Elmascığım kesinleşmeden yormasaydın kendini. az kaldı sabret. hiçbir şey belli olmaz. hamile olabilirsin
hadi hayırlısıııı....benimde yarın kontrol olacak..yeni hamile kalan arkadaşımıda benim dr a götüreceğiz...bu arada benim regl tarihim gebelik sonrası değişti şimdi 40 ın çıkmasını bekliyorum...ama arada kendimi takip ettim.yumoşlar büyüdü...o günlerde tabi yine çalışmalara devammm:)birde bu duruma göre seyahate çıkıcaz...Denizliye gidicez..tamda o günlere denk geliyor gibi hadi bakalım hayırlısı..yarın akşam birde yatılı msafirim gelecekk...temizlik filan iş çokkkk
naber hanımlar nasılsınız bir gelişmeler varmı....benim belimde kasıklarımda ağrılarım var büyük ihtimalle adet olacağım...temizlik yaptım bugün...koşturdum öyle çokta yoruldum...
canım ben de bugün kan tahlili yaptırdım sonuc negatif napalım artık önümüzdeki maçlara bakıcaz hayırlısı olsun
sermuh sizin ev de maşallah dinlenme tesisi arkadaşım. yatılı konaklayan, çay molası verençok yorma kendini. şimdiden kolay gelsin. benim de ütülerim 2 sepet oldu 3.sepeti de eklersem Toros sıradağlarını oluşturmaya başlayacağım. bu akşam kesin bitmeli yoksa eşim kesicek beni ....
kaçkere idrar tahlili yaptım negatif çıktı yok büyük ihtimalle bende boşverdim bugün...temizliğimi yaptım kaç gündür aman bişey olacak aman şöyle olacak diye kendimi hamileymiş gibi odakladım adet olursam bu sefer çok fazla üzülürüm...bugün bıraktım kendimi...
inşallah bebişlerin gelir..bence aşılama çünkü tüp bebekte özeldede yaptırsan 35 yaş altında 1 embiryo transfer ediliyor..ben aşılamadan yanayım...Bugun ikinci asilamamin raporu icin hastaneye gittim... 3 gun sonra regli olmam gerek yani gecikmezse yada hamile degilsem:))) Kendi doktorum yoktu baska bir doktorla gorustum rapor icin, yumurtlaman biraz sorunluymus senin dedi onceki evraklarima bakarak... Ama simdiye kadar 3 farkli doktora gittim hepsi hersey normal demisti simdi tekrar kendi doktorumla gorusmek icin bekliyorum. Durup dururken moralim bozuldu.. Bir yandan da diyorumki, oyle yada boyle hamile kalamiyorum ne farkeder kiii:) Bide 2. asilamadan sonra tup bebek dedi...ben pek istemiyorum ama hemen tup bebek. Neden istemedigimi de bilmiyorum.. offff asilamaya bile zor alistirmistim kendimi. Neden bu kadar zorlaniyorum kabullenmekte bilmiyorum yaa. Nolurrr bunlara gerek kalmadan olsa bebegimCok dua ediyorum umarim kabul olur. Ama ben bu seferde olmazsa 3. asilamayida dusunuyorum. Sizcede yapmalimiyim?
inşallah bebişlerin gelir..bence aşılama çünkü tüp bebekte özeldede yaptırsan 35 yaş altında 1 embiryo transfer ediliyor..ben aşılamadan yanayım...
sermuh sizin ev de maşallah dinlenme tesisi arkadaşım. yatılı konaklayan, çay molası verençok yorma kendini. şimdiden kolay gelsin. benim de ütülerim 2 sepet oldu 3.sepeti de eklersem Toros sıradağlarını oluşturmaya başlayacağım. bu akşam kesin bitmeli yoksa eşim kesicek beni ....
Bugun ikinci asilamamin raporu icin hastaneye gittim... 3 gun sonra regli olmam gerek yani gecikmezse yada hamile degilsem:))) Kendi doktorum yoktu baska bir doktorla gorustum rapor icin, yumurtlaman biraz sorunluymus senin dedi onceki evraklarima bakarak... Ama simdiye kadar 3 farkli doktora gittim hepsi hersey normal demisti simdi tekrar kendi doktorumla gorusmek icin bekliyorum. Durup dururken moralim bozuldu.. Bir yandan da diyorumki, oyle yada boyle hamile kalamiyorum ne farkeder kiii:) Bide 2. asilamadan sonra tup bebek dedi...ben pek istemiyorum ama hemen tup bebek. Neden istemedigimi de bilmiyorum.. offff asilamaya bile zor alistirmistim kendimi. Neden bu kadar zorlaniyorum kabullenmekte bilmiyorum yaa. Nolurrr bunlara gerek kalmadan olsa bebegimCok dua ediyorum umarim kabul olur. Ama ben bu seferde olmazsa 3. asilamayida dusunuyorum. Sizcede yapmalimiyim?
arkadaşlar bişey soracağım ilk aşılamam tutmadı adetimin 2.günündeyim doktorum bu ay doğum kontrol hapı kullanmamı söyledi iki yumurtam duruyormuş baskılamamız gerek dedi öbür ay aşılama yapılacak.sizde dinlenme döneminde hap kullandınız mı?canım çok sıkıldı ben de bu ay denemiş oluruz diyordum canım çok sıkıldı
hayatım aşılama ilacıyla rahim kanseri olan duymadım. arkadaşın hurafelerle korkutulmuş sanırım. ozaman doğum kontrol hapı kullananların da olması lazım. bu da dünya kadın nüfusunun hatrı sayılır bir miktarı :))))bu biraz da genetik yatkınlık ve cinsel hayatla alakalı. bence korkma. klomendeki hormon oranı kanser yapacak boyutta değil. nerden biliyorsun dersen tecrübeyle sabittir derim sana...korkma arkadaşına da söyle. düşük olmasın diye verilen progestan ilacında da hormon var. bahsettiğimiz hormon da gebelik hormonu :))))
canım kist oluşmuş sen de o yüzden hap vermiştir doktor....temizlensin diye...eğer kullanmazsan o kistlerden kurtulamaya bilirsin....gereksiz yere uzatırsın....
moralini bozmadan kullan....ben de kullandım....ertelendi aşılamam....ama temizlendi....
herşey serbest...işin en güzel tarafı da bu hiçbir şey düşünmeden rahat rahat eşinle
öbür türlü bacak kaldır,yat,dinlen,amuda kalk,kıpırdamarahat ol...
ilacını bitir....aşılamanı ol temiz temiz
kızlar yarın asılamam yapılacak bana sans dıleyın benımde dualarım sızlerle allah yardımcımız olsun
Bugun ikinci asilamamin raporu icin hastaneye gittim... 3 gun sonra regli olmam gerek yani gecikmezse yada hamile degilsem:))) Kendi doktorum yoktu baska bir doktorla gorustum rapor icin, yumurtlaman biraz sorunluymus senin dedi onceki evraklarima bakarak... Ama simdiye kadar 3 farkli doktora gittim hepsi hersey normal demisti simdi tekrar kendi doktorumla gorusmek icin bekliyorum. Durup dururken moralim bozuldu.. Bir yandan da diyorumki, oyle yada boyle hamile kalamiyorum ne farkeder kiii:) Bide 2. asilamadan sonra tup bebek dedi...ben pek istemiyorum ama hemen tup bebek. Neden istemedigimi de bilmiyorum.. offff asilamaya bile zor alistirmistim kendimi. Neden bu kadar zorlaniyorum kabullenmekte bilmiyorum yaa. Nolurrr bunlara gerek kalmadan olsa bebegimCok dua ediyorum umarim kabul olur. Ama ben bu seferde olmazsa 3. asilamayida dusunuyorum. Sizcede yapmalimiyim?
arkadaşlar bişey soracağım ilk aşılamam tutmadı adetimin 2.günündeyim doktorum bu ay doğum kontrol hapı kullanmamı söyledi iki yumurtam duruyormuş baskılamamız gerek dedi öbür ay aşılama yapılacak.sizde dinlenme döneminde hap kullandınız mı?canım çok sıkıldı ben de bu ay denemiş oluruz diyordum canım çok sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?