Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
Tüm arkadaşlarıma slm lar... Mevlam banada hamıle kalmayı nasip ettı ... ( hamileyimmmmmmmmmmm) mevlam inşallah hayırlısı ıle bu duyguyu her kese yaşatır... Sevgilerimle... Ergites ...

çok sevindim ALLAh hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin.tavsiyen için teşekkür ederim bir sorum daha olacak ne kadar ücret ödedin ona göre hazırlık yapacağım ben şehir dışından geleceğim

Tüm arkadaşlarıma slm lar... Mevlam banada hamıle kalmayı nasip ettı ... ( hamileyimmmmmmmmmmm) mevlam inşallah hayırlısı ıle bu duyguyu her kese yaşatır... Sevgilerimle... Ergites ...

çok sevindim ALLAh hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin.tavsiyen için teşekkür ederim bir sorum daha olacak ne kadar ücret ödedin ona göre hazırlık yapacağım ben şehir dışından geleceğim

okadar çok sevindimki allahım kucana almak nasip etsin
şuan aglıyorum ya bizde tüp bebekle ilgli bi problem yaşıyoruz inş.nasip eder rabbim herkese

Son düzenleme:

yaşasıınnnnnnnnnnnnnnnnnn ... uzun bir aradan sonra bir hamilemiz daha oldu.. Allah kucağına almayı nasip etsin canım..darısı bana ve diğer arkadaşlarıma inşallahh...

Son düzenleme:
Canim ne guzel bir haber verdin bize.Allah saglikla kucagina almak nasip etsin insallah.Allahim butun isteyen arkadaslarima ve bana da nasip etsin insallah.

kızlar merhaba 4 gündür hayatım çok hızlı akıyor 19 ekim evlilik yıldönümümüzdü.ertesi günü sabah çok yakın arkadaşımın bebeği dünyaya geldi elifnazımız oldukça nazlı geldi sabah 6,30 doğum yaptı 11.00 gibi bebeği kaybediyorduk bebek avuçlarımda ölümden döndü (Allahın İzniyle)altını değiştirdim anneside yanımda bir anda çocuk inanılmaz bir şekilde kustu ve nefesi kesildi morun ötesinde lacivert renge döndü annesi korkudan yanımdan uzaklaştı ve ben bebekle baş başa kaldım onun ne fes alabilmesi için elimden gelen herşeyi yaptım allahın mucizesi tekrar nefes almaya başladı meğer anne karnında su yutmuş ve pisliğini yutmuş ...şükürler olsunki kurtuldu şimdi çok sağlıklı.karnı dolu olduğu için ilk gün emziremeddik ağzına annesinden zaten azıcık gelen sütü damla damla sağarak ağzına damlattık iyikide yapmışız bu ilk süt antibiyotik etkisiyle karnındaki kusmasına neden oldu ama 3 gündür gece gündüz mahvolduk yorgunluk hiçbirşey değilde o bebeğin o hali bizi öldürdü resmen...hayatımda bu kadar korktuğum bir an daha olmamıştır.

ben memorial hastanesine gittim müstecep beyle görüştüm.rahim içerisinde sıkıntı olabilir tekrar histeroskopi yapmamız gerekebilir dedi eşimle karar verdik dondurulmuşlarla batı bahatta tekrar kasım gibi deneyip memorila geçeceğiz.ama rezervlerim azalmış yani fazla zamanım kalmamış 34 yaşımda rezervler azalmış durumda.artık yolun sonuna yaklaşıyorum ya hiç bebeğim olmadan bu yol kapanack yada bebeklerimle kapanacak...o yüzden canım sıkkın ...
ilgimdisiyi aradım ama cepten ve evden ulaşamadım.
yarın tekrar arar haberdar ederim sizleri...
bilgenin canı sıkkın durumda zamanı geldiğinde bize paylaşacaktır.
ergites tebriklerr herşey bitmiş artık Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah
kuntizella tebrik ederim kararınızdan dolayı hakkımızda hayırlısı olsun..
acelya bu boşvermişlikle belki bebişin gelir güzelim sen gün sayma kendine dikkat et....inşallah güzel haberlerini alacağız.
ceren sancal yola devammm hep birlikte
inşallah hepimiz güzel haberler alacağız..

hayırlı olsun canım.Allah saglıklada kucagına almayı nasip etsin inşallah.

bugün bir arkadaş daha test günüydü malesef negatif oldu onun ki...

kızlar bızı cok merak ettınız bılıyorum... kızımla evımızdeyız nıhayet... kucagımda gordumya kızımı ınanınn dunyalara degerdı... bn yogun bakımda kaldım sezeryandan cıkınca odama ancak pztsı gece 11.5 ta gelebıldım bır gun snra evımıze cıktık ama hıc fırsatm olmadı gecelerı butun ece oturuyoruz kıızım parmagında oynatıyo bızı snra butun gun uyuyoo bnm sezeryan yerlerımde agrılarım var hala uyusuk ama gecıcek ve kzım ıcın herseye deger .... kızımın karnımdan cıktıgını gordugum an hepınızın ısmını tek tek andım emın olun.. emzırme konusunda baya zorlandım ılk basta sadece sol gogsumu verebıldım ama 3. gun Allahın ıznıyle onuda aldı yavrum smdılk yolnda hersey... 3200 50 cm bembeyaz bısı mınık prenses sızın nazlı gelıcek olan bebıslerınızınde ablası olucak Allahın ıznıyle..

ergıtess tebrık ederım arkadasım.. aylıncım sende dıkkat et kendıne bebıısıne.. sermuhum aramıssın esım telefonlar cok gelıo bnde yokm dıe yanlarında kapamıss.. kızlar sızlerıde opuyorum duacınızım merak etmeyın hala takıpteyımmm operım hepınızı

çok sevindim tatlım saol allah razı olsun duaların için gece uyksuzluk yorgunluk herşeye değer dünya tatlısı lkızınla ailenle mutlu mesut hayat geçirmen dileğiyle çok özlemiştik seni iyiki geldin bırakma bizi öpüldü mis kokulu kızın da sende

oh hele şükür artık korkmaya başlamıştık.şimdi son bir kez bakayımda arayayım dedim yazmışsın.Allaha emanet olun.mis kokunu kızına Allah sağlık ve güzel günler versin.duaların için sağol güzelim inşallah bir günde biz bekleyen arkadaşlarda mis kokulu bebişlerimizi kucaklarımıza alacağız...ben inanıyorum Rabbim benimde sesimi duyacak...canım benim Allah kolaylık versin burda yakın arkadaşımda doğum yaptı 21 ekimde ilk günler gerçekten çok zormuş umarım yanında sana yardımcı olacak birileri vardır..ama olsun her şeye değer o güzellikler...

kızlar sizleri çok özledim çok sık giremiyorum daha izne ayrılmadım çalışmaya devam 1 ay kaldı doğuma şimdi geçmişi okuyacağım umarım güzel haberler vardır......

tesekkur ederım kızlar ıkınızede... evet ılk gunler cok cok zor ... annem yanımda cok sukur gecelerı cogunlukla uyumaya calısıyorum 2 gundur annem beklıyor sadece emzırmeye kalkıyorum dınlenmıs oluyorum boylelıkle donusumlu ıdare edıyoruz Rabbım bır kolaylık verıyor bı sekılde... kesınlıkle herseye deger...

Hepimiz senden gelecek guzel haberleri bekliyorduk.Biraz zorlu bir surec gecirmissiniz neyseki hersey yolunda.Allah anali babali buyutsun.Kizini bizim icin bol bol kokla emi.Bebek kokusu kadar saf ve temiz baska koku yok.Sevgiyle kucakliyorum sizi.

Canim buyuk gecmis olsun.Minik bebek ne kadar korkutmus sizi.emin ol ben bile okurken sanki yasadim olayi.Allaha sukur duzelmis bebek.tekrar gecmis olsun.bu sabah benim de kardesim kadar yakin olan bir dostum dogum yapti.dogumhaneden odaya ciktiginda karsisinda beni gorunce cok sasirdi.is yerimden izin alip ozel aracla dogum yaptigi yere gittim.gozlerim doldu.anne ve bebek cok iyi masallah.darisi bizim basimiza.

kızlar bayram öncesi eşim 2haftalına izne çıkcak o arada da istanbula gidicem ön görüşme için bakalım dualarınızı eksik etmeyin canlarım sevgiler

2000 euro hastane 2300 tl ilaç .. Diğer giderler vs.. 1500..

okadar çok sevindimki allahım kucana almak nasip etsin
şuan aglıyorum ya bizde tüp bebekle ilgli bi problem yaşıyoruz inş.nasip eder rabbim herkese

merhaba ne gibi proplem yaşadığını bılmıyorum ama tavsiye derım.. En azından tup bebek yapan bı sağlık merkezı ıle bı on goruşme yapmalısın.. Bilgi veriyorlar zaten.. Sonra değerlendırı karar verırsınız.. Sevgilerimle..

yaşasıınnnnnnnnnnnnnnnnnn ... Uzun bir aradan sonra bir hamilemiz daha oldu.. Allah kucağına almayı nasip etsin canım..darısı bana ve diğer arkadaşlarıma inşallahh...

aminnnn canı gonulden katılıyorum dua na ... Inşallah her kes hayırlısı ıle bebek sahıbı olur..

2000 euro hastane 2300 tl ilaç .. Diğer giderler vs.. 1500..

çok pahalıymış yaaaa... yaklaşık 9000 tl tutmuş.. olacağı kesin olsa insan düşünmeden verir ama ya olmazsa işte o zaman tam bir yıkım.. sen dondurma işlemi yaptırdın mı? bu paraya o dahil değil sanırım dimi? mesela yaptırdık ve tutmadı dondrulmuşlarla bir daha denediğimizde yumurta toplama veya ilaç alımı olmayacağından sanırım 2. de fiyat düşüyor dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…