Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
Elmascığım kesinleşmeden yormasaydın kendini. az kaldı sabret. hiçbir şey belli olmaz. hamile olabilirsin

kaçkere idrar tahlili yaptım negatif çıktı yok büyük ihtimalle bende boşverdim bugün...temizliğimi yaptım kaç gündür aman bişey olacak aman şöyle olacak diye kendimi hamileymiş gibi odakladım adet olursam bu sefer çok fazla üzülürüm...bugün bıraktım kendimi...

sermuh sizin ev de maşallah dinlenme tesisi arkadaşım. yatılı konaklayan, çay molası veren çok yorma kendini. şimdiden kolay gelsin. benim de ütülerim 2 sepet oldu 3.sepeti de eklersem Toros sıradağlarını oluşturmaya başlayacağım. bu akşam kesin bitmeli yoksa eşim kesicek beni....

fakirlikten bunalmış 3 inşaat işçisi kavurucu sıcakta öğle yemeği yerken içlerinden biri demiş ki : "yeter artık ben biriktirdiklerimle almanyaya gidicem çok zengin olup geri dönecem buralara". arkadaşları da kaale almamışlar fakat günler sonra idris ortadan kaybolmuş, öğrenmişler ki almanyaya gitmiş. aylar geçmiş gidişinin üzerinden bir gün bir bakmışlar idris geliyor. altında arabası, tam takım kıyafetler, herşey hallice. naptın lan demişler. film artisti oldum demiş. hangi filmde oynadın demişler intikam peşinde diye cevap vermiş. yine sormuşlar peki sen kimi canlandırdın. idris demiş ki : ben intik adında bi adamı oynuyorum.

naber hanımlar nasılsınız bir gelişmeler varmı....benim belimde kasıklarımda ağrılarım var büyük ihtimalle adet olacağım...temizlik yaptım bugün...koşturdum öyle çokta yoruldum...

canım ben de bugün kan tahlili yaptırdım sonuc negatif napalım artık önümüzdeki maçlara bakıcaz hayırlısı olsun

canım ben de bugün kan tahlili yaptırdım sonuc negatif napalım artık önümüzdeki maçlara bakıcaz hayırlısı olsun

canım benim çok üzüldüm inşallah bir dahaki sefere bende sabah kan verdim sağlık ocağına çarşamba günü alacaksınız sonucu dedi ben bugün belli olacağını düşünmüştüm çarşambaya kadar zaten adet olacağım ben kendimde öğrenirim...sana ben bir doktor tavsiye edeyim dalında çok iyi doktorlar askeriyeden ama sivillerde gidebiliyor...istersen sana isimlerini verebilirim düşün derim canım gidipte eli boş dönen görmedim...

Bugun ikinci asilamamin raporu icin hastaneye gittim... 3 gun sonra regli olmam gerek yani gecikmezse yada hamile degilsem:))) Kendi doktorum yoktu baska bir doktorla gorustum rapor icin, yumurtlaman biraz sorunluymus senin dedi onceki evraklarima bakarak... Ama simdiye kadar 3 farkli doktora gittim hepsi hersey normal demisti simdi tekrar kendi doktorumla gorusmek icin bekliyorum. Durup dururken moralim bozuldu.. Bir yandan da diyorumki, oyle yada boyle hamile kalamiyorum ne farkeder kiii:) Bide 2. asilamadan sonra tup bebek dedi...ben pek istemiyorum ama hemen tup bebek. Neden istemedigimi de bilmiyorum.. offff asilamaya bile zor alistirmistim kendimi. Neden bu kadar zorlaniyorum kabullenmekte bilmiyorum yaa. Nolurrr bunlara gerek kalmadan olsa bebegim Cok dua ediyorum umarim kabul olur. Ama ben bu seferde olmazsa 3. asilamayida dusunuyorum. Sizcede yapmalimiyim?

hiç sormaaa aynen dinlenme tesisi...:)ama olsun ben seviyorum misafiri..ama misafir öncesi temizlik sonrası temizlik tabi zor oluyor..bu arada ütü işine ben önce iyi bir ütü aldım ve her çamaşır sonrası hemen ütülüyorumm...ayy eskiden çalışırken 2 haftada bir anca yapıyordum ütüyü dağlar birikiyordu bir pazar günüm vardı oda ütüyle heba oluyordu...yaa ne kötüymüş halimmmgece 12,30 1.00 gibi yatardım yatınca dinlenirdim eve geldiğim andan itibaren oturmaya bile zaman bulamazdım yemek yap çamaşır makinesi bulaşık makinesi doldur boşalt katla yerleştir.ayyy ayyy yıllarım tükenmişş valla...
yaaa ben salakmışım eskiden:)bu kadar tempoda nasıl çocuk olurki bide çocuk olmuyor diyordum:)

elmas keşke bekleseydin benimm adet günü kanda beta 15 çıkmıştı idrara baksaydım görünmeycekti...adet günü geçmesi lazım..yinede hayırlısı tutunacak oldumu her şekilde tutunuyor..

inşallah bebişlerin gelir..bence aşılama çünkü tüp bebekte özeldede yaptırsan 35 yaş altında 1 embiryo transfer ediliyor..ben aşılamadan yanayım...

inşallah bebişlerin gelir..bence aşılama çünkü tüp bebekte özeldede yaptırsan 35 yaş altında 1 embiryo transfer ediliyor..ben aşılamadan yanayım...

Tesekkur ederim canim... Insallah insallah insallah.. elimizden baska bisey gelmiyo. Bende asilama dusunuyorum 3. hatta gerekirse 4. bakalim nasip neyse o olcak. Calismaya devam:)

Bilgecim çok hoşsun valla senin ütüleri bitirdikten sonra bize doğru gelsen:)bi dünya ütü var ve ben ütü yapmaktan nefret ediyorum Sermuhcum Allah kolaylık versin sana da yorma kendini öyle misafirle falan valla ben dinlenmedeyim hala adetimin 5. günü bugün bitsin tüp bebek merkezine gideceğim inş kararımı değiştirmezsem tabi eşim bu yüzden çok kızı sürekli erteliyoruz diye ona kalsa hemen tüp bebek yaptıracak bende diyorum benim daha yaşım genç sen düşün diye söylemesi ayıp aramızda 12 yaş var:2:bişey değil zavallı kocam benim yüzümden yaşlı baba olacak

canım öncelkle inş güzel dileklerin kabul olur yani hiç birşeye gerek kalmadan hamile kalırsın ama aşılama bana vakit kaybı gibi geliyor hem bir sürü hormon alıyoruz hem bir sürü para harcıyoruz hem de başarı şansı %10-15 ben aşılamaya sırf tüp bebek raporu için katlanıyorum tüp bebek te başarı %50 lerde aynı ilaçları kullanıyoruz aynı aşamalar sadece yumurtalar toplanıyor ve yerine yerleştiriliyor bu işlemlerde uyutulup yapılıyor o yüzden ben 2 aşılamadan sonra tüp bebek düşünüyorum inş bunlara gerek kalmadan hepimiz bebeişlerimize kavuşuruz.

arkadaşlar bişey soracağım ilk aşılamam tutmadı adetimin 2.günündeyim doktorum bu ay doğum kontrol hapı kullanmamı söyledi iki yumurtam duruyormuş baskılamamız gerek dedi öbür ay aşılama yapılacak.sizde dinlenme döneminde hap kullandınız mı?canım çok sıkıldı ben de bu ay denemiş oluruz diyordum canım çok sıkıldı

canım kist oluşmuş sen de o yüzden hap vermiştir doktor....temizlensin diye...eğer kullanmazsan o kistlerden kurtulamaya bilirsin....gereksiz yere uzatırsın....

moralini bozmadan kullan....ben de kullandım....ertelendi aşılamam....ama temizlendi....

herşey serbest...işin en güzel tarafı da bu hiçbir şey düşünmeden rahat rahat eşinle

öbür türlü bacak kaldır,yat,dinlen,amuda kalk,kıpırdama rahat ol...

ilacını bitir....aşılamanı ol temiz temiz

ii hoşta wücudunun doğal olarak üretmediği bir hormonu alıyosun.hersey allaha kalmış. o neye izin werirse onu yaşarz.

teşekkür ederim içim rahatladı biraz peki 1 ayda geçtimi inşallah uzamaz kistlerden kurtulurum hemen martta aşılamam olur

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah hamilesindir.Doktor yumurtlaman sorunlu derken ne demek istemiş fsh hormonun mu yüksek?

canım benimde 2 tane yumurtam duruyor ama çok küçük..kist mi diye sordum hayır dedi doktor değilmiş sadece ilacın etkisiyle sonradan da olabiliyormuş..baskılanabilir doğum kontrol hapıyla ama biz kendi haline bırakalım dedi..
mart ayında aşılama yaptıracaksan senin o hapı kullanman gerek çünkü kendi haline bırakıldığında kiste döüşebilir..zaten 1 ay kullanmak yetiyor ben ilk aşılama öncesinde 1 ay kullanmıştım.. Allah işini rast getirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…