Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63

İşte bu silkelen kendine gel.Tebdili mekanda hayır vardır.Hiçbir şey için kalbini kapatma,sakın asla deme büyük konuşma.Gün doğmadan neler doğar.İsim güzel topik için ilk fikir senden geldi.Hadi hayırlısı.Bu hafta taşınalım artık buralardan

aman haa yeni topik için heveslendirip oradan da kaçmayalım kızlar.... :))

'' hayat devam ediyor''
''beyaz sayfam''
'' her mevsim bahar''
'' umut çiçekleri'' ..... ayy ya bunların hepsi dizi yada kitap adı gibi oldu.. en iyisi bana sormayın çok beceriksizimdir

'' vazgeçmeyen kadınlar'' yada '' gülümse inadına hayata'' güzel yaa ikisinden biri olabilir..

Son düzenleme:
aylin geçmiş sayfalarda mesaj yazmış ben yeni okudum... aklıma geldiniz gece gece,ne güzel laflardık önceleri... bana hep moral veriyordunuz...arada uğrayın lütfen aylincim, seni ve ilgimdisiyi çok özledikkkkkkkkkkkkk.......

Son düzenleme:
kızlar ilgimdisi ile telden görüşmüştük kızıyla çok meşgul bizi unutmamış şükürler olsun ki iyiler ama oldukça yoğun.
canım benim seni seviyoruz bizi onca zaman hiç yalnız bırakmadın...kalbinin bizimle olduğunu biliyoruz....
sevgiler...

:)) ayy ya ilgimdisinin hamilelik haberine ne çok sevinmiştik.. doğurdu,büyütüyor bile... zaman ne çabuk geçiyor.. bakalım biz ne zaman koklayacağız bebeklerimizi ...

Aklima cok ciddi bir konu takildi. Hepimizin etrafinda az cok ya dogustan yada sonradan ozurlu ve engellli insanlar var.
Bir cocuga bunu nasil ogretmeliki cocuk boyle bir insani gordugunde ona korkararkbakmasin .? İstemeden boyle bir tablo izledim aninda mudahele eetttim ama cok incildim.sizlerle paylasmak ve fikir almak istedim.

insanları olduğu gibi kabul etmeyi öğretmeliyiz.. özellikle zamanın çocukları birbirlerinin küçücük kusurlarını bile dalga konusu yapabiliyorlar, ben kilolu olduğu için arkadaşıyla dalga geçen bir öğrenciyi yanıma çağırıp arkadaşının da sen de bana garip bulduğu,dalga geçebileceği özelliklerin olabilir,onun da sana aynı şeyi yapmasını istermisin, herkeste dalga geçilecek kusurlar bulunabilir istenirse,kimse kusursuz değildir diyorum.. çocuk ilk yaşlardan bunun bilincine vardığında ,bu şekilde öğrendiğinde kimsenin kusurlarıyla dalga geçmez yada korkmaz..böylelikle devamı gelir ve engelli birine de nasıl davranacağını öğrenir..

aslında çok zor bir soru sorduğun ,çocuk yetiştirmek çok zor,zaman çok bozuk.. biz doğru yetiştirmeye çalışsak bile karşısına çıkabilecek o kadar çirkinlikler var ki..herkes senin gibi dikkatli olsa dünyamız ne güzel olurdu..

topikdeki sayfaları görünce çok çok sevindim..canlarım allah herkesin gönlünün muradını versin.ben topiğe girip bakıp çıkıyordum yazıyodumda ama tüp bebek merkezindeki pisikoloji dr bakma artık diyene kadar.neyse başladım bende tedaviye bakalım dualarınız da benidde lütfen unutmayın..ben artık daha iyiyim baya bi bunalıma girdim ama tez oldu çıkmam şükürler olsun rabbime inşallah gelir bebişim de haber veririm size çok yazamıcam kızlar çünkü şehir dışında yaptıracam ve annemde kalıcam bi süre oyüzden. allah a emanet olun çok iyi bakın kendinize.....
açelya tatlım iğnelere bende başladım hayırlısı bakalım

anammmmm... çok sevindim.. ne zaman başladın iğnelere? ben 7. iğnemi yaptım bugün.. yaaa ikimiz de olumlu sonuç alsak ne süper olur,ama ben hala o moda giremedim.. günde 1 paket sigara içiyorum,sanırım yumurta kalitemden içtiğim belli olacak

benim opum sanırım cumartesi olacak kızlar.. hafif tırsmaya başladım.. narkozdan etkilenmediğim sürece gerisi kolay bana,ama narkoz dokunuyor.. dua edin olur mu,hemen olsun bitsin..

Sancal simdiden tabrikler guzelim dualarimizdasin....guzel haberlerinizi bekliyoruz...masallah acelya bak bebisine yoldas cikti...hadi ikinizde hamile kalin ilerde biz dogmadan annemler arkadasmis olsun super olur.....

Acelya git kafani duvara vur bir daha vur aklin basina gelsin...kizim delirdinmi sen? Ben gunde 1,5 paket bazen 2 paket ve 15 yildir icenbiri olarak 2 aydir agzima bile surmedim......sende yapabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…