Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah hamilesindir.Doktor yumurtlaman sorunlu derken ne demek istemiş fsh hormonun mu yüksek?

Hicbir aciklama yapmadiki... zaten agizlarindan lafi zorla aliyorum bazen deli oluyorum. Vucudumda ne olup bitiyo bilmek istiyorum cokmu yaniiii???? Kendi doktorumla gorusmeye gittigimde sorucam diger doktorun soylediklerini. Bir yanim hamile degilsin diyo ama bi taraftanda oyle buyuk bir umut varki icimde surekli Allaha yalvariyorum. Rabbim yoktan var etmiyomu... yeterki o istesin .

elmas keşke bekleseydin benimm adet günü kanda beta 15 çıkmıştı idrara baksaydım görünmeycekti...adet günü geçmesi lazım..yinede hayırlısı tutunacak oldumu her şekilde tutunuyor..

canım adet günüm derken ben 26 ocakta adet oldum 8 şubatta aşılama oldum ayın 21de olacaktım 26 sınımı bekleyim.. bugün yine idrardan baktım çıkmadı negatif artık kesin diyorum yok bebek felan..

kızlar fevkalade canım sıkkın şu anda. sabah doktora gittim. adetimin 2. günü ya bugun. kendi kendine oluşmuş 3 yumurtam vardı ya, biri vefat etmiş maşallah diğerleriyle ekrandan göz göze geldik. dana kadar olmuşlar. doktor dedi ki bunlar burda dururken aşılama olmaz rahmin boş olması lazım. ee dedim. yani bu ay da kendiniz deneyeceksiniz dedi. eşime mesaj attım öyle üzgündüm ki ağlarım diye arayamadım. takma kafana dedi ama nasıl olacak o iş????yumurtlama düzenin de bozulmuştur dedi. sermuh'un tavsiyesine uyup idrardan ovulasyon testi aldım. kendi kendime halime kalıyım da gör keltoş dedim içimden doktoruma. güya bugun sinemaya gidecektim, fast food yiyerek kalori yüklemesi yapacaktım kendime. kös kös eve döndüm. canım da hiçbir şey yapmak istemiyor.:84:

doktor ilaç verdi mi? Yoksa bir daha ki adetinde düzelirmiymiş?

bendede sıkıntı var..bu mart olmayacakmı ne anlamadım...benim düştüğü için 40 gün sonra adet oluyorum eğer 40 gün sonra olursa eşim yetişiyor ama 28 günde adet görürsem eşim yurt dışında ve 1 hafta gelmeyecek..ve aşılama gününe yetişemiyor..bende fırsattan istifade denizliye gidicem..eşim diyorki denk gelmiyorsa boşver sonraki ay yaparız diyor..ne yapalım yapacak bir şey yokk..

merhaba arkadaşlar bu ayda bebek yok az önce kırmızılar geldi çok ağladım çoookk pazar günüde kötü bir haber almıştık 2 yıl artık tedavi yok bize eşimin tayini doğuya çıkıyor aşağı bölgelere o yüzden çok bağlamıştım inşallah tutar diye ama olmadı...ben tek başına koşturamam ankarada felan..çok moralim bozuk çokk4 tane yumurtalık garantide demişti doktor nasıl tutmaz anlamıyorum hala 48 milyon sperm herşey çok güzel nasıl tutmaz çok kötüyüm başım çok ağrıyor haber vermek istedim saadece..hiç güçlü bir insan değilim...hayatta herşey bana çok geç gelir...kızımdada öyle oldu çok koşturdum ameliyatlar herşey kızım oldu 1 yıl sonra kaza yaptım arabam elimden gitti herşey bana çok zor....çok doluyum çok...

hayırlısı demekten başka bir şey yok ...sakın isyan etme...hayat her zaman senin istediğin gibi olmaz ...ama bak ne güzel bir tane çocuğun var....ya bizler ne yapalım oda yok bizde..bir tane bari olsun diyoruz...sen kendini rahat bırak stresten sıkıntıdan kurtul kafanı temizle eşinle aranı düzelt ..ben şu an eşimle o kadar çok ilgileniyorum kii çocuğa vakit nasıl kalacak bilemiyorum...elindeki imkanların tadını çıkarrrrrrr.....inşallah kızının bir gün kardeşi olacak...

kardeşşşşş......sen seçmezsin sadece aynı anne babadan olduğun aynı kanı taşındığın aynı karnı paylaştığındır...
ya arkadaşşşş......sende oda seçersin o herşeyini bilir...farklı karınlardan doğar farklı kanları taşır ten rengi bile farklıdır ama öyle bir şeydirki...gece senin ameliyatını duyar (sen söylemezsin üzülmesin diye) bebeğini kocasına bırakır...uykusunu senin için feda eder...sen uyanana kadar bekler dua eder sen kendine gelene kadar yanından ayrılmaz...
öyle bir bağdır kiii yan yana gelince kelimeler hiç durmaz ne kadar çok şey varmış paylaşacak dersin...ne hasret biter ne konuşulacaklar ne özlem bitmez....
ben arkadaşımı can dostumu çokkk özledim.......

ben çok güçsüzüm bırakırım kendimi dışardan gören çok güçlü zanneder ama içim çok başkadır...çok üzülüyorum bir tane kızım var çok şükür rabbim benim ömrümden alsın ona versin ona o kadar çok istedimki bir kardeşi olsun çocuğum bile kendini odaklamış her dakika anne karnın büyümüş bak bebek var deyip duruyor bugün nedense daha çok sordu...ben şimdi haziranda doğuya taşıncam..2 yıl tedavi yok çünkü gideceğimiz yerde imkanlar çok kısıtlı olabilir...eşimde istemez...artık hayırlısından başka diyeceğim bişey yok rabbim doğuda eşimi korusunda...

çok beğendim keşke herkes böyle bir dost bulabilse....

canım üzülme diyemiyorum cünkü bende aynı durumdayım ister istemez üzülüyorum ama bi yandan da hayırlısı böyleymiş diyorum kadere kendini bırakacaksın bazen yoksa cok üzülürsün ne demiş mevlana cok istedigin bişey olmuyosa ya hayırsız oldugu için ya da daha iyisi olacagı içindir hayırlısı böyleymiş canım ama umutsuzluga kapılma yine bu formda doguda bir cok yerde hamile kalanlar okudum rabbim verece olduktan sonra yer bahane sen sadece olumlu düşün senin durumun bize nazaran daha iyi en azından bi kızın var biz daha o duyguyu bile tadamadık kızına sımsıkı sarıl ve olumlu düşün öncelikle kızın için moralini yüksek tut

üzulme diyeceğim elmas ama biliyorum fayda etmeyecek. hayatta olumden baska hersey care var. Allah en kısa surede kızının kardeşini gondersin inş.. bizlerind e kucaklarını en az bi bebişle doldursun inş.. bende geri sayımdayım. cuma kanda baktıracagım. hiç umudum yok. adet agrısı dısında su an herhangi bir belirti kalmadı. hayırlısı..eminim bizim bilmediğimiz iyi bir neden vardır bu ayda bebişimiz gelmeyecekse. optum cok

canım çok üzüldüm ama senin bi bebegin var ona sarıl allah uzun ömürler versin inş.olur kendiliginden allah büyük...

:18:kızlar ya bişey sorucam size benim ayın 16sında asılama tutmadıgı için adetim olmustu simdi hiç bisey yok çok karnım agrıosanki iki yumurtalıgım da çok fena öle hissediyorum acaba kistten dolayımı agrı yapıo benim normaldede hastalıgım 5ay günnünde geliosa sonra hiç gelmio ama ilaç etkisiyle büyürlermi kızlar neolur bilgi verin :18::18::18:

üzülme canım herşeyde bi hayır vardır bu ayda beraber dinlenecez yani ben de tembelliğimden gitmedim psikolojim hazır değildi bugün reglimin son günü perşembe tüp bebek merkezine ön görüşme yapmaya gidecez bakalım artık yeni drum neler söyleyecek tek dileğim rahim filmi istemesin

Elmascım duygularını çok ii anlıyorum üzülme demek çözüm değil ama senin en azından sarılıp teselli olacağın bi kızın var Rabbim en kısa zamanda senin 2. yavrunu bizede annelik duygusunu nasip etsin

canım çok üzüldüm ama senin bi bebegin var ona sarıl allah uzun ömürler versin inş.olur kendiliginden allah büyük...

çok teşekkür ederim arkadaşlar. evet benim bir avantajım var sizden dünyalar tatlısı bir kızım var sizin çektiğiniz sıkıntıları yaşadım ben onda benim şuanki teselli kızımvar o sağlıklı olsunda diyorum ama yinede bir yavrum daha olsun o doğduğunda koynuma sokayım koklayayım büyük bir aile olayım istedim çok şey istemiyoruz aslında hiç birimiz sağlıklı hayırlı bir evlat...ama bugün benim için çok zor bir gün uzun sürede atamam üstümden kendimi çok iyi biliyorum...çok kötüyüm bitkinim...

uzun bir zaman sonra nihayet nete girebildim bu ay benim doktor işi yattı tayinim cıktıgı için ev tasıması vs vs bi türlü fırsat olmadı zaten büyük ihtimalle kist oluşmuştu onu bile kontrol ettiremedim şimdi her ihtimale karsı yasmin kullanıyorum önümüzdeki ay yeniden baslayacam tedaviye bakalım hakkımızda hayırlısı bu arada elmas gecmiş olsun Allah büyüktür umudunu yitirme saglıcakla kal

inşallah bebişlerin gelir..bence aşılama çünkü tüp bebekte özeldede yaptırsan 35 yaş altında 1 embiryo transfer ediliyor..ben aşılamadan yanayım...

canım burdaki bazı konularda özeldeki doktorların kendi insiyatifiyle 2 tane embriyo transfer ettiğini okudum. c.tesi randevum var, onlarda yapıyorlar mı sorucam bakalım, bende meraktayım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…