Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
Önerin için teşekkürler arkadaşım.Ama genetik araştırma yaptırdık.Netice ikimizde de sorun yok.Rutinde yapılacak herşeyi yaptırdık anlayacağın.Belki takip edilerek gebeliğin devamı ilaçlarla desteklenerek sağlanabilir diye tüp bebek düşünüyoruz zaten.Herşeyde vardır bir hayır.Allahım sen büyüksün...

tatlım hiç sıkma canını. zamanı vardır. bak sorun yokmuş. ben ne fsh ne endometrium problemli arkadaşları tebrik ettim burada. o günler de gelecek. tecrübeme dayanarak söylüyorum eşinle omuz omuzaysanız hiçbir şeyden korkma, sabret.

Allah sabrını da veriyor gerçekten.Çocuğu eşimde benim kadar istiyor biliyorum.Ama her zaman söylediği şu ki ''ben seninle çocuk için evlenmedim''.Allah ondan da razı olsun.Düşük yaptığımda yıkılıyordum bu yüzden tüp bebeğe karşı çıkıyordu.Gerçekten üzülmedim-en azından yıkılmadım diyeyim-Allahım sabrını kuvvetini verdi.Tüp bebek deneyip yine olmazsa çok üzüleceğim için istemiyordu.Fakat ona söz verdim bir daha düşük yaparsam üzülmeyeceğime dair.Bu yüzden tüp bebek Allah kısmet ederse bu yıl denemeyi planlıyoruz.Allahım tüp mü olur normalmi bilmiyorum ama ailemize minik üyelerin katılmasını gerçekten çok istiyorum.Allahım buradaki tüm arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah.Umarım senin de yavrunla çok güzel günlerin olur.Sıkıntılarınızı tez vakitte atlatırsınız..

Allah bu güzel kalbin sahibini üzmez diye düşünüyorum. Herşey nasip kısmet. Ben de sana dua ediyorum canım.hepinize daha doğrusu.

Nöbetteyim bu arada.Hastalar :2: gelip gidiyor.Gce 12 ye kadar çalışacağım.Sonra eve..Forumda olup da konuşmak isteyen olursa buralardayım..

mrb canlarım uzun zamandır giremedim kendimden habersiz yaşayıp gidiyorum işte bebeğimi kaybedeli tam 2 ay oldu devam etseydi şuan 7 aylık olacaktı yavrum .Bu nekadar zor bi acıymış Rabbim kimseye yaşatmasın...Kızlar tüp bebek tedavisine başlayacak olanlara en büyük tavsiyem tedaviye başlamadan genetik kromozom kan pıhtılaşması...vs bütün tahlillerinizi yaptırın işininizi şansa bırakmayın .Benim meleklerim kan pıhtılaşması problemim olduğu için benimle değiller.İlk bebeğimi kaybettiğimde drum denilen aptal adam bu tahlili yapsaydı belki oğluşum yaşamaya devam edecekti...Nasip Takdiri ilahi ama ne olur tedbiri elden bırakmayın.Şimdi prof.gittim bebeğin otopsisi yapıldı genetiğe parça gitti çok şükür bi sorun çıkmadı benim ve eşimin kromozomlarına bakılacak yeniden bir sürü tahlil ve tetkik...araştırma hastanesinde yaptırıyorum hepsini artık özel hastanelere hiç mi hiç güvenmiyorum hepsi ticarethane olmuş.
Geçmişi çok okuyamadım ama Sermuh aldığın karara çok sevindim Hakkında hayırlısı inş bebeğine kavuşursun.Kuntezella geçmiş olsun canım .sancal .bilge,açelya canlarım hepiniz iyisinizdir inş.İlgimdisi giremiyor galiba artık .

Ben hala eski sağlığıma kavuşamadım düşük yapalı 2 ay oldu ama hala kanamalarım kesilmedi lekelenme gibi az az devam ediyor drum endişelenecek bişey değildir doğumdan sonra yumurtlama olmadığı için kanaman oluyor dedi inş kalıcı bişey yoktur Rabbim inş yeniden aynı mutluluğu yaşatır sağlıklı hayırlı evlatlar veriri hepimize....

Canım geri dönmene sevindim.Benim erken dönem düşüğüm olmasın rağmen halen lekelenmem devam ediyor,bugün 13. günü.Allah sabır versin.O kadar ilginçtir ki ben de pıhtılaşma ile ilgili testlere bakıyordum.Bende tespit edilenler var ve ben bu düşüklerimi bunlara bağlıyorum.Sende neler bakıldı arkadaşım test olarak

aylin seni çok merak etmiştim.biliyorum her uygulama her basamak çok zorlayıcı keşke böyle bir şey yaşamasaydın ama malesef bazı dr ların elinde evet oyuncak oluyoruz.genetik konusunda bende eşimde testleri yaptırmıştık sonuçta problem yoktu bizde ama bazı durumlarda bebeğin genetik durumu problemli olabiliyormuş iyiki genetik durumuna baktırmışsınız.seni anlıyorum desem yalan olur sadece küçük bir parçasını anlayabiliyorum ben hayatımda iki kere hamile kaldım ikiside dış gebelik ve malesef her iki gebeliğime 1 hafta arası olan etrafımda çok yakın bebekler var onları görmem de gerekiyor ..bunu kabullenmek gerekiyor ve inanmak lazım ki her şerrin bir hayrı vardır.kk da neler okuyoruz neler görüyor insanlar neler yaşıyorlar Rabbim seni daha ağırlarından korumuş.inşallah tekrar yaşamazsın ve inşallah mis kokulun tez zamanda gelir annesine.

evet yepyeni umutlara yola çıktım hayatım değişti şimdi hayat daha farklı akıyor.inanılmaz umut doluyum.bu kararı vermek bir günümüzü aldı desem yalan olur.
.....bambu çok emek isteyenn bir bitkiymiş çinliler 1.yıl tohumu ekermiş nadaslarmış tohumda tık yok.2.yıl aynı şekilde 3.yıl aynı şekilde 4.yıl aynı şekilde 5.yıl hala tık yok taki 5.yılın sonları doğru tohum filizlenir ve 6 haftada 28 m uzunluğa kadar ulaşırmış bambu 6 haftada mı büyür 5 yıldamı büyür sorusunun cevabı illaki 5 yıl olacaktır.
9 yılın arkasında bu kararı verdik eşimle. Onca sıkıntıyı yaşamasaymışım bu kararı bu kadar hızlı alırmıydık bilemiyorum.şimdi 1 ay oldu ve hiç bir gün acaba demedim.

Rabbim hepimize hayırlısını tez zamanda nasip etsin..

Sermuh var mı bebekle ilgili bir gelişme

ooo daha çok erken kurum 2-2,5 yıl diyor ama ortalama 1 yılda geliyormuş.daha benim 1 ay anca oldu:) ama bir ay nasıl geçti anlamadım benim hamileliğim başladı 9 ay 10 gün nasıl geçti anlamadık derlerya heralde bizimkiside o hesap olacak:))
pazar günü anne çocuk fuarına gittik eşimle.inanılmaz keyifliydi..ne kadar güzel şeyler var anlatamam kapı süsleri beşikler oyuncaklar biberonlar emzikler anlatamam muteşemdi.biz eşimle şimdiden neyi nerden nasıl almak lazım onları araştırıp öğreniyoruz.eşim arabalara bebek koltuklarına filan bakıyor bende diğerlerine her şey çok keyifli..

bu mutluluk isteyenn tüm arkadaşlarıma nasip olsun..

canım sen neye karar verdin nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun?

Bebeğinizle ilgili gezmek ne güzel bir şeydir kimbilir.Ben yeğenlerime ya da arkadaşlarımın çocuklarına bile birşeyler alırken çıldırıyorum.Deli gibi bebek kıyafetleri alıyorum.İnsanın kendi bebeği için alışveriş yapması bambaşka olsa gerek.Allahım sen hepimize yaşat bu duyguyu.Sizin adınıza çok seviniyorum canım.
Elimde yaptırdığım tüm testlerle bir tüp bebek merkezine gitmeyi planlıyorum.Pıhtılaşma,tiroid ve antikorları ile ilgili problemli çıkan testlerim vardı.Halen ömür boyu haşimato tiroit teşhisinden dolayı kullandığım ilacım var.Ve bu ilaçlar gebelik boyunca da kullanılıyor.Yapmam gereken başka testler varsa onları da yaptırıp öyle başlamak istiyorum tüp bebek tedavisine.Zaten zorlu bir süreç biliyorsun.Sonrası Allah'a dua edip beklemek olacak inşallah.İşte böyle canım.Ama şu yurt dışı seyahati sonrası düşünüyoruz inşallah.Tarih belli değil.Kısmet.

Canım muhtemelen yazdıklarını okuyamayacağım.Nöbetim bitti.Hazırlanıp çıkacağım.Ama ilk fırsatta yine buradayım.Şimdilik iyi geceler diliyorum..

Kızlar bugün 3. günüm kanamam var.Doktorum hcg değerini tekrar istedi.Sıfırlanmışsa problem yok dedi.Anlayacağınız bu ay benim için çok kanlı geçti.Bugün hcg baktırdım 1.9 içim rahatladı.Bu durumda bu regl kanaması herhalde :) Anormal bir sonuç çıkmasın diye çok dua ettim.Ayrıca bugün grip oldum.Bütün kemiklerim ağrıyor.Sabah kan sayımıma da baktım, bakteriyel üst solunum yolu enf. başlangıcı lökositlerim ve destekleyici bazı tetkiklerim yüksek çıktı.Bütün öğleden sonra yattım.Antibiyotik başlandı.İlaçların etkisiyle enerjimin iyi olduğu bir vakitteyim.Bu gece de nöbetçiyim.Gece 12 de kısmetse gideceğim.Kendinize çok dikkat edin kızlar.Çok kötü salgın var.

Kizlar hic kimse yok artik buralarda.Topigimize nazar degdi

nazar daha önceden değmişti zaten pek yeni değil :)) ben arada sırada bakıyorum ama yazan eden olmayınca öyle kalıyor,sanırım herkes öyle yapıyor..
bu arada ben tüp bebek için iğnelere başladım.. Allah tan hayırlısı artık..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar bende aradabir gelip bakiyorum gelisme yok cikiyorum.bendede yeni bir gelisme yok su an denizlideyim. 10 gun daha burda olacagim.inanilmaz grip oldum cok agir geciyor .denizliye geliken ankaraya ugramistik orda trafik kazasi yaptik.sukur iyiyiz ama o arada soguk islemis bana .yetmemis gibi birde bu gun regl oldum sonuc kalorifer peteginin onunde yatiyorum.

hadi hayırlısı acelya. bari sen patlat bi bomba da kendimize gelelim. en azından sizlerin hayatta bir dayanağı var eş gibi. benim o da yok. haliyle çocuklu bir aile umudum da yok. ama sizlerin mutluluğu benim mutluluğumdur. dilerim hepinizle paylaşırım burada.

canım çok geçmiş olsun. senden daha erken haber gelecek bebiş için görürsün bak :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…