Önerin için teşekkürler arkadaşım.Ama genetik araştırma yaptırdık.Netice ikimizde de sorun yok.Rutinde yapılacak herşeyi yaptırdık anlayacağın.Belki takip edilerek gebeliğin devamı ilaçlarla desteklenerek sağlanabilir diye tüp bebek düşünüyoruz zaten.Herşeyde vardır bir hayır.Allahım sen büyüksün...herşeyin bir hayrı vardır.olmuyorsa emin ol ki bir nedeni vardır.sen hastanedesin sana nacizane önerim eşinle birlikte genetik analizi yaptırın.bu şekilde gelişmeyen gebeliklerde genetik bir sorun varmı baktırmakta fayda var
Önerin için teşekkürler arkadaşım.Ama genetik araştırma yaptırdık.Netice ikimizde de sorun yok.Rutinde yapılacak herşeyi yaptırdık anlayacağın.Belki takip edilerek gebeliğin devamı ilaçlarla desteklenerek sağlanabilir diye tüp bebek düşünüyoruz zaten.Herşeyde vardır bir hayır.Allahım sen büyüksün...
Allah sabrını da veriyor gerçekten.Çocuğu eşimde benim kadar istiyor biliyorum.Ama her zaman söylediği şu ki ''ben seninle çocuk için evlenmedim''.Allah ondan da razı olsun.Düşük yaptığımda yıkılıyordum bu yüzden tüp bebeğe karşı çıkıyordu.Gerçekten üzülmedim-en azından yıkılmadım diyeyim-Allahım sabrını kuvvetini verdi.Tüp bebek deneyip yine olmazsa çok üzüleceğim için istemiyordu.Fakat ona söz verdim bir daha düşük yaparsam üzülmeyeceğime dair.Bu yüzden tüp bebek Allah kısmet ederse bu yıl denemeyi planlıyoruz.Allahım tüp mü olur normalmi bilmiyorum ama ailemize minik üyelerin katılmasını gerçekten çok istiyorum.Allahım buradaki tüm arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah.Umarım senin de yavrunla çok güzel günlerin olur.Sıkıntılarınızı tez vakitte atlatırsınız..tatlım hiç sıkma canını. zamanı vardır. bak sorun yokmuş. ben ne fsh ne endometrium problemli arkadaşları tebrik ettim burada. o günler de gelecek. tecrübeme dayanarak söylüyorum eşinle omuz omuzaysanız hiçbir şeyden korkma, sabret.
Allah sabrını da veriyor gerçekten.Çocuğu eşimde benim kadar istiyor biliyorum.Ama her zaman söylediği şu ki ''ben seninle çocuk için evlenmedim''.Allah ondan da razı olsun.Düşük yaptığımda yıkılıyordum bu yüzden tüp bebeğe karşı çıkıyordu.Gerçekten üzülmedim-en azından yıkılmadım diyeyim-Allahım sabrını kuvvetini verdi.Tüp bebek deneyip yine olmazsa çok üzüleceğim için istemiyordu.Fakat ona söz verdim bir daha düşük yaparsam üzülmeyeceğime dair.Bu yüzden tüp bebek Allah kısmet ederse bu yıl denemeyi planlıyoruz.Allahım tüp mü olur normalmi bilmiyorum ama ailemize minik üyelerin katılmasını gerçekten çok istiyorum.Allahım buradaki tüm arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah.Umarım senin de yavrunla çok güzel günlerin olur.Sıkıntılarınızı tez vakitte atlatırsınız..
Allah bu güzel kalbin sahibini üzmez diye düşünüyorum. Herşey nasip kısmet. Ben de sana dua ediyorum canım.hepinize daha doğrusu.
mrb canlarım uzun zamandır giremedim kendimden habersiz yaşayıp gidiyorum işte bebeğimi kaybedeli tam 2 ay oldu devam etseydi şuan 7 aylık olacaktı yavrum .Bu nekadar zor bi acıymış Rabbim kimseye yaşatmasın...Kızlar tüp bebek tedavisine başlayacak olanlara en büyük tavsiyem tedaviye başlamadan genetik kromozom kan pıhtılaşması...vs bütün tahlillerinizi yaptırın işininizi şansa bırakmayın .Benim meleklerim kan pıhtılaşması problemim olduğu için benimle değiller.İlk bebeğimi kaybettiğimde drum denilen aptal adam bu tahlili yapsaydı belki oğluşum yaşamaya devam edecekti...Nasip Takdiri ilahi ama ne olur tedbiri elden bırakmayın.Şimdi prof.gittim bebeğin otopsisi yapıldı genetiğe parça gitti çok şükür bi sorun çıkmadı benim ve eşimin kromozomlarına bakılacak yeniden bir sürü tahlil ve tetkik...araştırma hastanesinde yaptırıyorum hepsini artık özel hastanelere hiç mi hiç güvenmiyorum hepsi ticarethane olmuş.
Geçmişi çok okuyamadım ama Sermuh aldığın karara çok sevindim Hakkında hayırlısı inş bebeğine kavuşursun.Kuntezella geçmiş olsun canım .sancal .bilge,açelya canlarım hepiniz iyisinizdir inş.İlgimdisi giremiyor galiba artık .
Ben hala eski sağlığıma kavuşamadım düşük yapalı 2 ay oldu ama hala kanamalarım kesilmedi lekelenme gibi az az devam ediyor drum endişelenecek bişey değildir doğumdan sonra yumurtlama olmadığı için kanaman oluyor dedi inş kalıcı bişey yoktur Rabbim inş yeniden aynı mutluluğu yaşatır sağlıklı hayırlı evlatlar veriri hepimize....
Sermuh var mı bebekle ilgili bir gelişme
canım sen neye karar verdin nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun?
Kizlar hic kimse yok artik buralarda.Topigimize nazar degdi
nazar daha önceden değmişti zaten pek yeni değil :)) ben arada sırada bakıyorum ama yazan eden olmayınca öyle kalıyor,sanırım herkes öyle yapıyor..
bu arada ben tüp bebek için iğnelere başladım.. Allah tan hayırlısı artık..
Merhaba arkadaslar bende aradabir gelip bakiyorum gelisme yok cikiyorum.bendede yeni bir gelisme yok su an denizlideyim. 10 gun daha burda olacagim.inanilmaz grip oldum cok agir geciyor .denizliye geliken ankaraya ugramistik orda trafik kazasi yaptik.sukur iyiyiz ama o arada soguk islemis bana .yetmemis gibi birde bu gun regl oldum sonuc kalorifer peteginin onunde yatiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?