kızlar merhaba...
bgn dr umzla gorustuk yarın aksam saat 7 de kızıma kavusuyorum.... hepınızı tek tek anıcam dua edıcem Rabbım ınsallah sızlerede tattırsın bu duyguyu... bnm ıcın dua edın bır problem yok smdılık cok sukur ınsallah kucagımda goreyım =)))) hbr verıcem szlerede
kızlar merhaba...
bgn dr umzla gorustuk yarın aksam saat 7 de kızıma kavusuyorum.... hepınızı tek tek anıcam dua edıcem Rabbım ınsallah sızlerede tattırsın bu duyguyu... bnm ıcın dua edın bır problem yok smdılık cok sukur ınsallah kucagımda goreyım =)))) hbr verıcem szlerede
kızlar merhaba...
hepınızın ısmını tek tek anıcam kızlarrr... mucıze oluverır evet bellı mı olur... cok heycanlıyım... sermuhcum acelyacım hayırlısı olsun ..[/QUO
ay bende çok heycanlandım ya hadi bakalım ilk bebişimiz gelio yaşasın topik hadi darısı başımıza
kızlar merhaba...
kalp carpıntım cok oldugu ıcın anestezı dr ları ızın vermedıler sezeryana smdı baska bı ılac kullanıcam ve pzsı sabah 10 da gıdıcem doguma kızlar... dun dogumhaneden dondum heyecan yapınca .... hayırlısı boyleymısss smdı bu gunler hıc mı hıc cekılmıyorrrr onu kızımı cokkk cookk ozledım cok merak edıyorum .... nolur duanızı esırgemeyın cok ıhtıyacımız vr kızımla cok sukur boyle ıkımızde ıyıyız ama ınsallah dogumdada problem cıkmaz bnde sızler ıcın duacıyım... sermuha msj atıcm dogunca ... hepınızı sevıyorum
kalp carpıntım cok oldugu ıcın anestezı dr ları ızın vermedıler sezeryana smdı baska bı ılac kullanıcam ve pzsı sabah 10 da gıdıcem doguma kızlar... dun dogumhaneden dondum heyecan yapınca .... hayırlısı boyleymısss smdı bu gunler hıc mı hıc cekılmıyorrrr onu kızımı cokkk cookk ozledım cok merak edıyorum .... nolur duanızı esırgemeyın cok ıhtıyacımız vr kızımla cok sukur boyle ıkımızde ıyıyız ama ınsallah dogumdada problem cıkmaz bnde sızler ıcın duacıyım... sermuha msj atıcm dogunca ... hepınızı sevıyorum
kızlar nerelerdesiniz yaa... bizim topiğin adını umudunu yitirip,kaybolup gidenler diye değiştirelim en iyisi(
benden haberlere gelince aşılamamı oldum ama doktorum ne hikmetse bunu ilk sayıyor,yani tutmazsa tekrarlayacak.. ayrıca bana aldırdığı iğnelerin 3 te birini kullandık,en azından bundan sonrakiler için para harcamıycaz,bu nedenle eşim tüp yaptırana kadar 2 tane daha aşılama yaptırmaya kararlı.. bu doktorum diğerinden biraz farklı,ne bileyim aşılama öncesi ve sonrası ilaçlar verdi,ayrıca iğneli olsa bile fazla yumurta geliştirmedi,yani öncekilerde hapla gelişen 4-5 yumurtayla olmuştum bu kez iğneyle gelişen 2 yumurtayla aşılama oldu vs vs vs..
umudum yok zaten ama yaza kadar kendimiz deneyecektik,şimdi biraz takviye almış oluyoruz o kadar.. negatif göreceğimi bildiğimden burada gün saymayacağım.. adete kadar da test yapma dedi yeni doktorum.. bayrama denk geliyor,olmazsam işte asıl bayram o zaman olur :))
girip cikip duruyorum, hadi ilgimdisi bir haber ver artik :)
canım ilgimdisi bugün 10 da doğum yapacaktı.. sanırım şuan hastanededir, bebişini kokluyordur,emziriyordur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?