Tüm arkadaşlarıma slm lar... Mevlam banada hamıle kalmayı nasip ettı ... ( hamileyimmmmmmmmmmm) mevlam inşallah hayırlısı ıle bu duyguyu her kese yaşatır... Sevgilerimle... Ergites ...
Tüm arkadaşlarıma slm lar... Mevlam banada hamıle kalmayı nasip ettı ... ( hamileyimmmmmmmmmmm) mevlam inşallah hayırlısı ıle bu duyguyu her kese yaşatır... Sevgilerimle... Ergites ...
okadar çok sevindimki allahım kucana almak nasip etsinTüm arkadaşlarıma slm lar... Mevlam banada hamıle kalmayı nasip ettı ... ( hamileyimmmmmmmmmmm) mevlam inşallah hayırlısı ıle bu duyguyu her kese yaşatır... Sevgilerimle... Ergites ...
merhaba burculumu. Tüp bebeğe karar verdiysenız size tek tavsiyem. Memorial hastanesi olur. Ve doktor nur hanım olur. Mükemmel bir doktor ne kadar güzel söz sıralasam buraya nur hanım için az kalır. çook çook ilgili.. Ve kibar.. Ben de orda bu ay tüp bebek yaptırdım. Doktorum dan allah bınlerce kez razı olsun. Bugun sonuç öğrenme gunum du.ve sonuç şükürler olsun allahıma hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... Allahım bu duyguyu inşallah herkese tattırsın .. Sanada tavsiyem memoril hastanesi ve dr. Nur hanım. Olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun .. Bugun çooooooooooooooook mutluyum allahım herkese bu duyguyu tattırsın inşallah sevgilerimle...
Canim ne guzel bir haber verdin bize.Allah saglikla kucagina almak nasip etsin insallah.Allahim butun isteyen arkadaslarima ve bana da nasip etsin insallah.Tüm arkadaşlarıma slm lar... Mevlam banada hamıle kalmayı nasip ettı ... ( hamileyimmmmmmmmmmm) mevlam inşallah hayırlısı ıle bu duyguyu her kese yaşatır... Sevgilerimle... Ergites ...
kızlar bızı cok merak ettınız bılıyorum... kızımla evımızdeyız nıhayet... kucagımda gordumya kızımı ınanınn dunyalara degerdı... bn yogun bakımda kaldım sezeryandan cıkınca odama ancak pztsı gece 11.5 ta gelebıldım bır gun snra evımıze cıktık ama hıc fırsatm olmadı gecelerı butun ece oturuyoruz kıızım parmagında oynatıyo bızı snra butun gun uyuyoo bnm sezeryan yerlerımde agrılarım var hala uyusuk ama gecıcek ve kzım ıcın herseye deger .... kızımın karnımdan cıktıgını gordugum an hepınızın ısmını tek tek andım emın olun.. emzırme konusunda baya zorlandım ılk basta sadece sol gogsumu verebıldım ama 3. gun Allahın ıznıyle onuda aldı yavrum smdılk yolnda hersey... 3200 50 cm bembeyaz bısı mınık prenses sızın nazlı gelıcek olan bebıslerınızınde ablası olucak Allahın ıznıyle..
ergıtess tebrık ederım arkadasım.. aylıncım sende dıkkat et kendıne bebıısıne.. sermuhum aramıssın esım telefonlar cok gelıo bnde yokm dıe yanlarında kapamıss.. kızlar sızlerıde opuyorum duacınızım merak etmeyın hala takıpteyımmm operım hepınızı
çok sevindim tatlım saol allah razı olsun duaların için gece uyksuzluk yorgunluk herşeye değer dünya tatlısı lkızınla ailenle mutlu mesut hayat geçirmen dileğiyle çok özlemiştik seni iyiki geldin bırakma bizi öpüldü mis kokulu kızın da sende
oh hele şükür artık korkmaya başlamıştık.şimdi son bir kez bakayımda arayayım dedim yazmışsın.Allaha emanet olun.mis kokunu kızına Allah sağlık ve güzel günler versin.duaların için sağol güzelim inşallah bir günde biz bekleyen arkadaşlarda mis kokulu bebişlerimizi kucaklarımıza alacağız...ben inanıyorum Rabbim benimde sesimi duyacak...canım benim Allah kolaylık versin burda yakın arkadaşımda doğum yaptı 21 ekimde ilk günler gerçekten çok zormuş umarım yanında sana yardımcı olacak birileri vardır..ama olsun her şeye değer o güzellikler...
Hepimiz senden gelecek guzel haberleri bekliyorduk.Biraz zorlu bir surec gecirmissiniz neyseki hersey yolunda.Allah anali babali buyutsun.Kizini bizim icin bol bol kokla emi.Bebek kokusu kadar saf ve temiz baska koku yok.Sevgiyle kucakliyorum sizi.kızlar bızı cok merak ettınız bılıyorum... kızımla evımızdeyız nıhayet... kucagımda gordumya kızımı ınanınn dunyalara degerdı... bn yogun bakımda kaldım sezeryandan cıkınca odama ancak pztsı gece 11.5 ta gelebıldım bır gun snra evımıze cıktık ama hıc fırsatm olmadı gecelerı butun ece oturuyoruz kıızım parmagında oynatıyo bızı snra butun gun uyuyoo bnm sezeryan yerlerımde agrılarım var hala uyusuk ama gecıcek ve kzım ıcın herseye deger .... kızımın karnımdan cıktıgını gordugum an hepınızın ısmını tek tek andım emın olun.. emzırme konusunda baya zorlandım ılk basta sadece sol gogsumu verebıldım ama 3. gun Allahın ıznıyle onuda aldı yavrum smdılk yolnda hersey... 3200 50 cm bembeyaz bısı mınık prenses sızın nazlı gelıcek olan bebıslerınızınde ablası olucak Allahın ıznıyle..
ergıtess tebrık ederım arkadasım.. aylıncım sende dıkkat et kendıne bebıısıne.. sermuhum aramıssın esım telefonlar cok gelıo bnde yokm dıe yanlarında kapamıss.. kızlar sızlerıde opuyorum duacınızım merak etmeyın hala takıpteyımmm operım hepınızı
çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin.tavsiyen için teşekkür ederim bir sorum daha olacak ne kadar ücret ödedin ona göre hazırlık yapacağım ben şehir dışından geleceğim
okadar çok sevindimki allahım kucana almak nasip etsin
şuan aglıyorum ya bizde tüp bebekle ilgli bi problem yaşıyoruz inş.nasip eder rabbim herkese
yaşasıınnnnnnnnnnnnnnnnnn ... Uzun bir aradan sonra bir hamilemiz daha oldu.. Allah kucağına almayı nasip etsin canım..darısı bana ve diğer arkadaşlarıma inşallahh...
canim ne guzel bir haber verdin bize.allah saglikla kucagina almak nasip etsin insallah.allahim butun isteyen arkadaslarima ve bana da nasip etsin insallah.
2000 euro hastane 2300 tl ilaç .. Diğer giderler vs.. 1500..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?