Yuhhhh kanka beni unuttun......ben ben kafaya koydum gobis tokusturcaz ona gore ....
Ben semden once basliyom......:)))))))))sirani bekle hayatim......
Kızlaar bugün dr kontrole gittim kesemizi gördük hemdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 2 tane inanamıyorum kızlar bebişler ikiiiiiiizmiş şok oldum 2 tane kese gördük kan değerlerim düşük diye tek demişti hemşire bugün ekranda 2 kese görünce şok yaşadım Rabbime binlerce şükür bu mübarek kandil günü bize çifte mutluluk yaşattı.
mola bitti bebek çalışmalarına devam :)) hoşbuldum walla :))))))
Acelya ceren burculumu hogeldinizzzzz......evet kizlar bebek calismalarina devam. Benim bu gun kontrolum vardi kistim kuculmus aksilik olmazsa eylul tup bebek....
aylincim hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınada alırsın.böyle haberler alınca çok mutlu oluyorum umut oluyor benim için.yuppi
teyzelerı dun kızımı gorudk 1550 gr olmus 39 cm hersey normal dedı,bundan snra 2 hafta da bır gıdıcem kontrole artık nst ye de baglanıcam sık sık kasılmalarım olurmu dıye usg takıbıyle beraber yapılıcak.. bu da demek oluyorkı artık kavusmamıza az kalmıs kızlar... cok guzel bı duygu bu her gun sukredıyorum Rabbım sen ısteyen herkese nasıp et dıye yalvarıyorum hep... emınım sızınde emeklerınız cabaarınız bosa cıkmıycak arkadaslar sadece zamanı var.. opuyorum sızlerı..
Maşaallah canım zaman çabuk geçiyor az kalmış kızına kavuşmana Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin.Ayy ilgimdisi vakit geçermi benim daha 8 ay var ama ikiz olduğu için daha erken gelir bebişler gibime geliyor.
İlgimdisi tatlım sende burdaymışın bende şu seninki gibi bebeğinin haftasını gösteren resimden koymak istiyorum nereden ekleyeceğiz bi türlü bulamadım.Artık koyalım demi bebişlerimizi
ilgimdisi denedim ama çizelgeyi yapamadım galiba.
teyzelerı dun kızımı gorudk 1550 gr olmus 39 cm hersey normal dedı,bundan snra 2 hafta da bır gıdıcem kontrole artık nst ye de baglanıcam sık sık kasılmalarım olurmu dıye usg takıbıyle beraber yapılıcak.. bu da demek oluyorkı artık kavusmamıza az kalmıs kızlar... cok guzel bı duygu bu her gun sukredıyorum Rabbım sen ısteyen herkese nasıp et dıye yalvarıyorum hep... emınım sızınde emeklerınız cabaarınız bosa cıkmıycak arkadaslar sadece zamanı var.. opuyorum sızlerı..
maşallahh... ismi ne olacaktı karar verdiniz mi?
ben her adet döneminde bunalım yaşayacağım galiba.. düşünmek istemesem de aklıma geliyor,tüp bebek vs.. araştırıp duruyorum.. okudukça sanırım kafayı yiyebilirim.. çünkü 4-5 tüp sonucu negatif olanlar var,Allah yardım etsin onlara. ben şubat ayı için tüp düşünüyorum ama ya tutmazsa korkusundan erteler miyim bilmiyorum..
kızlar çok vaktim yok ama bagamlılık yaptınız.....aylnim nekadar sevindim anlatamam sana dua et bize rabbim bebişlerini kucana almak nasip etsin... ya kızlar üzgünüm biraz eltimin kızı balkon demirinin üstüne çıkmış ordan demirin uzun tarafına ayagı kaymış düşmüş ön tarafını çarpmış kanamayla hastaneye koşmuşlar idrar gelen yerde patlama olmuş narkoz verdiler dikiş atıldı bugun eve geldi tekrar kanamayla gene götürmüşler çok üzüldüm ya çok severim kendisini ay yavrum inş.iyi olurb
maşallahh... ismi ne olacaktı karar verdiniz mi?
ben her adet döneminde bunalım yaşayacağım galiba.. düşünmek istemesem de aklıma geliyor,tüp bebek vs.. araştırıp duruyorum.. okudukça sanırım kafayı yiyebilirim.. çünkü 4-5 tüp sonucu negatif olanlar var,Allah yardım etsin onlara. ben şubat ayı için tüp düşünüyorum ama ya tutmazsa korkusundan erteler miyim bilmiyorum..
acelya bende aynı durumdayım senle tüp bebek araştırmasındayım.okudukça benimde moralim bozuluyor walla.şubatta düşünüyoruz bizde hayırlısı artık.ücretsiz izin alıp hatta istanbuldaki merkezleri araştıracağım.bildiririm sanada.
burculumu.... hayır yasaklıyorum hepınıze ınternette kotu olumsuz seylerı okumayı.. ıcınızı ferah tutun bıseylerle ugrasın nolur ya olucak dıye hazırlayın kendınızı Rabbımden umıt kesılmez.. ıcınızı ferah tutun..
kızlar çok vaktim yok ama bagamlılık yaptınız.....aylnim nekadar sevindim anlatamam sana dua et bize rabbim bebişlerini kucana almak nasip etsin... ya kızlar üzgünüm biraz eltimin kızı balkon demirinin üstüne çıkmış ordan demirin uzun tarafına ayagı kaymış düşmüş ön tarafını çarpmış kanamayla hastaneye koşmuşlar idrar gelen yerde patlama olmuş narkoz verdiler dikiş atıldı bugun eve geldi tekrar kanamayla gene götürmüşler çok üzüldüm ya çok severim kendisini ay yavrum inş.iyi olurb
Aylin sayende kendimi falci baci ilan ediyorum....bir sonraki kehanetim ikiside kiz kalbimden oyle gecti...ne olur bizede dua et ikizlerler gelelim arkandan....tekrar tebrikler kocaman sevgiler sana ve bebislerina rabbim saglik versin....
ayol ben pazar iğnelere başlıyorum asıl sen bekle ama göbüşler ortakkkk olsun :)))
AYLİN İLK İKİZLERİMİZ GELİYORMUŞ ÇOOOK MUTLU OLDUM. SIRA SERMUHLA BENDE OLSUN İNŞALLAH. ESKİDEN KORKARDIM ŞİMDİ İKİ ÜÇ HİÇ KORKMUYORUM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?