doktor ilaç verdi mi? Yoksa bir daha ki adetinde düzelirmiymiş?
bendede sıkıntı var..bu mart olmayacakmı ne anlamadım...benim düştüğü için 40 gün sonra adet oluyorum eğer 40 gün sonra olursa eşim yetişiyor ama 28 günde adet görürsem eşim yurt dışında ve 1 hafta gelmeyecek..ve aşılama gününe yetişemiyor..bende fırsattan istifade denizliye gidicem..eşim diyorki denk gelmiyorsa boşver sonraki ay yaparız diyor..ne yapalım yapacak bir şey yokk..
merhaba arkadaşlar bu ayda bebek yok az önce kırmızılar geldi çok ağladım çoookkpazar günüde kötü bir haber almıştık 2 yıl artık tedavi yok bize eşimin tayini doğuya çıkıyor aşağı bölgelere o yüzden çok bağlamıştım inşallah tutar diye ama olmadı...ben tek başına koşturamam ankarada felan..çok moralim bozuk çokk 4 tane yumurtalık garantide demişti doktor nasıl tutmaz anlamıyorum hala 48 milyon sperm herşey çok güzel nasıl tutmaz çok kötüyüm başım çok ağrıyor haber vermek istedim saadece..hiç güçlü bir insan değilim...hayatta herşey bana çok geç gelir...kızımdada öyle oldu çok koşturdum ameliyatlar herşey kızım oldu 1 yıl sonra kaza yaptım arabam elimden gitti herşey bana çok zor....çok doluyum çok...
üzülme canım herşeyde bi hayır vardır bu ayda beraber dinlenecez yani ben de tembelliğimden gitmedim psikolojim hazır değildi bugün reglimin son günü perşembe tüp bebek merkezine ön görüşme yapmaya gidecez bakalım artık yeni drum neler söyleyecek tek dileğim rahim filmi istemesin
kızlar fevkalade canım sıkkın şu anda. sabah doktora gittim. adetimin 2. günü ya bugun. kendi kendine oluşmuş 3 yumurtam vardı ya, biri vefat etmiş maşallah diğerleriyle ekrandan göz göze geldik. dana kadar olmuşlar. doktor dedi ki bunlar burda dururken aşılama olmaz rahmin boş olması lazım. ee dedim. yani bu ay da kendiniz deneyeceksiniz dedi. eşime mesaj attım öyle üzgündüm ki ağlarım diye arayamadım. takma kafana dedi ama nasıl olacak o iş????yumurtlama düzenin de bozulmuştur dedi. sermuh'un tavsiyesine uyup idrardan ovulasyon testi aldım. kendi kendime halime kalıyım da gör keltoş dedim içimden doktoruma. güya bugun sinemaya gidecektim, fast food yiyerek kalori yüklemesi yapacaktım kendime. kös kös eve döndüm. canım da hiçbir şey yapmak istemiyor.:84:
merhaba arkadaşlar bu ayda bebek yok az önce kırmızılar geldi çok ağladım çoookkpazar günüde kötü bir haber almıştık 2 yıl artık tedavi yok bize eşimin tayini doğuya çıkıyor aşağı bölgelere o yüzden çok bağlamıştım inşallah tutar diye ama olmadı...ben tek başına koşturamam ankarada felan..çok moralim bozuk çokk 4 tane yumurtalık garantide demişti doktor nasıl tutmaz anlamıyorum hala 48 milyon sperm herşey çok güzel nasıl tutmaz çok kötüyüm başım çok ağrıyor haber vermek istedim saadece..hiç güçlü bir insan değilim...hayatta herşey bana çok geç gelir...kızımdada öyle oldu çok koşturdum ameliyatlar herşey kızım oldu 1 yıl sonra kaza yaptım arabam elimden gitti herşey bana çok zor....çok doluyum çok...
Bilgecim herşeyde bir hayır vardır inşallah ovülasyon testleri işe yarar bende aldım bu ay bakalım bide böyle deneyelim dedik adet oldum bu ay ama cesaretim yoktu gidemedim doktora tekrar tedavi gözümde büyüyor strese giriyorum hep belki kendiliğinden olur diyorum inşallah bu ay hepimize bir muzice olur bebişlerimiz geliverir.
Çok üzüldüm. Hayatta çok istediğimiz şeyler başımıza geldiğinde belki hayırlı olmayacak geleceğin ne getireceğini bilemeyiz bu yüzden her şerde bir hayır vardır sözünü unutma canım bir tane bebişin var zaten ona sarıl onunla teselli bul hiç olmasaydı ne yapardın.merhaba arkadaşlar bu ayda bebek yok az önce kırmızılar geldi çok ağladım çoookkpazar günüde kötü bir haber almıştık 2 yıl artık tedavi yok bize eşimin tayini doğuya çıkıyor aşağı bölgelere o yüzden çok bağlamıştım inşallah tutar diye ama olmadı...ben tek başına koşturamam ankarada felan..çok moralim bozuk çokk 4 tane yumurtalık garantide demişti doktor nasıl tutmaz anlamıyorum hala 48 milyon sperm herşey çok güzel nasıl tutmaz çok kötüyüm başım çok ağrıyor haber vermek istedim saadece..hiç güçlü bir insan değilim...hayatta herşey bana çok geç gelir...kızımdada öyle oldu çok koşturdum ameliyatlar herşey kızım oldu 1 yıl sonra kaza yaptım arabam elimden gitti herşey bana çok zor....çok doluyum çok...
ilaç vermedi, düzelir dedi. kendi haline bırakalım dedi. bir daha adet olursan kontrol ederiz dedi.
mart kedilerinin bereketi anca kendilerine yetiyor demek ki sermuh((( ne yapalım hakkımızda hayırlısı olsun. Benim eşim de takma kafana vs dedi akşama hemen misafir çağırdık çaya biraz kafam dağıldı, sohbet iyi geldi. şimdi de sinirimden ev temizliğine girişmeyi düşünüyorum. perde merde indirdim ne varsa. camdan dışarı baktım hava da içim gibi kapalı, kararmış ....
Elmascığım üzülme. Sizin değerleriniz çok güzel belki bu 2 yılda kendi kabuğunuz içinde doğal yolla gelir bebeğin. Allahtan ümit kesilmez. Mucizeler yaşamış arkadaşların açtığı topiklere gir bi bak sen de pozitif etkileneceksin. Ve lütfen kendini hırpalama, daha çok üzülmenden başka bir şeye yaramıyor.
evet canım ben bu ay da Pamukkale dinlenme tesislerindeyim. :))))))) ne yapalım, kısmet böyleymiş.
Çok üzüldüm. Hayatta çok istediğimiz şeyler başımıza geldiğinde belki hayırlı olmayacak geleceğin ne getireceğini bilemeyiz bu yüzden her şerde bir hayır vardır sözünü unutma canım bir tane bebişin var zaten ona sarıl onunla teselli bul hiç olmasaydı ne yapardın.
üzmemeye çalışıyorum ama yinede çok üzülüyorum..çok geçmiş olsun canım sana 3 yıl önce bende kaza yaptım arabamız hurda oldu içinden eşim kızım ben ufak yaralarla çıktık çok şükür herşey yerine geliyor bize bişey olmuş olsaydı o daha kötü...çok çok geçmiş olsun canım...Canım bu kadar üzme kendini Allah'ım herşeyin hayırlısını versin evet hepimiz çok istiyoruz bebişimiz olsun ama nasipten ötesi yok.Dün çok kötü bir trafik kazası geçirdim belki bugün yaşamıyor olacaktım.Allah beni ve arkadaşlarımı korudu küçük yaralarla atlattık anladım ki yarına çıkmanın garantisi yok.Onun için kızına sıkı sıkı sarıl onunla birlikte olmanın tadını çıkar.İnşallah tayininizin çıktı yerde bir mucize olur bebeğin sana geliverir.
teşekkürler canım..Çok üzüldüm. Hayatta çok istediğimiz şeyler başımıza geldiğinde belki hayırlı olmayacak geleceğin ne getireceğini bilemeyiz bu yüzden her şerde bir hayır vardır sözünü unutma canım bir tane bebişin var zaten ona sarıl onunla teselli bul hiç olmasaydı ne yapardın.
Bi dag basina gidip icimden geldigi gibi bagirmak istiyorum. sanki icim dopdolu... kelimeler oylesine biriktii sarfettigim butun cumleler anlamsiz, hissttiklerimi anlatmakta yetersiz geliyo. Ruyalardan medet umar oldum, bekliyorumm bekliyorumm bekliyorummm. Bazen biseyi boylesine buyuk bir umut ve arzuyla beklemek bile guzel geliyo. Hayirlisi Rabbimden!
Bi dag basina gidip icimden geldigi gibi bagirmak istiyorum. sanki icim dopdolu... kelimeler oylesine biriktii sarfettigim butun cumleler anlamsiz, hissttiklerimi anlatmakta yetersiz geliyo. Ruyalardan medet umar oldum, bekliyorumm bekliyorumm bekliyorummm. Bazen biseyi boylesine buyuk bir umut ve arzuyla beklemek bile guzel geliyo. Hayirlisi Rabbimden!
dün arkadaşımla benim dr uma gittik..ben dış gebelik geçirken hamile kalan arkadaşımla:)bulunduğumuz yerle dr arası 1,5 saat sürüyor kendi aracımızla.evimiz k.çekmecede dr sarıyerde
yol boyu konuşmadan geçirmek imkansız..ne kadar şanslı olduğunun bile farkında değil tek seferde hamile kaldı .hapı kullanmadığı bir günde hamile kaldı...hayat ne kadar entrasan.....ben yol buyu ona aman şuna dikkat buna dikkat dedim durdum..şu anda 5 hafta 4 günlük hamile kese göründü :)ama kalp atışları görünmeden dr gebelik var demedi..kalp atışları için önümüzdeki hafta tekrar randevü verdi..o ise şunu diyor çok şaşkınım hamilelik beklemiyordum yeni işe başladım bana şok oldu nasıl oldu anlamadım...biz olsun diye çırpınıyoruzzz millet olmasaydı iyi olurdu diyor....
neyse kızdığım bunlar değil ...ben ona dikkat etmesi gerekenlerden bahsederken eşi( meymenetsiz şey) dr öyle bir şey demedi analarımız tarlada doğurmuş bir şey olmaz öyle herşeyden..dr demediği bir şeyi dikkate alma dedi...ben sinir oldum...iyi dedim dr ne derse onu yapın siz...doğru haklsınız dedim..şimdi hiç bir şeylerine karışmayacağım ne halleri varsa görsünler...banamı doğuracaklar çokta tınnn zaten sinir olmuşum...şirin görünmek için kendimi zorlamaya gerek yok...bananeeeee diyorum...çok biliyorlaryaaa bilsinler...
Canim yaa kiyamam sana... Aslinda farkli olaylarla ayni seyleri yasiyoruz. Hepimizin icinde Rabbimin takdiriyle kapanacak bir yara.
bu yumurtlama dönemi ve sonraki günler bende çok duyguısal geçiyor..her bişey ağlamak için sebep:)
ne kadar yıpratmak için uğraşıyor bu hayat.......ama ben inadına dimdikkkk duracağım....
dün akşam samsundaki eniştem geldi bizde kaldı toplantısı varmış burda..namazında niyazındadır...kıblenin yerini gösterdim...ve arsızca dedimkii sen misafirsin misafirin duası kabul olur bizede dua et dedim...
bana söyledikleri karşısında ağlamamak ve ayakta durmak için kendimi zor tuttum...
mevlüt kandili gecesi hatim indirmiş ve neredeyse gecenin yarısı bize dua atmiş...her namazında dua için ellerini açtığında bizi asla esirgemiyormuşş...Allah sizede tattırsın dedi durdu...seccadeyi havlusunu tesbihini verdim...sabah bir baktım namazda o kadar fena oldumkii anlatamam...bu arada eniştem kızkardeşimin eşi ..2 kızları var..bizden sonra evlendiler..bize çok üzülüyorlardı 2.ye hamile kalınca kızkardeşim üzüntüsünden bana söyleyemedi...ve duyunca haberi ismini zorla bize koydurdular....biz ona elif dedik........hiç olmayan ama olursa ismi elif olsun dediğimiz hasretle beklediğimiz kızımızın adını verdi o şimdi bir eliffff.......benim elifim gelmedi o hep dualarımda ama onların sayesinde bir elifimiz var....sonuçta ben onun teyzesiyim..teyze anne yarısı demek değilmii benimde kızlarımın birinin adı elif oldu....bir gün benimde kızım gelirse onun adıda elif olacak.....
hasretle beklediğim dualarla büyüttüğm her gün rabbimden istediğim kızım elifimmmmmm.....
gel artıkkk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?