Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
Hepimiz senden gelecek guzel haberleri bekliyorduk.Biraz zorlu bir surec gecirmissiniz neyseki hersey yolunda.Allah anali babali buyutsun.Kizini bizim icin bol bol kokla emi.Bebek kokusu kadar saf ve temiz baska koku yok.Sevgiyle kucakliyorum sizi.

tesekkur ederım canım... atlattık cok sukur.. darısı sızlerın basına olsun ınsallah Rabbımden umut kesılmez :)

allaha şükür şuan bugun de bhcg tahlili yaptırdım ben 1160 değerim şükür hamileyim. doktor nur hanımdan allah razı olsun. çok ii bi doktor. ben dondurma işlemi yaptırdım yıllığı 450 tl .. tutmayıp 2 kez tedavi olursan ilaç masrafı olmuyor tabi. muhasabe ile görüştüğün zaman 2000 euro dan 100 ero düşüyorlar. allah yardımcın olsun .. selamlar.

kızlar meraba...herkese bi sorum var lütfen cvp yazın ben tüp bebek öncesi tedavi oluodum eşimin ısrarıyla yazmıştımda ben 12 ek imde çatlatıcı igne vurundum iğneden 16 gün sonra adet gelio ya bugun tam adet günüm 16gün sonunda adet olsaydım 26 ekimde olmasıgerekiodu acaba olabilirmi benim hep çatlatıcının 16.gününde adetim olmuştu ya kafam çok karışık kızlar pazartesi dr konturolüm var beklicem ogünü test yapmıcam öpüldünüz hepiniz

sen de yazmasan bizim topik 2. sayfaya falan düşecekti sanırım...
normalde 16-17 gün sonra olman lazım ama gecikmiş olabilir.. test falan yapma bence de,zaten doktora gidecekmişsin pzt belli olur.. o kadar çok hüsrana uğradık ki artık hemen test yaptırmaya koşmuyoruz sanırım :) haaa inşallah bebiş falan vardır,işte o zaman harikaaaa olur...

Son düzenleme:

haklısın tatlım okadar hüsran ki ama hep iğne kullanırdım bu sefer klomen die bi ilaç kullandım belki oda yapmış olabilir demi

haklısın tatlım okadar hüsran ki ama hep iğne kullanırdım bu sefer klomen die bi ilaç kullandım belki oda yapmış olabilir demi

canım benim önceki aşılamalarım klomenle yapılmıştı. çatlatma iğnesinden sonra 18.gün adet olmuştum en geç.. bu arada ben de adet olmayı bekliyorum. hiç ümidim yok o nedenle test falan yaptırmayacağım.. zaten karnım ağrıyor,bugün yarın gelir benim kırmızılar..

Son düzenleme:
yıne kımsecıkler yok ortalıkta yıne en cok ben takıp edıyorum sanırım... merak edıyorm sızlerı bızden haberler kızımla ugrasıyorum dun bebek mvlutumuzu yaptık bnm sezeryan yerımde hala agrım vr egılıp kalkamıyorum yalnız kızımda emerken problem oluyo tıkanıo ama ogrenıcek teyzelerı.. opuldunuz

ah maşallah maşallah mevlütler yapılmış herşey güzel bebişimiz öğrenecek herşeyi yavaş yavaş annesi

arkadşım valla bilemiyorum bende rabbim inş.verir hayırlısıyla bugun tam 19gün oldu yarın dr randevum var neyse çıkcak bakalım hayırlısıyla olur inş. rabbim hepimize tatdırsın o duyguyu

arkadşım valla bilemiyorum bende rabbim inş.verir hayırlısıyla bugun tam 19gün oldu yarın dr randevum var neyse çıkcak bakalım hayırlısıyla olur inş. rabbim hepimize tatdırsın o duyguyu

amin canım.. Allah önce sağlık sonra da bebişlerimizi eksik etmesin hayatımızdan... nasıl acı veren bir eksikliktir ki bu,dualarımızı olmayan herkese ver diye ediyoruz.. Allah bebek kokusunu duymayı bize de nasip edecek inşallah.. tek isteğim bunun tez zamanda gerçekleşmesi :)) ne dersin belki arka arkaya veririz haberleri,belli mi olur :)

AHH AHH nasıl güzeldir şimdi annesi,nasıl mis gibi kokuyordur.. biz buralardayız hep.. her gün 10 defa açıyorum sizlerden bi haber var mı diye.. ama herkes kabuğuna çekildi.. hadi senin işin gücün var vaktin yok,diğerleri nerede? hamiş kalanlar gittiler, bilge inşşallah iyidir en kısa zamanda döner aramıza..
size söz hamiş kalırsam hiç bırakmıycam sizi :))

Son düzenleme:
naptın canım gittin mi doktora??ben malesef adet olmak üzereyim yine,inşallah sen olmazsın:))

canım saat 1buçukta dr gittim daha yeni girdim eve adet olmadım olocakmışım gibide gelmio ama kan sonuçum 0,123 çıktı dr var veya yok demedi endimetrum kalınlaşmasımı ne öle bişi çok güzel dedi bende burda çıkmadı adet olmadım ne bu dedim erken daha olabilir bekle cuma ya kadar dedi bakalım beklemek kadar kötü bişi yok

canım değer çok düşük,gebelik olmaz ama inşallah başka bişi yoktur.. gerçi kullandığımız ilaçlar arada adet gecikmesi yapabiliyor.. ben de karın ağrısından ölüyorum,bir aşılamayı daha hüsranla bitiricem.. aslında benim bugün 17.gün.. olmam lazımdı ama doktorun verdiği vajinal jel daha yeni bitti sanırım adeti jeli bıraktıktan sonra oluyormuşum, nette baktım.. içimdeki bütün umut ışıkları söndü yine :))

Son düzenleme:
acelya sancal tesekkur ederım ıkınızede.. bılgeyı cok merak edıyorumbnde.. ne zamandır yok.. aylın rahatsızdı noldu bılmıyoru ıyıdır kuzusud oda ınsallah.. sermuhta gırmıyoo..

ben adet gördüm açelya ne durumdasın arkadaşım senin durumunu öğrenim ilgimdişinin bebeği gldi şükür bidaha girmicem çünkü kimse yok

ben adet gördüm açelya ne durumdasın arkadaşım senin durumunu öğrenim ilgimdişinin bebeği gldi şükür bidaha girmicem çünkü kimse yok

canım ben daha adet olmadım,ama hamilede değilim... ben anlamadım bu işi normalde diğer aşılamalarım tam yumurtlama zamanında yapılmıştı 16.günde ve sonrasında en geç 16 gün sonunda adet görmüştüm.. bu iğneli olduğundan erken gelişti ve 12. gün aşılama oldu,bu sabah 17 gün bitti. şimdi normal yumurtlama olsaydı 4 ü adet tarihimdi ama erken yumurtlamadan dolayı olmam lazımdı, sanırım jel geciktirdi,bugün yarın gelir.. yada kist oluşmuş olabilir... neden hamile değilim diyorum çünkü adet belirtilerime rağmen sabah idrar testi yaptım,negatif çıktı.. 17 gün bitmiş idrarda çıkması gerektiğinden kan falan vermeyeceğim.. 3 gün içinde olmazsam o zaman doktora giderim artık...

ben de seni merak ettiğim için açıyordum, kolay kolay girmem artık,zaten senden başka gelen giden yoktu..

Son düzenleme:
ilgimdışı sağlıkla büyüt bebeğini

sermuh neler yapıyorsun?

kızlar bende 9. aydayım.yatmaya dewam.suyumuzda azalma olmuşbiraz.kontrol altndayım.

allah tez zamanda dileklerinizi kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…