Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
Yenilikler her zaman iyidir arkadasim.umarim olumlu sonuc alirsiniz bu kez.

Sermuh canim, yazamadim ama seni de takip ediyorum.Yine hayirlisi olsun diyorum.Kesinlikle her seyin vakti ve saati var.Umarim bundan sonraki uygulamada olumlu netice alirsiniz.Bu arada bebegimizden haber alan olursa hemen yazsin cok merak ediyorum.Annemiz kendisini toparlayinca kendisinden dinleriz bir de hikayesini insallah.Bu arada Bilge nerelerde?Zor gunler gecirdiginin farkindayim.Sermuh Bilge'yle gorusuyordunuz sanirim olur da konusursaniz onu cok ozledigimi ve selamimi soylersen sevinirim.Onunla konusmayi cok isterim. ben surekli yazamasamda her gun girmeye okumaya calisiyorum.Herkese iyi geceler diliyorum.hepinizi sevgiyle kucakliyorum,iyi geceler.

ilgimdisiden haberi olan varmı prensesini inş kucağına almıştır darısı başımıza kızlar bide bişiy sorcam bilen varmı incir kürüne adetin kaçıncı günü başlanıyor

ilgimdisiden haberi olan varmı prensesini inş kucağına almıştır darısı başımıza kızlar bide bişiy sorcam bilen varmı incir kürüne adetin kaçıncı günü başlanıyor

canım 21 gün uygulanıp 7 gün ara veriliyor daha sonra tekrar 21 gün daha uygulanıyor.. ben denemedim ama niyetine girip araştırmıştım.. nette zamanı yok ama sanırım adetin 7.günü başlıyorsun böylece geçen 21 günden sonra bir sonraki adetin gelmiş sayılıyor.sonra 7 gün ara verip tekrar içiyorsun.yani ortalama 28 günde adet gören biri 2. turada adetin 7.günü başlamış oluyor.. benim anladığım bu :)

Yenilikler her zaman iyidir arkadasim.umarim olumlu sonuc alirsiniz bu kez.

evet iyidir ,fayda etmese bile en azından burada derdimi dökebileceğim birileri olması iyi geliyor.. sizlerde arayı uzatmayın.. mesela kuntizella adını tanıyorum ama şuan ne yapıyor ne alemde bilmiyorum:) ilk sayfada da haber yok yazıyor :)

bu arada sermuh naptın? yeni merkezle görüştün mü? ne zaman başlıyorsun?

slm kızlar çok zor günler geçiriyorum 20 gün önce çok şiddetli bi kanama ile hastaneye gittim 1 hafta hastanede yattım şükür bbeğim düşmedi şuan sürekli yatıyorum annemlerde kalıyorum kanamam ara ara devam ediyor burda net olmadığı için size yazamadım sermuhu ergitesi ilgimdisiyi çok merak ediyorm geçmişi okuyamadım bana dua edin canlarım.

canım çokkk geçmiş olsun,Allah bebeğini korusun.. çok merak etmiştik seni...

canım benim allaha emanet olun bebeğinle

Allah seni ve bebegini korusun canim.Bu zorlu mucadeleye bebegin de katilmis :)Hayata sıkı sıkı tutunmaya calisiyor annesi.Allah saglikli kucagina almak nasip etsin insallah

Allah seni ve bebegini korusun canim.Bu zorlu mucadeleye bebegin de katilmis :)Hayata sıkı sıkı tutunmaya calisiyor annesi.Allah saglikli kucagina almak nasip etsin insallah

Son düzenleme:

sanırım farketmemişim genelde takipteyim ama :) en azından norml yolla gebe kalabilmişsin diyecektim ama üstüste kayıplar olması daha kötü.. ben acaba spermler tüplerden geçemiyor mu? yada tutunma aşamasında bir sorun mu oluyor diye düşünüp duruyorum, kafayı yememek için bu aralar araştırmalara ara verdim. biz de tüp kararı vermiştik ama ancak temmuz civarı yaptırabilicez.. o zamana kadar kafamı dinleyeceğim diye kendime söz vermişken bir anda aşılama yaptırmış buldum kendimi, umudum olmadığından hiç yaptırmışım gibi gelmiyor... eşim nasıl olsa temmuza kadar normal yolla olmasını deneyeceğiz,en azından olasılığı arttıralım düşüncesiyle ardarada 2-3 aşılama daha istiyor... ama bir noktayı sürekli unutuyor, acaba ben üstüste negatifleri gördüğümde nasıl etkileneceğim
bunda da vardır bir hayır deyip bu kez eşimin isteğiyle hareket ediyorum.. hakkımda hayırlısı olsun...

Son düzenleme:
kızlar ilgimdişi gitti doğurmaya bizim topikte bitti nerdesiniz sermuh adını hatırlayamadım arkadaşlar açelya aşılama yaptırdı ona yardımcı olamıyoruz ya kızıyorum topik hani yolumuza beraber devam edicektik çok küstüm herkese....şaka bi yana da hakikaten topik çöl oldu yani.....sermuh bilgenin tl.sende vardır son durumunu çok merak ettim ulaşırsan bi haber ver

Son düzenleme:

canım çok sağol.. 5. aşılamam olunca ve en çok % 5 lik bir şansım kalınca ben yazmıştım burada gün saymak istemiyorum diye :)))))
ama aşılama uzmanı olucam yakında.. hani aletler vs falan olsa başkalarına çok rahat aşılama yapabilirim sanırım, yumurta takibide yaparım..
benim doktor adeti bekle dediğinden dolayı adeti bekleyeceğim. başkalarıda öyle hissediyor mudur bilmiyorum ama ben test yaptırmaya gidince ve negatif sonucu alınca kendimi ezik,gariban biri gibi hissediyorum :)

cok guldum son ifadene.
ilgimdisi ne durumda; cuma dedi, p.tesi dedi. esi de haber verecekti dogum olunca, sermuh da ulasamadi. kimseden ses cikmayinca korkmaya basladim. insallah saglik problemleri cikmamistir.

cok guldum son ifadene.
ilgimdisi ne durumda; cuma dedi, p.tesi dedi. esi de haber verecekti dogum olunca, sermuh da ulasamadi. kimseden ses cikmayinca korkmaya basladim. insallah saglik problemleri cikmamistir.

valla aslında ağlanacak haldeyim, ama biz gülelim dimi yaa :)
Allah ım şu cumanın hatrına hepimizi evlatlarına kavuştursun.. verirse ardarda doğurucam hatta hepsi oğlan olsun vatana asker lazım bizler aile planlaması yada çocuksuzluk çekerken bazı hainler dur durak bilmeden ürüyorlar....

bu arada öyle dedin ya içime kurt düştü inşallah olumsuz bir durum yoktur,sermuh da ortalarda yok kaç gündür.. neyse biz içimizi bozmayalım, sadece bebişle ilgilenmekten nete girmeye fırsat bulamamışlardır..

Son düzenleme:
slm arkadaşlar ne zamandır yazamadım.2 negatif aşılama 3 ay klomen tedavisi ve sonunda tüp bebeğe karar verdik eşimi ikna etmem zor oldu o normal deneyelim bir süre daha desede nihayet ALLAHIN izniyle ocağakta yaptıracağız ama sorun şu ki hastane olarak neresi iyi sağlıklı bilemiyorum bana bu konuda yardım ederseniz sevinirim :18::18::18::18:

merhaba burculumu. Tüp bebeğe karar verdiysenız size tek tavsiyem. Memorial hastanesi olur. Ve doktor nur hanım olur. Mükemmel bir doktor ne kadar güzel söz sıralasam buraya nur hanım için az kalır. çook çook ilgili.. Ve kibar.. Ben de orda bu ay tüp bebek yaptırdım. Doktorum dan allah bınlerce kez razı olsun. Bugun sonuç öğrenme gunum du. ve sonuç şükürler olsun allahıma hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... Allahım bu duyguyu inşallah herkese tattırsın .. Sanada tavsiyem memoril hastanesi ve dr. Nur hanım. Olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun .. Bugun çooooooooooooooook mutluyum allahım herkese bu duyguyu tattırsın inşallah sevgilerimle...

Tüm arkadaşlarıma slm lar... Mevlam banada hamıle kalmayı nasip ettı ... ( hamileyimmmmmmmmmmm) mevlam inşallah hayırlısı ıle bu duyguyu her kese yaşatır... Sevgilerimle... Ergites ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…