Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
Acelya git kafani duvara vur bir daha vur aklin basina gelsin...kizim delirdinmi sen? Ben gunde 1,5 paket bazen 2 paket ve 15 yildir icenbiri olarak 2 aydir agzima bile surmedim......sende yapabilirsin...

canım ya işte moda giremedim derken bunu kastediyordum.. yani sanki tedavi görüyormuşum gibi gelmiyor.. transferden sonra içmem ama nedense transfere kadar içicem sanırım.. eşim çok kızıyor ama bu süreçte sinirlenmemem için fazla ses çıkarmıyor.. hele şu transfer bi olsun zaten içemem.. ama negatif sonuç alırsam ağzım yanmış olur sanırım..

Sen biliyorsundur ama ben yinede sana hatirlatiyorum.normal bir gebelik icinsigaranin en az alti ay once birakilmasi gerekiyor.heleki tup bebek asilama icin konuyu acmamak lazim...
Bebegin rahmine konulduktan sonra senin damarlarinda dolasan nikotin ve milyonlarca tehlikeli madde ile beslenecek.bu dr un icin onemli olmayabilir. Bebegini bir ruzgardan bile sakinacakken sigarayla stres olmasini engelleyebilirsin...

Bagimli degil sadece aliskin oldunu bil gerisi corap sokugu....

canım ben pazartesi başladım 225 doz bugün 3.vuruncam allahım nasip ederse.inşallah olumlu sonuç alırız rabbim büyüktür herkeze nasip etsin inşallah...sana çok kızdım ya nasıl içersin tatlım bırak şu mikropu bebek için en önemlisi kendin için ah bende içtim 5 sene köpek gibi pişmanım geçen sene aşılama oldum zaman bıraktım mart ayı gelirse bir sene olcak ama hala korkuyorum hala varsa mikrobu içimde dier
Sancal simdiden tabrikler guzelim dualarimizdasin....guzel haberlerinizi bekliyoruz...masallah acelya bak bebisine yoldas cikti...hadi ikinizde hamile kalin ilerde biz dogmadan annemler arkadasmis olsun super olur.....
allah razı olsun canım saol çok önemli dualar çok teşekkürler.inşallah bebişlerimizi tanıştırırız beraber
Acelya git kafani duvara vur bir daha vur aklin basina gelsin...kizim delirdinmi sen? Ben gunde 1,5 paket bazen 2 paket ve 15 yildir icenbiri olarak 2 aydir agzima bile surmedim......sende yapabilirsin...

bencede haklısın arkadaşım......

hmm demekki aramızda 5 gün var... bak unutma haa kızını verdin oğluma :))
bugün tekrar kontrole gidicem.. ya anlamadımki ben burdaki doktorum net yumurta sayısını söylemiyor.. sağlı solllu 4-5 er tane falan diyor.. bazıları büyümüş bazıları ise daha 12 cm civarında.. onları büyütüyorlar sanırım.. tahmini olarak cumartesiye opun olur dedi.. hava da bozacakmış,kar geliyormuş,nasıl git gel yaparız bilmiyorum.. uzaktan iş halletmek çok zormuşş

Son düzenleme:

tamam vereyim olsunda ama nerden bildin seninkinin oğlan olduğunu hım :))bende dr a sordum çünkü o kiliniğe gitmemim sebebinin başkasının tavsiyesi olduğınu onların da yumurtanın en kaliteli olduğu zaman koyduğunu bildiğim için bu ay diğil die göndermişsiniz dedim herdefasında 4 .aydamı ne koymuşsunuz dedim dr o yumurtası az olan kişilere uyguladığımız bişey sende yumurta sürüsüne bereket deedi ama yumurtalar kaliteliyse toplamaişlemi olacak rahimde eğer uygunsa transfer işlemi olacak dedi bakalım herşey çok belirsiz nasip allah kucamızı doldurdun hep beraber

kızlar bu akşam çatlatma iğnemi vurdum( inşallah becerebilmişimdir ). c.tesi sabah opum var,dua edin bana...

kızlar bu akşam çatlatma iğnemi vurdum( inşallah becerebilmişimdir ). c.tesi sabah opum var,dua edin bana...

hadi hayırlısı tatlım allah büyük yardımcımız olsun bende yeni geldim istanbuldan cumartesi tekrar kontrol var iğne 225 3 kere vurdum 300 e çıktı az az verecem dozunu çok yumurta var hepsi büyümesin dedi dr dua edin kızlar açelyayla bana bu aralar çok ihtiyacımız var bende hepinize ediyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

canım ben toplam 8 gün boyunca 225 lik vuruldum,hiç yükseltmediler.. bugün gonal f vurmadım sadece cetrodite vurdum,bide çatlatma iğnesini.. olgun yumurta sayım çok az,daha çok olmasını isterdim,en azından döllenmede şans artardı.. neyse toplananlarda problem çıkmasın da tek isteğim bu.. bakalım ilk denemem,kailte olarak nasıl olacak,kaç tane döllenecek falan merak ediyorum.. 18 mm in üzerinde 6 tane falan görünüyordu,belki değişir.. anlamadığım için bilemiyorum.. ilk deneyimin kötü yanı da bu olsa gerek.. ak mı kara mı belli olacak bakalım.. duanızı esirgemeyin,opu öncesi hafiften bir korku başladı :))

Canim benim Dualarimdasin cok yumurta olmasi cokda iyi olmayabiliyor saglikli olsun azolsun derler..ama daha fazla buyutmemek icin durdurmlari iyi ..insallah her sey yolunda gider..ben cmt aksam donuyorum istanbula.bir ihtiyacin olursa yardimci olabilirim..Allah kolayliklar versin yar ve yardimciniz olsun...

Herseye ragmen sen bu isi beceren herhalde:) hic canini sikma stres yok her sey guzel olacak modunda ol bu en onemlisi..6 guzel bir rakam benim 9 toplanmisti 7 dollenmisti...
Acelya ve sancal unutmayin ki bebek bir yumurta bir spermden olusuyor sayilara kafanizi takip kendinizi yormayin...ay simdi heyecanla gun sayicaz....:))))))

Herseye ragmen sen bu isi beceren herhalde:) ay güldürdün beni.. zaten benim iğneleri falan vurmam tam filmlikti ki sormayın.. öyle narin bir kocam var ki al şunu çat diye batırıver diyorum,kaçıyor bakamam bile ben diye... hatta birinde uyuyordum iğne saatinde,hazırlamış iğneyi getirdi,yatağın içinde oturup vurdum ve geri uyumaya devam ettim.. şaşkın şaşkın bakıyor,hafiften mazoşistmisin sen diyor bana... kendisinin canı çok az ve çok nazlı beyefendi... bu kadar zıt özelliklerimiz varken belki de bu nedenle iyi anşalıyoruz bilemiyorum.. bazen kızıyorum,sanki erkek ve kadın rollerini değişmişiz gibi geliyor.. sonuç olumsuz olursa bana güç vermesi gerek,inşallah yapabilir...

heyecanla bekleyemem sermuh.. ne bilim ümitsizlik içime işlemiş benim.. hayat bana sabretmeyi öğretmek için kapılarını kapatmış gibi geliyor..

amannnn... boşverelimm.. sizden isteğim sancal ve benim için dua edin... arada napıyorsunuz diye hal hatır sorun... bu süreyi yalnız geçirmeyelim.. :18::18:

aylar sonra merhaba arkadaşlar.bende hatırlarsanız ekimde tüp bebk tedavisi görmüştüm çok şükür şimdi 5 aylık hamileyim.iğnelere başlarken insan çok sıkılıyor hiç geçmeyecek günler gibi geliyor ama şuan o acıların hepsini unuttum.şuan tek düşüncem bebeklerin sağlıklı olması haırlısıyla benimki ikiz inşaallah bir kızım birde oğlum olacak.sağlıklı sıhatli inşallah tek düşüncem bu.tedavi gören arkadaşlar moralinizi yüksek tutun birde çok dua edin herkesten dua isteyin inşallah rabbim bütün arkadaşlara bu sevinci nasip eder.bende 6 yıllık evliyim çok tedavi gördüm olsun diye rabbim şimdi taktir etti çok şükür.benim ilk denememde oldu istanbul memorial hastanesinde tedavimi oldum.rabbim herkese nasip etsin inşakllah.dualarınızı beklerim.sevgiler

açelya
sancal hayırlı olsuuun tedavileriniz.Allah yardımcınız olsun.emekleriniz boşa çıkmasın inşallah.
ergitees maşallah sanada hayırlı olsun .sağlıklada kucağına alırsın inşallah.darısı bizlereee...........

hatırlarsanız ne demek,unutur muyuz hiç.. arada adını anıyorum.. hatta senin pozitif sonucundan sonra cesaret buldum kendimde ve aceleye getirdim işi.. yoksa temmuz gibi düşünüyordum.. bu denemem olmazsa sanırım ben de yazın 2. denememi memorialde yaptırabilirim...
ayrıca hayırlı olsun.. Allah bir isterken iki vermiş,üstelik 1 kız 1 erkek.. maşallahhhhh... Allah kucağına alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.. bize de o günleri göstersin...
sen de arada uğra.. bebişlere aldığın cicilerden bahset :))

amin canım... inşallah Allah o duyguyu hepimize nasip eder...

Son düzenleme:

amin inşallah canım ben şimdi düşünüyorumda boşuna aşılama diğer tedavilere gitmişim keşke en başta bu tedaviye gitseydim hem vakit kaybı onca yıl.tabiki herşeyde nasip. ben çok memnun kaldım hastaneden de doktorumdanda.nur dokuzeylüldü doktorum gitmek isteyen olursa tavsiye ederim çünkü beni evimde gibi hissettirdi moral motivasyonumu çok yüksek tuttu ve çok ilgilendi.allah ondan razı olsun.henüz hazırlıklara başlamadım inşallah bu aydan sonra başlayacağım insan yine korkuyor olumsuzluklardan geçen hamileliklerimde hemen hazırlığa başlamıştım bunda biraz sabırlı olacağım ablam akrabalar hazırlık yapıyorlar bakalım inşallah bende güzel bir alışverişe çıkacağım rabbim nasip ederse.bebeklerin birinin erkek olduğunu çok önce öğrenmiştik ama kız olduğunu diğerinin iki gün önce öğrendik kendini göstermedi bende bu yüzdende hazırlık yapmadım emin olayım sonra dedim.sende olumsuz düşünme inşallah bu hemen tutar başka denemeye gerek kalmaz.hayırlı sağlıklı çocuklar olsun ainşallah mutlu haberlerinizi almak dileğiyle sevgiler.

amin inşallah rabbim herkese nasip etsin çok teşekkür ederim

şimdi bir arkadaşla görüştüm ankarada kendisi tüp bebek yaptırmıştı bugün sonuç almış hamileymiş çok mutlu oldum inşallah herkes bu güzel haberi alırrrrrrrr.

acelyacım merhaba

ben bu topık degıl de bır oncekı ocak asılama topıgınde yazmıstım ama cok olmadıgından hatırlamazsınız.
tup bebek tedavin hayırlı olsun ınsallah. 6 yumurtam var dıye uzulme. ben ılk tup bebek tedavimde hamıle kaldım cok sukur.
4 yumurtam toplandı, benım ıcın tamamen husrandı. bu 4 yumurtanın 3 u dollendı. ve 1 embrıyomu 2. gun apar topar transfer ettiler. once cok az yumurtam oldu dıye uzuldum. sonra 2. gun embrıyosu kesın tutmaz dıye uzuldum transfere kadar. ama transfer sonrası hep ınandım kuzumun benımle olduguna. cok sukur yuzume kara cıkarmadı. Allahım bu yolda senin ve tum arkadaslarımın yar ve yardımcısı olsun ınsallah

bu kadar çok olumsuz olma daha pozitif olabilirsin..o kadar para harcayacaksın ..geçtim parasını bebişlerin gelecek birazcık daha pozitif olmak lazım.seni anlayabiliyorum aslında çok umut bağlamak insanı olumsuzluklara karşı yıpratıyor.sonrasında yine ayakta kalmamız gerektiğini bildiğimiz için bazen böyle duyarsız gibi kalabiliyor insan.stresi uzak tutmakta doğru bir yöntem bence. emin ol ki sonrasında olumluda olsa olumsuz da olsa eşini yine senin ayakta tutman gerekiyor.biz kadınlar herşeyi konuyşuyoruz ama erkekler bizim gibi değil daha kapalılar genelde..ben burdayım sonuna kadar yanınızdayım...umarım bir faydam olur..

canım benim tekrar tebrikler hem hamişsin hem ikiz hemde biri kız biri erkek (ailenle ilgili bazı şeyler anlatmıştın yalnızlığından bahsetmiştin yanlış hatırlamıyorsam) ne mutlu sanaki geniş bir ailen olacak Allah mutluluğunu daim etsin.düşmemesi için dua okuduklarını tesbih çektiklerini duymuştum.Allah bebişlerinizi ve aileni korusun çok sevindim senin adına..memorial konusunda doğru yaptın bende kızım geldikten sonra son bir kezde memorialde denemeyi düşünüyorum genel olarak iyi bir ekip..

hoşgeldin arada böyle ses verinde iyi olduğunuzu bilelim..hep birlikte bir yılı aştı arkadaşlığımız..sen ne yaptın durumun ne merak ettim..

bende hatırladım çok güzel yazmışsın arkadaşım ..birbirimize böyle güzel destekler olmak lazım.bu arada seninde hamişliğin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…