ayyy canım en az senin kadar heyecanlıyım hadi bakalım inş herşey güzel olacak bizleri merakta bırakma artık evdesindir gezmeye falan çıkamazsın İnş bu son olur bebişlerin hayırlısıyla gelir.hala gezmelerdeydim eve yeni geldim saat tam 12.00 daha banyo yapıcam ve sabah erkenden yumoşlar toplanacak çok merak ediyorum kaç tane oldular diye, sanırım çoklar çünkü oturup kalkarken bile zorlanıyorum.hadi hepimize hayırlısı Rabbimden...
merhaba.şuan memorial hasatnesinin bekleme bölümünde oturuyorum ilk muayene mizi olduk ilaçlara bugün başlayacağız inşallah.dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.cevap veren tüm arkadaşlara tek tek teşekkürler.cevap yazacaktım herbirinize ama internet bir gelip bir gidiyor.vakit buldukça yazarım.sermuh seninde tedavin hayırlı olsun.hangi hastaneye gidiyırsun sen.allah kolaylık versin
ayyy canım en az senin kadar heyecanlıyım hadi bakalım inş herşey güzel olacak bizleri merakta bırakma artık evdesindir gezmeye falan çıkamazsın İnş bu son olur bebişlerin hayırlısıyla gelir.
Ergites tatlım dualarımız seninle sermuhla aynı zamana denk gelmiş tedavin o senden biraz daha önde galiba herşey istediğin gibi olur inş bol bol dua et fırsat buldukça yaz bizimle paylaş sürecini Allah yardımcın olsun...
ohh bee heleşükür şişkinlikten kurtuldum çok rahat geçti gayet güzel 8 tane yumurta toplamışlar sadece sağımda oluşmuş soldakiler tembel kalmış daha küçük olduklarından onları ellemediler aşırı derecede uyumanın dışında iyiydi akşam neredeyse 5 oldu ben hala uyuklama modundayım.yarın döllenenler hakkında bilgi verecekler bakalım kaç tane fırlama oluşacak..
gezme kısmına gelince büyük ihtimal cmt transfer yapılacakmış yani cmt ye kadar yine gezmeye devam ayın 10 unda da test günü imiş..çıktık bir yola hakkımızda hayırlsı..bu arada işlerim çok birikmiş bir yandan işler bir yandan ev işleri yine koşturmaca yine koşturmaca..transfer sonrası yatarım artıkım....
ergites canım ikitellide batı bahat diye bir hastane var orda deniyoruz...
hadi arkadaşım güzel haberlerinin zamanını sabırsızlıkla bekliyorum rabbim yardımcın olsun inşohh bee heleşükür şişkinlikten kurtuldum çok rahat geçti gayet güzel 8 tane yumurta toplamışlar sadece sağımda oluşmuş soldakiler tembel kalmış daha küçük olduklarından onları ellemediler aşırı derecede uyumanın dışında iyiydi akşam neredeyse 5 oldu ben hala uyuklama modundayım.yarın döllenenler hakkında bilgi verecekler bakalım kaç tane fırlama oluşacak..
gezme kısmına gelince büyük ihtimal cmt transfer yapılacakmış yani cmt ye kadar yine gezmeye devam ayın 10 unda da test günü imiş..çıktık bir yola hakkımızda hayırlsı..bu arada işlerim çok birikmiş bir yandan işler bir yandan ev işleri yine koşturmaca yine koşturmaca..transfer sonrası yatarım artıkım....
ıyı haberlerını beklıyorum.... koca gobegımle oturup dua edıyorum daha dgrusu ayıptır solemesı totom basur olmus yata yata buyutmektennn....yattgm yerden hepınızı anıyorum tek tek.... bızı habersız bırakma
ohh bee heleşükür şişkinlikten kurtuldum çok rahat geçti gayet güzel 8 tane yumurta toplamışlar sadece sağımda oluşmuş soldakiler tembel kalmış daha küçük olduklarından onları ellemediler aşırı derecede uyumanın dışında iyiydi akşam neredeyse 5 oldu ben hala uyuklama modundayım.yarın döllenenler hakkında bilgi verecekler bakalım kaç tane fırlama oluşacak..
hadi arkadaşım güzel haberlerinin zamanını sabırsızlıkla bekliyorum rabbim yardımcın olsun inş
bak totoşu büyüyen arkadaşım lütfen bizide unutma dualarında çok aşırı sabırsızlanıyorum senin dogumunuda hani bize resim koycaktın :))ergites allahım kolaylık versin yaz artık böle birbirimizi merak ediyoruz
sabahtan berı aklım sendeydı... masallah yumoslarınahadı ınsallah cat cat catlasınlar dollensınler embrıyocuklar olsunlar snra fetus olsunlar snra bebek olsunlar.... sonraaa sen hıc bıyere gezeme sermuuuhhhh snra bu basını kasıyacak ıslerını yetıstıreme cocuklardannn..... hahhh ıste bole otur evınde cmtsı ıcın bnde sabırsızlanıyorum senın yerıne*ve daha snra test gunu ıcın dua edıcez beraber ama bn % 80 senın 10 undakı test gununde dogurmus olurum artk sana cepten msj atarım sende burdan ılan edersın sonucunuda bana sen yazarsın... ayy gecse ya gunler hızlı hızlııı
ben bir yolunu bulur yine gezerim gör bak sen....ama birde ikiz olursa beni kelepçelerlerse naneyi yedik...dr aradım 8 yumurtadan 7 si gelişmişmiş 7 side tutmuş şimdi gelişimlerini takip edeip transfer gününü belirleyecekler..
bu arada gerçekten o kadar yoğunumki bu gün arayacklardı durumu bildirmek için unutmuşum eşim aradı ne oldu diye bende ay dedim arayayım hemen ..yani kızlar stress sıfır....
Merhaba canim.Surec cok zorlu umarim pozitif sonuc alirsiniz.Tuplerin icin soylediklerinde cok haklisin,her serde vardir bir hayir.Bu surece girecegimiz zaman tecrubelerinizden cok faydalanacagim ve umarim o zaman hepiniz ya kucaginizda ya da bedeninizde tasidiginiz meleklerinizle bana yol gosterceksiniz insallah.Butun arkadaslara yasadiklari sureclerde Allah yardim etsin,herkese iyi geceler diliyorum.Kizlar aklima cok enteresan bir sey takildi ...simdi 7 tane bebis orda bizi bekliyor bizde onlardan iki tanesini secip digerlerini yok edicez biran icim burkuldu onlarin hayatlarina son vermek gibi bir sey .ne acikli bir durum aslinda Rabbim onlarin olusmasina izin verdi biz yok edicez(....
Bu arada eger persembe gunu transfer olursa kalanlari donduracagiz ve simdi esimle konustuk 3 tane koyun diyecegiz sonucta ozel yapiliyor resmi bir kayit yok..bakalim dr ne der? Eger cmt transfer olursa dondurma sansimiz olmayacak ve dr sansimin %50 oldugunu soyledi oda tuplerim olmadigi icin sansim artiyormus..ne kadar enteresan diymi tupler gitti diye uzulurken her serrin bir hayri vardir cumlesi cuk diye oturdu...
O kadar cok ilac aliyorumki ilac yutmaktan simdiden midem bulandi.
Hergun coraspin.folibol. 1 adet. Monodoks 2 adet estrofem 3 adet fampdin 2 adet progestan 200 mg 4 adet ayrica gunde 4 adet prednol aliyorum en kotusu prednol kortizonlu bir ilac oyle igrencki saniyede yutmadimmi 1 saat agzinin tadi olmuyor...
Yarin tekrar lab arayacagim durumlari nasil bebislerimizin diye cok entersan biz evde onlar orda:)))
Herkeze iyi gecelerrrr
Slm kızlar bugün dr kontrolüm vardı yarındı aslında ama ben miniğimi çok özledim bugünden gittim:)herşey gayet normal dedi dr eli ayağı kıpır kıpırdı 3.5cm olmuş bizim yaramaz 2 hafta sonra gidip 2li test yapacağız hayırlısı bakalım.
Semuh tatlım maşallah embriyolarına 8 de 7 çok ii gerçekten.İlgimdisinin dediği gibi 3 tanede ısrar et.Kanunu falan pek takmıyor tüp bebek merkezleri normalde 35 yaş altına tek embriyo koyuyorlarmış ben 27 yaşındayım 2 tane koydular benimle birlikte yaprıtan bi tanıdık vardı 40 yaşındaydı bayan ona da 3 tane koydular bir tanesi tutmuş.Stresin sıfır olması süper.inş transferden sonrada böyle olursun hadi bakalım çoook heyecanlanıyoruz kendi yaptırdığım zamanlar aklıma geldi şimdi:))))
İlgimdisi canım sen tecrübelisin bilirsin çok pimpiriğim aslında biliyorum ama sormadan edemeyeceğim.Şimdi benim bebişim son adet tarihine göre 10+5 günlük ama ultrasyon sonucu 10+1 günlük gösterdi 4 günlük bi fark var bu önemli bişey değildir değilmi dr normal dedi ama 3.5 cm sanki küçükmüş gibi geldi bide gebelik haftasındaki özelliklerine netten bakınca 7cm diyor ama bizim bu ölçü galiba ense popo araı mesafe normal mi sence canım?Bunları yazdığımı eşim duysa bana çooook kızar:)Bugün beni dr şikayet eiyor çok pimpirik diye:)Dr da evhamlanacak kötü bi durum yok olumsuz bişey olsa söyleriz dedi.Bu gidişle dr da usandıracağız.Ama elimde değil inan canım ya en ufak bişeyden korkuveriyorum şu 3- 4 ayı sağlıkla atlatsak sanki bira daha rahatlayacağım hayırlısı bakalım.Minik alaraya iii bak öptm çooook.
Kizlar aklima cok enteresan bir sey takildi ...simdi 7 tane bebis orda bizi bekliyor bizde onlardan iki tanesini secip digerlerini yok edicez biran icim burkuldu onlarin hayatlarina son vermek gibi bir sey .ne acikli bir durum aslinda Rabbim onlarin olusmasina izin verdi biz yok edicez(....
Bu arada eger persembe gunu transfer olursa kalanlari donduracagiz ve simdi esimle konustuk 3 tane koyun diyecegiz sonucta ozel yapiliyor resmi bir kayit yok..bakalim dr ne der? Eger cmt transfer olursa dondurma sansimiz olmayacak ve dr sansimin %50 oldugunu soyledi oda tuplerim olmadigi icin sansim artiyormus..ne kadar enteresan diymi tupler gitti diye uzulurken her serrin bir hayri vardir cumlesi cuk diye oturdu...
Hergun coraspin.folibol. 1 adet. Monodoks 2 adet estrofem 3 adet fampdin 2 adet progestan 200 mg 4 adet ayrica gunde 4 adet prednol aliyorum en kotusu prednol kortizonlu bir ilac oyle igrencki saniyede yutmadimmi 1 saat agzinin tadi olmuyor...
Yarin tekrar lab arayacagim durumlari nasil bebislerimizin diye cok entersan biz evde onlar orda:)))
Herkeze iyi gecelerrrr
bende asılama oldum 1 hafta geçti belim ağrıyor sık sık idrara çıkıyorum acaba hamilemiyim
Evet canım çok enteresan bi uygu oluyor sen evde onlar orda ama az kaldı vuslat bitiyor:)Tüplerinin olmaması gerçekten de senin için avantaj olacak inş dış gebelik korkun olmayacak bebeklerin rahime daha kolay yerleşecek hep güzzel düşün güzel olsun canım.İlaçlar beni de mahvetti bol ödem ve kilo...crinon jel de kullanıyordum ben hala kullanıyorum pregesteron hormonu için ama sabret canım bir çoğunu hamile kaldığını öğrenince keserler benide estrofem perişan ediyordu kabızlık yapıyordu östrojen hormonuymuş galiba tranvestiler kullanıyormuş bu ilacı ne gülmüştüm:)Ayyy valla yazdıkça heyecanlanıyorum bebeklerini lab.alıp geleceksin sonra onlar seninle .Biz dün kontrole gittiğimizde yaşamayan bebeğimin kesesini de gösterdi dr embriyo küçücük içinde öyle duruyor anne yüreği dayanmıyor içim burkuldu neyse artık kardeşi sağlıklı olsunda 4 kardeş te lab donmuş var:)çocuk çok yani:)Kizlar aklima cok enteresan bir sey takildi ...simdi 7 tane bebis orda bizi bekliyor bizde onlardan iki tanesini secip digerlerini yok edicez biran icim burkuldu onlarin hayatlarina son vermek gibi bir sey .ne acikli bir durum aslinda Rabbim onlarin olusmasina izin verdi biz yok edicez(....
Herkeze iyi gecelerrrr
Kuntezella canım inş senin aşamalarını da burada heyecanla paylaşırız bende aynı yollardan geçtiğim için kendim yaşıyormuş gibi heyecanlanıyorum Allahım hepinizin yardımcısı olsun.Merhaba canim.Surec cok zorlu umarim pozitif sonuc alirsiniz.Tuplerin icin soylediklerinde cok haklisin,her serde vardir bir hayir.Bu surece girecegimiz zaman tecrubelerinizden cok faydalanacagim ve umarim o zaman hepiniz ya kucaginizda ya da bedeninizde tasidiginiz meleklerinizle bana yol gosterceksiniz insallah.Butun arkadaslara yasadiklari sureclerde Allah yardim etsin,herkese iyi geceler diliyorum.
bende asılama oldum 1 hafta geçti belim ağrıyor sık sık idrara çıkıyorum acaba hamilemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?