yine kayboldunuz.. sermuh koşturmaktan vakit bulamıyor, ilgimdisinin son zamanları,bilge çok üzgün,ergitesss küsüp gitti......
keşke ben de hamile yada tedavi aşamasında falan olsaydım da gelişmeleri yazsaydım.. şimdi ise bomboşum sanki...
sanırım yine bana bi haller olmaya başladı.. kaldıramıyorum artık sabır gösteremiyorum.. biri ateşlese patlayacak gibi kendimi zor tutuyorum.. Allah ım sonumu hayır etsin...
selam kızlar nasılsınız?toparlanamadım bu sefer ki negatif beni çok üzdü. sizleri ihmal ettiğimi düşünmeyin. üzüntümü yaşıyorum. kendinize dikkat edin.
Canım bugün dr aradım kanaman yoksa ve ağrılar çok şiddetli değilse normal sonuçta diğer kesede içinizde gelmenize gerek yok telaşlanmayın dinlenin dedi kanaman olursa ve ağrı durulmayacak gibi olunca hemen gelin dedi ağrı çok şiddetli değil ama karnımda kasığımda hep hissediyorum sabah uyanınca geçiyor öğleden sonra azıcık yorulunca geri başlıyor bende ilk zamandan itibaren pregesteron için crinon jel kullanıyorum 12 haftalık olana kadar kullanıcam bebeği korumak için de colasprin verdi kan akımını hızlandırır düşüğü engellermiş.Zormuş bu işler canım ya sadece hamile kalınca bitmiyormuş sıkıntılar hergün dr gidip ultrasyona giresim var bebeğim oradamı diye gereksiz panik yapıp bebşimi üzmekde istemiyorum biliyorum o benim her halimi hissediyor.Dün çok samimi olduğum bi arkadaşım aradı şehir dışında tlf sesini duyunca ağlamaya başladım çok duygusallaştım inş sorunsuzca 12 haftayı atlatırım 10. haftamıza gireceğiz inş zaman geçmek bilmiyor.Senin yerinde olmayı çok isterdim biran önce gelsin bebişim:)))
sen ıste o agrılarının oldgu zamanlarda saat bası bı 10 dk fazla degıl sıcak su torbası koymayı dene canım gercekten hem kıs hamılelıgı gecırıceksın sıcak sana cok daha ıyı gelıcek... dua edıceksın snra bana..evet ılk 12 hafta cok onemlı snrada 16 yı doldurmayı beklemen gerekki dahada rahatlayasın canım.. Allah ın ıznıyle sen bnm haftalarıma kızlarda senın haftalarına gelıcekler... agrın oldugunda gecen yazdıgım dua yı oku canım bn cok faydasını gordum tesbıhıde cek ıstersen bn ınanıyorum ıyı gelıyor..
yine kayboldunuz.. sermuh koşturmaktan vakit bulamıyor, ilgimdisinin son zamanları,bilge çok üzgün,ergitesss küsüp gitti......
keşke ben de hamile yada tedavi aşamasında falan olsaydım da gelişmeleri yazsaydım.. şimdi ise bomboşum sanki...
sanırım yine bana bi haller olmaya başladı.. kaldıramıyorum artık sabır gösteremiyorum.. biri ateşlese patlayacak gibi kendimi zor tutuyorum.. Allah ım sonumu hayır etsin...
evet acelyacım... son zamanlarım bı gorsenız toplamda 4.5 kg almıs olmama ragmen patlamaya hazır bomba gbıyım ne donebılıyorum ne kalkabılıyorum... hayırlısıyla su 3*4 hafta gecsede kucagıma alsam kızımı hafıflesem soyle bi... ınsallah sende hamıle kalıp yazıcaksın Rabbım buyuk ondan umut kesılmez... ama sabretmek zorundayız hepımız bızlerınde ımtıhanı bu demekten baska caremız yok... sakın olmalıyız canım hakkımızda hayırlısı ne ıse o olsun
canım benim bütün süreçler canımızı okadar çok yakıyoki artık beynim yorgun kalbim yorgun ümitlerim yorgun düşünmek istemiyorum ama bir türlü olmuo napalım sabır ihsan etsin rabbim bizlere yoksa dayanılacak bişey degil bu bende tüp bebege gidicem planlı yapıcam kışa düşündük ama kış geldikçede okadar düşünceler birikio ki bilmiyorum allahım dayanma gücü versin bize:85:
sabır sancalcım... sabır ... ve zaman en ıyı ılac... tup bebek ısını ertelemeyın sermuh basladı ne guzel tedavıye... aylının tuttu hayırlısıyla ınsallah sıra sızlerde..
buarada sermuh nasıl gıdıyor ıyımısın... ? yumıslerın buyumustu son durumun ne ? bgnde ses cıkmazsa arıycam kızlar... annem vr bnde son bı mutfagım kalmıstı orayı temızlıyor malum gunler yakın son 3 en ok 4 haftyı sayıyorum su ıslerım bıtsın kızım ıcın yaptıgım hazırlıkları paylasıcam sııznle resımlerını yuklıycem kfanız dagılsın... ınancınız artsın ıyı gunler hepınıze...
bizde seni bırakmayız kankaaaakısmet ama sizi hiç bırakmam canım.
canım çok geçmiş olsun Allahım tez zamanda şifa versinilgimdişi tatlım çok iyiyim ben kistler için dr gitim bi ilaç verdi kullanıom 5gün sonra adet olucam sonra klomen verdi ben hiç istemiyorum yutmak ama eşim kullan bakalım dr degiştirdim bide şifanın nerden geleegi belli olmaz dio kararsızzım sigara lanetinden ben kurtuldum rabbim herkesi kurtarsın inş. dua ediyorum hiçde canım istemiooooooooooooooooo bikere......ama kızlar eşim rahatsız biraz kalple ilgili dr taşınıyoruz allahım şifa verssin cümlemize
doz yüksek farkındayım .hala 300 doz günlük devam ediyor bu gün sanırım son iğneler olacak yarın sabah dr kontrolüm var toplama günü belirlenecek kasıklarm büyüdükçe şişiyor gece ayaklarım yanıyor resmen karmakarışık oldum...Hadi bakalım canım iyi gidiyorsun maşallah inş bu sefer gelir bebişlerin iğneler biraz sıkıntılı benim koldan ve göbekten 2 ayrı iğne yapılıyordu her yerim kaskatı şişmişti gonal f 300 baya yüksek başlamış ben pregonu aşılamamda 75 tüp de 150 yapmıştık birde lucrin kullanmıştım 3 hafta 14 tane yumurtam toplanmıştı hala yumurtalıklarım ağrıyorİnş bu sefer son olur tedavi aşaması bira yıpratıyor ama sonuç değer canım herşey gönlünce olsun Allahım yardımcın olsun:)
Çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine doğuma çok az kaldı soğuk algınlığı galiba yat dinlen iyice ıhlamur falan iç.Ben de 2 gübdür biraz yoruldum dün turşu yaptık bugünde annemlere gittim akşam kasıklarım ağrıdı arada bir batıp gidiyor hemen korkuyoruz eşim acile gidelim mi dedi hastanede tutarlar diye gitmek istemedim çok şiddetli bir ağrı değil ama yine de korkuyor insan 4 ayı bi atlatsaydım hayırla kanamam falan yok şükür ama bu ağrılar kafamı karıştırıyor.
selam kızlar nasılsınız?toparlanamadım bu sefer ki negatif beni çok üzdü. sizleri ihmal ettiğimi düşünmeyin. üzüntümü yaşıyorum. kendinize dikkat edin.
evet acelya gerçekten koşturmaktan vakit bulamıyorum.çarşamba akşam istanbuldan düzceye gittik ve geri geldik gece 3.00 de evdeydik tani yorgunluk sormayın halimizi.perşembe yarısı uyuyarak geçti ..koşturmaya halinde iğnelerimi yaptırıyorum.ütüler birikti ev çok fena yani her şey darmadağınık ..canım arkadaşım gitti dün gece 11.00 uçağıyla gönderdik.yarın yeni doğum yapan bir arkadaşımın bebek mevlidi var oraya gitmem lazım dr a gitmem lazım çarşıya gitmem lazım saçlarımı boyamam lazım çalışmam lazım ütü yapmam lazım yeni lazım çok bende...yine kayboldunuz.. sermuh koşturmaktan vakit bulamıyor, ilgimdisinin son zamanları,bilge çok üzgün,ergitesss küsüp gitti......
Canım bugün dr aradım kanaman yoksa ve ağrılar çok şiddetli değilse normal sonuçta diğer kesede içinizde gelmenize gerek yok telaşlanmayın dinlenin dedi kanaman olursa ve ağrı durulmayacak gibi olunca hemen gelin dedi ağrı çok şiddetli değil ama karnımda kasığımda hep hissediyorum sabah uyanınca geçiyor öğleden sonra azıcık yorulunca geri başlıyor bende ilk zamandan itibaren pregesteron için crinon jel kullanıyorum 12 haftalık olana kadar kullanıcam bebeği korumak için de colasprin verdi kan akımını hızlandırır düşüğü engellermiş.Zormuş bu işler canım ya sadece hamile kalınca bitmiyormuş sıkıntılar hergün dr gidip ultrasyona giresim var bebeğim oradamı diye gereksiz panik yapıp bebşimi üzmekde istemiyorum biliyorum o benim her halimi hissediyor.Dün çok samimi olduğum bi arkadaşım aradı şehir dışında tlf sesini duyunca ağlamaya başladım çok duygusallaştım inş sorunsuzca 12 haftayı atlatırım 10. haftamıza gireceğiz inş zaman geçmek bilmiyor.Senin yerinde olmayı çok isterdim biran önce gelsin bebişim:)))
sen ıste o agrılarının oldgu zamanlarda saat bası bı 10 dk fazla degıl sıcak su torbası koymayı dene canım gercekten hem kıs hamılelıgı gecırıceksın sıcak sana cok daha ıyı gelıcek... dua edıceksın snra bana..evet ılk 12 hafta cok onemlı snrada 16 yı doldurmayı beklemen gerekki dahada rahatlayasın canım.. Allah ın ıznıyle sen bnm haftalarıma kızlarda senın haftalarına gelıcekler... agrın oldugunda gecen yazdıgım dua yı oku canım bn cok faydasını gordum tesbıhıde cek ıstersen bn ınanıyorum ıyı gelıyor..
evet acelyacım... son zamanlarım bı gorsenız toplamda 4.5 kg almıs olmama ragmen patlamaya hazır bomba gbıyım ne donebılıyorum ne kalkabılıyorum... hayırlısıyla su 3*4 hafta gecsede kucagıma alsam kızımı hafıflesem soyle bi... ınsallah sende hamıle kalıp yazıcaksın Rabbım buyuk ondan umut kesılmez... ama sabretmek zorundayız hepımız bızlerınde ımtıhanı bu demekten baska caremız yok... sakın olmalıyız canım hakkımızda hayırlısı ne ıse o olsun
sabır sancalcım... sabır ... ve zaman en ıyı ılac... tup bebek ısını ertelemeyın sermuh basladı ne guzel tedavıye... aylının tuttu hayırlısıyla ınsallah sıra sızlerde..
buarada sermuh nasıl gıdıyor ıyımısın... ? yumıslerın buyumustu son durumun ne ? bgnde ses cıkmazsa arıycam kızlar... annem vr bnde son bı mutfagım kalmıstı orayı temızlıyor malum gunler yakın son 3 en ok 4 haftyı sayıyorum su ıslerım bıtsın kızım ıcın yaptıgım hazırlıkları paylasıcam sııznle resımlerını yuklıycem kfanız dagılsın... ınancınız artsın ıyı gunler hepınıze...
Açelyacım arada bir giriyorum kimse olmayınca çıkıyorum inş beklediğin ogünler de gelir ama hamileliğinde problemleri var ben eskiden hamile olunca herşey toz pembe olacak sanırdım bu seferde düşükmü yapacağım ağrılarımmı var bebeğe bişeymi oldu kaygısı Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin birkaç günür ağrılarım oluyor moralim sıfır dr arıyorum kanaman yoksa önemli bişey değil diyor çaresiz kontrol gününü bekliyorum ultrasyonda herşeyin normal olduğunu görünce rahatlıyorum birkaç gün sonra tekrar aynı stres yani canım Allah herkese sağlıklı hamilelikler versin inş seninde ogünler gelir ama kaybetme korkusu Allah korusun hepsinden kötü...yine kayboldunuz.. sermuh koşturmaktan vakit bulamıyor, ilgimdisinin son zamanları,bilge çok üzgün,ergitesss küsüp gitti......
Sancalım kışın inş güzel haberlerini alırız tüp bebek süreci biraz meşekkatli bir süreç ama sonuç değiyor Allahım sabır versin hep iyi düşün ii olsun.canım benim bütün süreçler canımızı okadar çok yakıyoki artık beynim yorgun kalbim yorgun ümitlerim yorgun düşünmek istemiyorum ama bir türlü olmuo napalım sabır ihsan etsin rabbim bizlere yoksa dayanılacak bişey degil bu bende tüp bebege gidicem planlı yapıcam kışa düşündük ama kış geldikçede okadar düşünceler birikio ki bilmiyorum allahım dayanma gücü versin bize:85:
Tebrik ederim canım bende bir başarısız aşılamadan sonra özel bi tüp bebek merkezinde yaptırdık ve tuttu çok şükür seninki kaç aylık.Evet aşılamada başarı şansı biraz az ama bellide olmuyor tabi Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu.Merhaba kızlar.geçen yıl birara aranızdaydım.evliliğimn 5.yılı.geçen yıl aşılama 2defa yaptırdm tutmadı.ve ben vakit kaybettiğimi düşünüyorum.tabi kısmet bu işler.ama şimdiki aklm olsa direk paralı tüp bebek yaptırrdm.maddiyatmz çok çok iyi değil ama ünv.hastanelerinde uğraşıp vakit kaybetmektense bişekilde 4-5 milyarı bulup özelde yaptrdık ve tuttu allaha şükür..ki aşılama tutma ihtimali %20lerdeyken tüpbebekte %50lere çıkıyor.yani demem o ki keşke hiç aşılamayla vakit kaybetmeden tüpe geçseydm.tabi siizin bileceğinz iş.ama beklemek zor.
Kızlar, biliyorum çok oldu buraya yazmayalı.Bazen haylaz haylaz girip bir bakınıp çıkıyorum forumdan.Bilge canım yeni umutlarımız hiç bir zaman tükenmesin.Kendini bırakma yalnız değilsin.Sen ,ben gibi diğer arkadaşlara da aynı şeyi söylüyorum.Umarım bizim dualarımızda kabul olacak bir gün umudumuzu yitirmeyelim lütfen.Bebek bekleyen arkadaşlara Allah sağlıklı sıhhatli kucaklarına almak nasip etsin diyorum.Bende bir değişiklik yok.Hatta görüşmeyeli mola verdim diyebilirim.Ama bu arada eşimi tüp bebek için ikna ettim.Eşime göre tüp bebek son nokta.Umutlar tüp bebekle zirve yapıyor.''Olumsuz olması seni çok etkileyecek ve ben senin üzülmeni istemiyorum'' diyordu.Son konuşmamızda ''1 kez olsun deneyelim lütfen''dedim.Yıkılmayacağıma söz verdim.Tamam dedi.Zamanı ona bıraktım.Ama sanırım 6 ay içinde olabilir inşallah.Bilmeyenler için benim 3 tane spontan gebeliğim ve düşüğüm var.Eşimde ve bende şu ana kadar yapılan testlerde bir anormallik yok.Doktorum tüp bebeğin belki bir umut olacağını söylüyor.Bakalım kısmet.Bu arada Bursa'da oturan ya da Bursa da tüp bebek yaptıran var mı aranızda.Beni bilgilendiriseniz sevinirim.Görüşmek üzere Bütün anneleri,anne adaylarını ve anne aday adaylarını sevgiyle kucaklıyorum.
Sermuh canım yumurtaların o durumu çok kötü oluyor kasıkların şiş dolgun ağrılı...Bol su iç ödem oluşmasın bide yumurtaların aşırı uyarılması sonucu ohm diye bi hastalık oluşuyormuş onada dikkat et yumurtaların toplandıktan sonra bolca dinlen gerçi daha önce yaşadın tecrübelisin ama benim tecrübe daha taze birde canım yumoşlar toplandıktan sonra transferden sonra acı ,tuzlu ,baharatlı,turşu gibi yiyecekler yeme kabız olmamaya dikkat et.Canım saçlarını boyatma kimyasal ,bırak beyazların varsa çıksın dip boyan gelsin kimyasal herşeyden uzakdur bebeğin sana tutunmaya çalışacak küçücük bişeyden bile etkilenir Allah yardımcın olsun tatlım heyecanla bekliyoruz güzel sonuç alacağımız günleri...
İlgimdisi canım kasıklara sıcak su koymayı denemek isterdim ama bi sitede kalorifere yaslanmayın sıcak su ile banyo yapmayın falan diye okudum sonra bebeği pişirmeyelim Allah korusun ben en iyisi ayaklarıma koyayım sıcak suyu:)Canım bide az da yesem çok da yesem karnım aşkamları davul gibi şiş oluyor halimi görsen en az 6 aylık hamile dersin sabahları biraz şiş iniyor .böyle sanki karnımda kasıklarımda bi dolgunluk var gibi sende de oluyormuydu böyle şeyler gaz sancısına pek benzemiyor.
merhaba kızlar ben hemen yazıpçıkıcam.şuan istanbulldayım pazartesi tüp bebek tedavisine başlayacağım.çok streslliydim kusura bakmayın bilge sende canım çokk zor dönemden geçiyorum dua edin bana yine yazarım inşallah.dualarınızı bekliyorum.inşallah hayıırlısı olur öptüm hepinizi.görüşrüz.beni unutmayın...
Hakkında hayırlısı canım inş ii bir merkez bulursun ve ii bi sonuç alırsın zor bir karar biz gözümüz kapalı yaşadığımız şehirde yaptırdık olmazsa ist falan gideriz diye düşünüyorduk ki çok şükür pozitif sonuç aldık Rabbim size de nasip etsin inş:)Hoşbulduk aylin25.Sizleri çok özlemişim.Bu gece nöbetteyim çok hasta da yok.Topiğe göz atıp duruyorum gelen giden var mı diye.Şu an araştırma içindeyim.Doktorumla birlikte araştırıyoruz diyebilirim.Ona bu konuda çok güveniyorum çünkü.Ha bu arada doktorum ile yaklaşık 15 yıllık bir tanışıklığım var.Ailece görüşüyoruz yani.Benim için en iyisini o biliyor.Kararımız netleşince sizlere de bildireceğim.
Canım deneyim bakalım ben dr yanında çalışan hemşireyle görüştüm ağrın rahatsız edecek şekildeyse parol yada minoset plus iç dedi çok şiddetli değildi ama zaten şiddetli de olsa ağrı kesici içmem dr milleti işte senin yöntemi deneyim bakalım ama bu aralar çok şükür azaldı.Bizim kayserimiz bildiğin yayla hemen soğuyuveriyor evde yelek çorap falan giyiyorum düşün üşütüncede olabilr.Bu arada senin verdiğin tesbihleri çekiyorum.Tedbiri aldıktan sonra tevekkül etmekten başka çaremiz yok Rabbim ömür verdiyse yaşar inş ama çoooook pimpirikliyim bi kurtulsam bu huyumdan eşimde benden 5 kat beter en ufak bi ağrıda hadi acile gidelim diye tutturuyor onada bişey demeye korkuyorum film olduk yani:)))ıyıde canıım bn bunu kendı kafama gore soylemıyorumki.... bnm dr um soylemıstı sen bılırsın tabii... ayrıca cocug pişrmezsın merk etme ve pınpırıklıde olma Allah korsun sakınan goze cop batar,bnde sısıyordum aksmları 4. ayın bıtmesıne yakın bıtıyor snra 7. ayın bıtmesıne yakın tekrar oluyor ve de artarak.... smdı ınan dahada zor....
merhaba kızlar ben hemen yazıpçıkıcam.şuan istanbulldayım pazartesi tüp bebek tedavisine başlayacağım.çok streslliydim kusura bakmayın bilge sende canım çokk zor dönemden geçiyorum dua edin bana yine yazarım inşallah.dualarınızı bekliyorum.inşallah hayıırlısı olur öptüm hepinizi.görüşrüz.beni unutmayın...
Hakkında hayırlısı canım inş ii bir merkez bulursun ve ii bi sonuç alırsın zor bir karar biz gözümüz kapalı yaşadığımız şehirde yaptırdık olmazsa ist falan gideriz diye düşünüyorduk ki çok şükür pozitif sonuç aldık Rabbim size de nasip etsin inş:)
Canım deneyim bakalım ben dr yanında çalışan hemşireyle görüştüm ağrın rahatsız edecek şekildeyse parol yada minoset plus iç dedi çok şiddetli değildi ama zaten şiddetli de olsa ağrı kesici içmem dr milleti işte senin yöntemi deneyim bakalım ama bu aralar çok şükür azaldı.Bizim kayserimiz bildiğin yayla hemen soğuyuveriyor evde yelek çorap falan giyiyorum düşün üşütüncede olabilr.Bu arada senin verdiğin tesbihleri çekiyorum.Tedbiri aldıktan sonra tevekkül etmekten başka çaremiz yok Rabbim ömür verdiyse yaşar inş ama çoooook pimpirikliyim bi kurtulsam bu huyumdan eşimde benden 5 kat beter en ufak bi ağrıda hadi acile gidelim diye tutturuyor onada bişey demeye korkuyorum film olduk yani:)))
Hadi bakalım canım Rabbim yolunu açık etsin tabiki dua ediyoruz unuturmuyuz hiç buradaki bütün arkadaşlarıma dua ediyorum.Zorlu bi süreçtesin ama geçiyor minik bebeğin göbüşünde olunca hepsini unutuyorsun inş evine bebeilşinle dönersin canım kend çoooooook iii bak.
yeda tebrikler güzelim...Allah tamamına erdirsin haber vermene çoks evindim..
kuntizella hoşgeldin umarım sende tez zamanda güzel haberler verirsin
aylin uyarıların için sağol canım evet malesef tecrübeliyim bu 4.tüp bebek uygulaması ama yinede ilk kez yapıyormuş gibi dikkat ve heyecan içerisindeyim.
bilge nirdesin demiycem okul başladı oldukça yoğun olduğunu tahmin ediyorum kolaylıklar diliyorum..:)
ilgimdisi hadi bakalım az kaldı kızına kavuşmana Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.Bu arada seninle bir hamile olan arkadaşımla birlikte bizde bir yandan doğum hazırlıkları içerisindeyiz seni çok iyi anlıyorum arkadaşımı gördükçe hep sen geliyorsun aklıma..
ergitess tedavin hayırlı olsun aramıza dönmene sevindim..umarım kalbinden geçen güzellikler seninle olur..
bende haberler bu gün sabah hayat 8,30 başladı sabah 10:00 da dr randevüm vardı gayet güzel 10 taneye yakın yumurta oluşmuş dr dan çıktım koşturmaca mevlüde gittim ordan koşturmaca 2,30 iğne vurdurmaya ordan geri mevlüde ordan yine koşturmaca eve derken koşturmaca akşam 9.00 son iğne yani çatlatma iğnesi yapıldı işlem tamam şimdide saçlarımı hint kınasıyla boyadım kurumasını bekliyorum saat gece yarısı 2.20 olmuş(( pazartesi sabah 7,30 hayat başlayacak hastanede olucam yumoşlar toplanacak ve bir kaç gün sonra transferrrr bu sefer tutarsa bu çocuklar çok tempolu yaşacaklar çünkü ben ordan oraya koşturarak teavi içerisindeyim...
Allah hepimize sabır versin hepimize yardımcı olsun...dualarımızı kabul etsin...
canım gelmene çok sevindim inş.hayırlı evlatlarınla dönersin istblda hangi tüp bebek merkesine gittin yazarsan sevinirimm dua edicemmerhaba kızlar ben hemen yazıpçıkıcam.şuan istanbulldayım pazartesi tüp bebek tedavisine başlayacağım.çok streslliydim kusura bakmayın bilge sende canım çokk zor dönemden geçiyorum dua edin bana yine yazarım inşallah.dualarınızı bekliyorum.inşallah hayıırlısı olur öptüm hepinizi.görüşrüz.beni unutmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?