karamsarım canım ama siz bana bakmayın. ne aşkı ya zaten canım canmış. aman aman kızımın aşkı benim kalbimde :)
kalbimden de umut eksilmiyor her an sizden müjdeye hazırım kızlar :)))
evet acılarımla dolu bu topik. çabalarımla hem de boşuna olan çabalarımla. gidelim burdan. vazgeçmeyen kadınlar topiği yapalım :))
Gulumse inadina hayata....baslik onerisi
Üstte yazdıklarım sana arkadaşım.heyecan yaptım birden.yenilikler beni daima heyecanlandırır
Acele etmeyelim diger arkadaslardanda oneri gelebilir biraz bekleyelim onumuzdeki hafta sonuna kadar bence
kızlar ilgimdisi ile telden görüşmüştük kızıyla çok meşgul bizi unutmamış şükürler olsun ki iyiler ama oldukça yoğun.
canım benim seni seviyoruz bizi onca zaman hiç yalnız bırakmadın...kalbinin bizimle olduğunu biliyoruz....
sevgiler...
Aklima cok ciddi bir konu takildi. Hepimizin etrafinda az cok ya dogustan yada sonradan ozurlu ve engellli insanlar var.
Bir cocuga bunu nasil ogretmeliki cocuk boyle bir insani gordugunde ona korkararkbakmasin .? İstemeden boyle bir tablo izledim aninda mudahele eetttim ama cok incildim.sizlerle paylasmak ve fikir almak istedim.
topikdeki sayfaları görünce çok çok sevindim..canlarım allah herkesin gönlünün muradını versin.ben topiğe girip bakıp çıkıyordum yazıyodumda ama tüp bebek merkezindeki pisikoloji dr bakma artık diyene kadar.neyse başladım bende tedaviye bakalım dualarınız da benidde lütfen unutmayın..ben artık daha iyiyim baya bi bunalıma girdim ama tez oldu çıkmam şükürler olsun rabbime inşallah gelir bebişim de haber veririm size çok yazamıcam kızlar çünkü şehir dışında yaptıracam ve annemde kalıcam bi süre oyüzden. allah a emanet olun çok iyi bakın kendinize.....
açelya tatlım iğnelere bende başladım hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?