Yenilikler her zaman iyidir arkadasim.umarim olumlu sonuc alirsiniz bu kez.kızlar nerelerdesiniz yaa... bizim topiğin adını umudunu yitirip,kaybolup gidenler diye değiştirelim en iyisi(
benden haberlere gelince aşılamamı oldum ama doktorum ne hikmetse bunu ilk sayıyor,yani tutmazsa tekrarlayacak.. ayrıca bana aldırdığı iğnelerin 3 te birini kullandık,en azından bundan sonrakiler için para harcamıycaz,bu nedenle eşim tüp yaptırana kadar 2 tane daha aşılama yaptırmaya kararlı.. bu doktorum diğerinden biraz farklı,ne bileyim aşılama öncesi ve sonrası ilaçlar verdi,ayrıca iğneli olsa bile fazla yumurta geliştirmedi,yani öncekilerde hapla gelişen 4-5 yumurtayla olmuştum bu kez iğneyle gelişen 2 yumurtayla aşılama oldu vs vs vs..
umudum yok zaten ama yaza kadar kendimiz deneyecektik,şimdi biraz takviye almış oluyoruz o kadar.. negatif göreceğimi bildiğimden burada gün saymayacağım.. adete kadar da test yapma dedi yeni doktorum.. bayrama denk geliyor,olmazsam işte asıl bayram o zaman olur :))
ilgimdisiden haberi olan varmı prensesini inş kucağına almıştır darısı başımıza kızlar bide bişiy sorcam bilen varmı incir kürüne adetin kaçıncı günü başlanıyor
Yenilikler her zaman iyidir arkadasim.umarim olumlu sonuc alirsiniz bu kez.
slm kızlar çok zor günler geçiriyorum 20 gün önce çok şiddetli bi kanama ile hastaneye gittim 1 hafta hastanede yattım şükür bbeğim düşmedi şuan sürekli yatıyorum annemlerde kalıyorum kanamam ara ara devam ediyor burda net olmadığı için size yazamadım sermuhu ergitesi ilgimdisiyi çok merak ediyorm geçmişi okuyamadım bana dua edin canlarım.
slm kızlar çok zor günler geçiriyorum 20 gün önce çok şiddetli bi kanama ile hastaneye gittim 1 hafta hastanede yattım şükür bbeğim düşmedi şuan sürekli yatıyorum annemlerde kalıyorum kanamam ara ara devam ediyor burda net olmadığı için size yazamadım sermuhu ergitesi ilgimdisiyi çok merak ediyorm geçmişi okuyamadım bana dua edin canlarım.
Allah seni ve bebegini korusun canim.Bu zorlu mucadeleye bebegin de katilmis :)Hayata sıkı sıkı tutunmaya calisiyor annesi.Allah saglikli kucagina almak nasip etsin insallahslm kızlar çok zor günler geçiriyorum 20 gün önce çok şiddetli bi kanama ile hastaneye gittim 1 hafta hastanede yattım şükür bbeğim düşmedi şuan sürekli yatıyorum annemlerde kalıyorum kanamam ara ara devam ediyor burda net olmadığı için size yazamadım sermuhu ergitesi ilgimdisiyi çok merak ediyorm geçmişi okuyamadım bana dua edin canlarım.
Allah seni ve bebegini korusun canim.Bu zorlu mucadeleye bebegin de katilmis :)Hayata sıkı sıkı tutunmaya calisiyor annesi.Allah saglikli kucagina almak nasip etsin insallahslm kızlar çok zor günler geçiriyorum 20 gün önce çok şiddetli bi kanama ile hastaneye gittim 1 hafta hastanede yattım şükür bbeğim düşmedi şuan sürekli yatıyorum annemlerde kalıyorum kanamam ara ara devam ediyor burda net olmadığı için size yazamadım sermuhu ergitesi ilgimdisiyi çok merak ediyorm geçmişi okuyamadım bana dua edin canlarım.
evet iyidir ,fayda etmese bile en azından burada derdimi dökebileceğim birileri olması iyi geliyor.. sizlerde arayı uzatmayın.. mesela kuntizella adını tanıyorum ama şuan ne yapıyor ne alemde bilmiyorum:) ilk sayfada da haber yok yazıyor :)
acelya30'a sesleniyorum :) yazdigim mesajlardan birinde yazmistim ama gozunden kacmis sanirim.ilk sayfada guncelleme yapilmadi bu arada.esimle tup bebege karar verdik.daha dogrusu daha cok benim kararim :) 3 normal gebeligim var+ spontan gelisen dusuklerim hayal kirikliklarim yuzunden esim -tup bebek umutta son nokta-diyor.benim uzulmemden ve yiklilmamdan korkuyor.bu arada yaklasik 2 yildir farkinda oldugum normal bir gebeligim olmadi.3 asilamam var hepsi basarisiz oldu.sonunda yaptigimiz son konusmada ikimizin de karar verecegi ortak bir zamanda tup bebek icin yasadigim sehir olan Bursa da buyuk ihtimal pembe mavi tup bebek merkezine gidecegiz.zamani icin esimi zorlamiyorum.Belki bahari bulabilir.Kısmet....
:) yazdigim mesajlardan birinde yazmistim ama gozunden kacmis sanirim.ilk sayfada guncelleme yapilmadi bu arada.esimle tup bebege karar verdik.daha dogrusu daha cok benim kararim :) 3 normal gebeligim var+ spontan gelisen dusuklerim hayal kirikliklarim yuzunden esim -tup bebek umutta son nokta-diyor.benim uzulmemden ve yiklilmamdan korkuyor.bu arada yaklasik 2 yildir farkinda oldugum normal bir gebeligim olmadi.3 asilamam var hepsi basarisiz oldu.sonunda yaptigimiz son konusmada ikimizin de karar verecegi ortak bir zamanda tup bebek icin yasadigim sehir olan Bursa da buyuk ihtimal pembe mavi tup bebek merkezine gidecegiz.zamani icin esimi zorlamiyorum.Belki bahari bulabilir.Kısmet....
kızlar ilgimdişi gitti doğurmaya bizim topikte bitti nerdesiniz sermuh adını hatırlayamadım arkadaşlar açelya aşılama yaptırdı ona yardımcı olamıyoruz ya kızıyorum topik hani yolumuza beraber devam edicektik çok küstüm herkese....şaka bi yana da hakikaten topik çöl oldu yani.....sermuh bilgenin tl.sende vardır son durumunu çok merak ettim ulaşırsan bi haber ver
canım çok sağol.. 5. aşılamam olunca ve en çok % 5 lik bir şansım kalınca ben yazmıştım burada gün saymak istemiyorum diye :)))))
ama aşılama uzmanı olucam yakında.. hani aletler vs falan olsa başkalarına çok rahat aşılama yapabilirim sanırım, yumurta takibide yaparım..
benim doktor adeti bekle dediğinden dolayı adeti bekleyeceğim. başkalarıda öyle hissediyor mudur bilmiyorum ama ben test yaptırmaya gidince ve negatif sonucu alınca kendimi ezik,gariban biri gibi hissediyorum :)
cok guldum son ifadene.
ilgimdisi ne durumda; cuma dedi, p.tesi dedi. esi de haber verecekti dogum olunca, sermuh da ulasamadi. kimseden ses cikmayinca korkmaya basladim. insallah saglik problemleri cikmamistir.
slm arkadaşlar ne zamandır yazamadım.2 negatif aşılama 3 ay klomen tedavisi ve sonunda tüp bebeğe karar verdik eşimi ikna etmem zor oldu o normal deneyelim bir süre daha desede nihayet allahın izniyle ocağakta yaptıracağız ama sorun şu ki hastane olarak neresi iyi sağlıklı bilemiyorum bana bu konuda yardım ederseniz sevinirim :18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?