıp duruyorum :))gerçi üçüz bile doğuran var.Eylülde tedaviye start vermişin hadi sizde beni yalnız bırakmayın topiğimiz bebiş dolsun:)

Teşekkürler canım darısı sizlere inş bende biraz korkuyorum ama biyandan da çooook mutluyum evimizin nüfusu birden 4 e çıkacak:)daha 5 tane de tüp bebek merkezinde donmuş bebişlerimiz var eşime diyorum ki bir kaç sene sonra onları da koyduralım araya gitmesin :)diyorum nasıl bakıcaz okadar çocuğa diyor.Biz 5 kardeşiz büyüyünce süper oluyorHep desteğiz birbirimize bugün ablam geldi evimi temizledi yemeğimi hazırladı kardeş gibisi var mı...Rabbim senin güzel kızınada hayırlı kardeşler nasip eder inş hemde çifter çifter:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…